Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 65 a 84 di 511
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2022 Combinare gli alimenti, combinare gli strumenti: studiare l’elaborazione temporale di alimenti composti con l’utilizzo simultaneo di metodi sensoriali e strumentali Gonzalez Estanol, K.; Khomenko, I.; Fontova-Cerda, M.; Cliceri, D.; Stieger, M.; Biasioli, F. -
1-gen-2022 Combined influence of TAS2R38 genotype and PROP phenotype on the intensity of basic tastes, astringency and pungency in the Italian taste project Robino, A.; Concas, M.P.; Spinelli, S.; Pierguidi, L.; Tepper, B.J.; Gasparini, P.; Prescott, J.; Monteleone, E.; Gallina Toschi, T.; Torri, L.; Pagliarini, E.; Gasperi, F.; Dinnella, C. Articolo in rivista
1-gen-2014 Combined new approaches for identifying the botanical origin of commercial tannins Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2023 Combining direct-injection mass spectrometric and chromatographic techniques to investigate hazelnut volatilome evolution during roasting Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Farneti, B.; Betta, E.; Gabetti, E.; Falchero, L.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. -
14-giu-2023 Combining foods, combining tools: understanding in vivoaroma release and sensory perception of composite foods GONZALEZ ESTANOL, K. -
1-gen-2023 Comparative analysis of volatile organic compound purification techniques in complex cooking emissions: adsorption, photocatalysis and combined systems Zatta, D.; Segata, M.; Biasioli, F.; Allegretti, O.; Bochicchio, G.; Verucchi, R.; Chiavarini, F.; Cappellin, L. -
1-gen-2023 Comparative investigation of superficial scald disorder in ‘Granny Smith’ and ‘Ladina’ apple varieties Vittani, L.; Populin, F.; Stuerz, S.; Buehlmann, A.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Bühlmann-Schütz, S.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Zanella, A.; Busatto, N.; Costa, F. -
1-gen-2019 Comparison of sanitation systems on air and fruit quality during cold storage of white currant, red currant and blueberry Angeli, D.; Turrini, L.; Zeni, F.; Fadanelli, L.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Comparison of the short-term effects of conventional, organic and biodynamic farming systems on the grape composition Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Roman, T.; Mescalchin, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Comparison of two independent trained panels: method evaluation for apple sensory profiles Lozano, L.; Charles, M.C.; Guerra, W.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1999 Composti fenolici nei vini rossi: ruolo dell'ambiente e delle tecniche colturali Bertamini, M.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Confronto tra panel: validazione di un metodo per il profilo sensoriale delle mele Lozano, L.; Charles, M.C.; Guerra, W.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2003 Conoscenza e consumo di formaggi locali in Trentino Fusani, P.; Endrizzi, I.; De Ros, G. Articolo in rivista
1-gen-2009 A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Consumers’ barriers towards bio-based and home compostable packaging Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F. -
1-gen-2017 Contribution of sugars and volatile components to perceived sweetness of apple Aprea, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Zambanini, J.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 Contribution of volatile organic compounds to multifloral honey flavor Aprea, E.; Cliceri, D.; Betta, E.; Gasperi, F. -
1-gen-2023 Controlling white haze disease under in vitro controlled conditions Angeli, D.; Turrini, L.; Zeni, F.; Longa, C.; Gualandri, V.; Roman Villegas, T. -
Mostrati risultati da 65 a 84 di 511
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile