SCHIAVON, SILVIA

SCHIAVON, SILVIA  

CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2024 Effect of varied Kluyveromyces marxianus-to-Saccharomyces cerevisiae coinoculum ratio on the aroma composition of Gewürztraminer wines Cappello, N.; Savastano, R.; Paolini, M.; Amato, F.; Fouquet, E.; Vivas, N.; Francesca, N.; Schiavon, S.; Guzzon, R.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. -
1-gen-2022 Bacterial complexity of Italian Alpine butter and effect of the Malga-farm procedure on microbiota and diacetyl/acetoin accumulation Guzzon, R.; Paolini, M.; Schiavon, S.; Mancini, A.; Roman Villegas, T.; Larcher, R.; Franciosi, E. -
1-gen-2021 Biodiversità microbica e caratteristiche organolettiche dei Formaggi di Malga trentini, ruolo delle popolazioni batteriche e del tempo di stagionatura Schiavon, S.; Guzzon, R.; Roman Villegas, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Improvement of traditional alpine cheeses made from raw cow's milk in Trento Province (Italy) by exploitation of native lactic acid bacteria as starters of fermentation Schiavon, S.; Guber, F.; Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Protection of traditional pastures cheeses made in Trento Province (Italy) through the native lactic acid bacteria selection Schiavon, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Progetto “FERMALGA”: salvaguardia della biodiversità e della tipicità nelle produzioni casearie delle malghe trentine Carafa, I.; Schiavon, S.; Gubert, F.; Tuohy, K.M.; Pecile, A.; Franciosi, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Selezione di colture starter autoctone per la produzione di formaggi di malga Carafa, I.; Gubert, F.; Schiavon, S.; Tuohy, K.M.; Pecile, A.; Franciosi, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Microbial ecology of Malga cheese as spontaneously fermented cheese. Franciosi, E.; Carafa, I.; Schiavon, S.; Pecile, A.; Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Formaggio di malga trentino: ecologia microbica di un formaggio fermentato spontaneamente Franciosi, E.; Carafa, I.; Gubert, F.; Schiavon, S.; Tuohy, K.M.; Pecile, A. Poster
1-gen-2003 Tosela di Primiero cheese: influence of a Streptococcus macedonicus and Lactobacillus paracasei natural integration culture on cheese flavour Schiavon, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. Contributo in Atti di convegno