BIASIOLI, FRANCO

BIASIOLI, FRANCO  

CRI [2022-01 - today]: SENSORY QUALITY  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 510 (tempo di esecuzione: 0.027 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2013 3rd MS Food day 2013 : October 9-11, 2013 University of Trento : book of abstracts Biasioli, F. Curatela
1-gen-2020 Ab initio calculation of the proton transfer reaction rate coefficients to volatile organic compounds related to cork taint in wine Bhatia, M.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Piseri, P.; Manini, N. Articolo in rivista
1-gen-2013 Absolute real-time non-destructive ethylene detection with SRI-MS and PTRMS: the example of fruits, leaves and bacteria Makhoul, S.; Cappellin, L.; Romano, A.; Schuhfried, E.; Ahrar, M.; Farneti, B.; Costa, F.; El Nakat, H.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2005 Advanced oxidation in olive oil: monitoring of secondary reaction products and detection of rancid defect Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 Advanced phenomics, breeding and postharvest: a synergism to improve fruit quality Farneti, B.; Biasioli, F.; Costa, F.; Giongo, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Advances in analysis of instrumental food sensory quality data Bevilacqua, M.; Marini, F.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2014 Advances in QTL mapping for ethylene production in apple (Malus×domestica Borkh.) Costa, F.; Cappellin, L.; Farneti, B.; Tadiello, A.; Romano, A.; Soukoulis, C.; Sansavini, S.; Velasco, R.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 Advances in wine analysis by PTR-ToF-MS: Optimization of the method and discrimination of wines from different geographical origins and fermented with different malolactic starters Campbell-Sills, H.; Capozzi, V.; Romano, A.; Cappellin, L.; Breniaux, M.; Lucas, P.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2000 Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Analisi delle proprietà acustico-meccaniche della tessitura della mela Costa, F.; Cappellin, L.; Longhi, S.; Guerra, W.; Magnago, P.; Porro, D.; Fontanari, M.; Soukoulis, C.; Salvi, S.; Velasco, R.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2004 Analisi discriminante su spettri PTR-MS per applicazioni agroindustriali Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Marini, F.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Analysis of breath by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry in rats with steatohepatitis induced by high-fat diet Aprea, E.; Morisco, F.; Biasioli, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Lembo, V.; Gasperi, F.; D'Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N. Articolo in rivista
1-gen-2019 Analysis of flavor generation in beer by PTR-ToF-MS Richter, T.; Silcock, P.; Eyres, G.T.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Bremer, P.J.; Capozzi, V.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2002 Analysis of food related volatile organic compounds by proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2018 Analysis of volatile organic compounds in crumb and crust of different baked and toasted gluten-free breads by direct PTR-ToF-MS and fast-GC- PTR-ToF-MS Pico, J.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Navarini, L.; Bernal, J.; Gómez, M.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Apple flavor: linking sensory perception to volatile release and textural properties Ting, V.; Romano, A.; Silcock, P.; Bremer, P.J.; Corollaro, M.L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2004 Applicabilità del PTR-MS al controllo degli odori negli impianti per il trattamento dei rifiuti Biasioli, F.; Gasperi, F.; Odorizzi, G.; Aprea, E.; Mott, D.; Marini, F.; Autiero, G.; Rotondo, G.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2002 Applicabilità del PTR-MS alla qualificazione dei processi di pastorizzazione delle bevande Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Costa, F.; Magnago, P.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Application of fundamental principles of sensory analysis to support the quality control of PDO products based on expert panel evaluations Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Bittante, G. Abstract in Atti di convegno