ENDRIZZI, ISABELLA

ENDRIZZI, ISABELLA  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2025 European consumers' involvement with date labels and implications for household food waste Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. -
1-gen-2024 Combining algorithm techniques with mechanical and acoustic profiles for the prediction of apples sensory attributes Ricci, R.; Berardinelli, A.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Melgani, F.; Aprea, E. -
1-gen-2024 Sensory dimensions of typicality and association with affective-related responses: a study on local multifloral honey Cliceri, D.; Menghi, L.; Marcazzan, G.L.; Endrizzi, I.; Jaeger, S.R.; Gasperi, F. -
25-lug-2024 Drivers and barriers influencing adherence to the Mediterranean diet: a comparative study across five countries Biggi, C.; Biasini, B.; Ogrinc, N.; Strojnik, L.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Khémiri, I.; Mankai, A.; Slama, F.B.; Jamoussi, H.; Riviou, K.; Elfazazi, K.; Rehman, N.; Scazzina, F.; Menozzi, D. -
1-gen-2024 Insect-based feed in aquaculture: a consumer attitudes study Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S. -
1-gen-2024 A school-based intervention to foster adherence to the Mediterranean diet in adolescents: the PROMEDLIFE project Degli Innocenti, P.; Franchini, C.; Biasini, B.; Fontana, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Bontempo, L.; Rosi, A.; Scazzina, F. -
1-gen-2024 Integrated approach for the evaluation of food loss and waste of fresh spinach during its storage Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Betta, E.; Cliceri, D.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Biasioli, F. -
1-gen-2024 Differenze di genere nel legame tra percezione sensoriale e sintomi depressivi subclinici nella popolazione adolescente Menghi, L.; Fontana, L.; Camarda, S.; Endrizzi, I.; Concas, M.P.; Gasparini, P.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Esplorazione della scala della neofobia verso le tecnologie alimentari (FTNS) nel consumatore italiano Domingues Galli, B.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. -
1-gen-2024 Barriere socio-culturali, psicologiche, sensoriali ed affettive nel panorama dell’innovazione alimentare in Italia: sviluppo di questionario Domingues Galli, B.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. -
1-gen-2024 Predizione della freschezza dei vegetali percepita dai consumatori mediante analisi sensoriale e strumentale Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Studio sulle scelte alimentari degli adolescenti considerando i diversi livelli di neofobia Fontana, L.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Bontempo, L.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Consapevolezza, comprensione e credenze dei termini di durabilità nei consumatori italiani e implicazioni sugli sprechi alimentari domestici Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. -
1-gen-2024 Texture, color and aroma instrumental analysis for predicting vegetables freshness perceived by consumers Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Predicting vegetables freshness perceived by consumers by using sensory and instrumental analysis Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Exploring the role of trust in novel foods, food neophobia and emotions in the visual liking of red-fleshed apples Galli, B.; Mattina, G.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. -
1-gen-2024 Designing an online survey to uncover sociocultural, psychological, sensory, and affective barriers in italy's food innovation landscape Domingues Galli, B.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. -
1-gen-2024 Exploring food choices versus healthy food among Italian adolescents with varied levels of food neophobia Fontana, L.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Bontempo, L.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 L’accettabilità delle mele a polpa rossa e la sua relazione con la neofobia, fiducia nell'innovazione ed emozioni Domingues Galli, B.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. -
1-gen-2023 Multivariate data analysis strategy to monitor Trentingrana cheese real-scale production through volatile organic compounds profiling Ricci, M.; Gasperi, F.; Betta, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Franceschi, P.; Aprea, E. -