Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 167 a 186 di 511
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2017 Exploring the microbiota of the red-brown defect in smear-ripened cheese by 454-pyrosequencing and its prevention using different cleaning systems Guzzon, R.; Carafa, I.; Tuohy, K.; Cervantes, G.; Vernetti, L.; Barmaz, A.; Larcher, R.; Franciosi, E. Articolo in rivista
7-nov-2022 Exploring volatile organic compound emission from thermally modified wood by PTR-ToF-MS Romano, A.; Cappellin, L.; Cuccui, I.; Bogialli, S.; Khomenko, I.; Tonezzer, M.; Biasioli, F.; Pastore, P.; Allegretti, O. -
1-gen-2013 Extended time–course monitoring of volatile compounds of dried mushrooms by headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) coupled with gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS) Aprea, E.; Betta, E.; Fanti, M.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Extreme hypoxic conditions induce selective molecular responses and metabolic reset in detached apple fruit Cukrov, D.; Zermiani, M.; Brizzolara, S.; Cestaro, A.; Licausi, F.; Luchinat, C.; Santucci, C.; Tenori, L.; Van Veen, H.; Zuccolo, A.; Ruperti, B.; Tonutti, P. Articolo in rivista
1-gen-2018 Factors influencing sweet taste in apple Charles, M.; Aprea, E.; Gasperi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2012 FERMALGA: la biodiversità microbica come valore aggiunto alla tipicità dei formaggi di malga Franciosi, E.; Schiavon, S.; Carafa, I.; Gubert, F.; Tuohy, K.M.; Pecile, A. Articolo in rivista
1-gen-2023 Fermented foods: flavour, nutrition and health Capozzi, V.; Corvino, A.; Fragasso, M.; Khomenko, I.; Silcock, P.; Biasioli, F. -
1-gen-2011 Finding and explaining clusters of consumers using the CLV approach Vigneau, E.; Endrizzi, I.; Qannari, E.M. Articolo in rivista
1-gen-2003 Fingerprinting mass spectrometry by PTR-MS: heat treatment vs. pressure treatment of red orange juice, a case study Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2022 First application of Lachancea thermotolerans in the fermentation of "Vino Santo" as biological acidifier Guzzon, R.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Malacarne, M. -
1-gen-2013 First evidence of the presence of S-cysteinylated and S-glutathionylated precursors in tannins Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Fedrizzi, B. Articolo in rivista
1-gen-2013 First identification of S-3-glutathionylhexanal in Sauvignon blanc grapes using LC-MS/MS experiments Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Grando, M.S.; Moreno Sanz, P.; Fedrizzi, B. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Food & Nutrition: The driving factors of our gut microbes Scholz, M.; Staudacher, H.; Fava, F.; Tuohy, K.; Whelan, K. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Food Bioactives: interactions with gut microbiota structure and function Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Food Neophobia and scarce olfactory performances are linked to oral microbiota Valentino, V.; De Filippis, F.; Menghi, L.; Gasperi, F.; Ercolini, D. -
1-gen-2022 Food neophobia is associated with scarce olfactory performances and specific signatures on oral microbiota Menghi, L.; Khomenko, I.; Valentino, V.; Biasioli, F.; Ercolini, D.; Giacalone, D.; Gasperi, F. -
1-gen-2012 Formaggio di malga trentino: ecologia microbica di un formaggio fermentato spontaneamente Franciosi, E.; Carafa, I.; Gubert, F.; Schiavon, S.; Tuohy, K.M.; Pecile, A. Poster
1-gen-2017 Formaggio: così genetica, tipo di allevamento e alimentazione influenzano l'aroma Bergamaschi, M.; Cecchinato, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Bittante, G. Articolo in rivista
1-gen-2022 From texture analyzer to mouth: development of predictive models to estimate sensory textural properties in cheese Ricci, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Endrizzi, I. -
1-gen-2013 FTIR-based multivariate models to forecast the tartaric stability Malacarne, M.; Larcher, R.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
Mostrati risultati da 167 a 186 di 511
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile