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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2015 Influence of soil physical and chemical properties on fungal and bacterial communities in 12 vineyard soils from northern Italy Zanardo, M.; Stellin, F.; Gavinelli, F.; Sommaggio, D.; Rosselli, R.; Pindo, M.; La Porta, N.; Concheri, G.; Paoletti, M.G.; Squartini, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 The influence of the copper content in grape must on alcoholic fermentation kinetics and wine quality: a survey on the performance of 50 commercial active dry yeasts Cavazza, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 Inoculo simultaneo di lieviti e batteri Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2016 Insect-mediated transfer of microbial communities across plants Lopez Fernandez, J.S.; Mazzoni, V.; Bianchedi, P.; Pertot, I.; Campisano, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Insertion sequence polymorphism and genomic rearrangements uncover hidden Wolbachia diversity in Drosophila suzukii and D. subpulchrella Senza cognome, R.K.; Siozos, S.; Miler, W.; Rota Stabelli, O. Articolo in rivista
1-gen-2001 The interaction between nitrogen and shade on grapevine: the effects on nutritional status, leaf age and leaf gas exchanges Porro, D.; Dallaserra, M.; Zatelli, A.; Ceschini, A.; Iacono, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Interkingdom transfer of the human pathogen Propionibacterium acnes to the plant endosphere, and its adaptation Campisano, A. Other
1-gen-2022 Investigation by high-throughput sequencing methods of microbiota dynamics in spontaneous fermentation of Abruzzo (South Italy) wines Guzzon, R.; Franciosi, E.; Toffanin, A. -
1-gen-2015 L'ozono, un innovativo strumento per il controllo microbiologico in aziende lattiero-casearie tradizionali Guzzon, R.; Franciosi, E.; Carafa, I.; Larcher, R.; Tuohy, K.M. Articolo in rivista
1-gen-2020 La ceramica e il vino: esperienze di sanificazione Minute, F.; Giotto, F.; Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 La posizione del vigneto non cambia il microbiota Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 La presa di spuma e l'adattamento dei lieviti Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 La temperatura nella gestione della co-fermentazione tra lieviti e batteri Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2023 Lachancea thermotolerans, un lievito innovativo contro i cambiamenti climatici Guzzon, R. -
1-gen-2023 Le Mannoproteine, una risorsa nascosta nella feccia? Guzzon, R. -
1-gen-2023 Lieviti e biofilm: un’interessante strategia evolutiva Guzzon, R. -
1-gen-2023 Lieviti per la presa di spuma: caratteri essenziali e proprietà di interesse enologico Guzzon, R. -
1-gen-2023 Lieviti, qualità e aroma del vino: una complessa interazione Guzzon, R. -
1-gen-2021 Lo stato dell'arte sulla fermentazione malolattica Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 Lysobacter Brescia, F.; Pertot, I.; Puopolo, G. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
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