APREA, EUGENIO

APREA, EUGENIO  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 325 (tempo di esecuzione: 0.059 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2004 A central location test on milk linking Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Fasoli, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 A combined sensory-instrumental approach for apple texture profiling Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Costa, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 A screening tool for sustainability: a preliminary study on an Italian consumer sample Endrizzi, I.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Acceptability of scab-resistant apple cultivars Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2005 Advanced oxidation in olive oil: monitoring of secondary reaction products and detection of rancid defect Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Alkyl pyrazines determination in roasted hazelnut pastes by gas chromatography – ion mobility spectrometry Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Farneti, B.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. -
1-gen-2016 Alterazioni cromatiche in cosmetica: percezione sensoriale e misurazioni strumentali Endrizzi, I.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Munter, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Miori, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2004 Analisi discriminante su spettri PTR-MS per applicazioni agroindustriali Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Marini, F.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Analysis of breath by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry in rats with steatohepatitis induced by high-fat diet Aprea, E.; Morisco, F.; Biasioli, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Lembo, V.; Gasperi, F.; D'Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N. Articolo in rivista
1-gen-2002 Analysis of food related volatile organic compounds by proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Apple pathogens: organic essential oils as an alternative solution Di Francesco, A.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Parenti, A.; Placì, N.; Rigosi, F.; Baraldi, E. -
1-gen-2004 Applicabilità del PTR-MS al controllo degli odori negli impianti per il trattamento dei rifiuti Biasioli, F.; Gasperi, F.; Odorizzi, G.; Aprea, E.; Mott, D.; Marini, F.; Autiero, G.; Rotondo, G.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2002 Applicabilità del PTR-MS alla qualificazione dei processi di pastorizzazione delle bevande Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Costa, F.; Magnago, P.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Application of a sensory-instrumental tool to study apple texture characteristics shaped by altitude and time of harvest Charles, M.; Corollaro, M.L.; Manfrini, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zanella, A.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Application of headspace solid-phase micro-extraction gas chromatography for the assessment of the volatiles profiles of ultra-high temperature hydrolysed-lactose milk during production and storage Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Fogliano, V.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 APPLICATION OF HS-SPME-GC-MS TO EVALUATE THE POSSIBLE INFLUENCE OF ALTITUDE ON APPLE FLAVOR Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno