Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 97 a 116 di 166
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 L’alimentazione di vacche da latte in alpeggio migliora il microbiota di latte e formaggio Carafa, I.; Castro Navarro, I.; Saha, S.; Bittante, G.; Tuohy, K.; Franciosi, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 L’efficacia dei chitosani varia con le specie microbiche Guzzon, R.; Nardin, T.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Macerazione carbonica nel vino e biodiversità microbica, quale relazione? Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Franciosi, E.; Toffanin, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Marciume acido: quale ruolo dei microrganismi? Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Massive survey on bacterial–bacteriophages biodiversity and quality of natural whey starter cultures in Trentingrana cheese production Mancini, A.; Cid Rodriguez, M.; Zago, M.; Cologna, M.; Goss, A.; Carafa, I.; Tuohy, K.; Merz, A.; Franciosi, E. Articolo in rivista
1-gen-2016 Meta-analysis of microbiomes in soils affected by Apple Replant Disease Nicola, L.; Insam, H.; Pertot, I.; Stres, B. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Metagenomic analysis of bacterial endophytic communities associated with grapevine (Vitis vinifera L.) Yousaf, S.; Pancher, M.; Campisano, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Microbial community dynamics in phyto‑thermotherapy baths viewed through next generation sequencing and metabolomics approach Franciosi, E.; Narduzzi, L.; Paradiso, A.; Carlin, S.; Tuohy, K.; Beretta, A.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 Microbial diversity and sensorial properties of malga cheese from Trentino (Italy) after long-term ageing period Guzzon, R.; Schiavon, S.; Roman, T. Articolo in rivista
1-gen-2022 Microbiological analysis and metagenomic profiling of the bacterial community of an anthropogenic soil modified from typic haploxererts Barbaccia, P.; Dazzi, C.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Settanni, L.; Lo Papa, G. Articolo in rivista
20-lug-2017 Microbiological and biochemical investigations on the aetiology of apple replant disease Nicola, L. Doctoral Thesis
1-gen-2019 Microbiome of vineyard soils is shaped by geography and management. Coller, E.; Cestaro, A.; Zanzotti, R.; Bertoldi, D.; Pindo, M.; Larger, S.; Albanese, D.; Mescalchin, E.; Donati, C. Articolo in rivista
1-gen-2024 Microbiomi e prodotti fermentati: qualità e salute Fragasso, M.; Perrone, G.; Russo, M.M.; Biasioli, F.; Spano, G.; Russo, P.; Capozzi, V. -
1-gen-2016 Microbiota and Hepatic Encephalopathy: microbial dynamics and metabolism upon prebiotic, antibiotic and probiotic treatment Mancini, A.; Campagna, F.; Amodio, P.; Pravadelli, C.; Tuohy, K. Poster
24-mar-2017 Microbiota modulation in human health and disease: focus on the gut:liver:brain axis Mancini, A. Doctoral Thesis
1-gen-2023 Microbiota, terroir e vino: una complessa interazione Guzzon, R. -
1-gen-2021 Microrganismi e colore del vino, quale relazione? Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 Microrganismi e terroir: quale legame? Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2023 Modulation of wine sensory profile by lactic bacterial activity in a global warming scenario by different malolactic fermentation strategies Guzzon, R.; Paolini, M.; Nardin, T.; Roman Villegas, T.; Larcher, R.; Vagnoli, P.; Krieger Weber, S. -
1-gen-2015 New species of endophytic fungi from grapevine (Vitis vinifera) in Iran Hergoli, N.; Ghosta, Y.; Javan Nikkah, M.; Campisano, A.; Pancher, M. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 97 a 116 di 166
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile