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Caratterizzazione compositiva del miele di rododendro
2008-01-01 Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.; Perini, M.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Persano Oddo, L.; Versini, G.
Multielement (H, C, N, O) stable isotope chracteristics of lamb from different italian regions
2008-01-01 Perini, M.; Camin, F.; Piasentier, E.; Bontempo, L.
Multi-element (H, C, N, O) stable isotope characteristics of soft fruits and strawberries
2008-01-01 Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Giongo, L.
Influenza di dosi crescenti di Zea mays sui rapporti isotopici di carbonio e azoto di razioni unifeed e latte
2008-01-01 Colombari, G.; Zapparoli, G.A.; Araldi, F.; Migliorati, L.; Buttasi, C.; Perini, M.; Bontempo, L.; Camin, F.
Influence of dietary composition on the carbon, nitrogen, oxygen and hydrogen stable isotope ratios of milk
2008-01-01 Camin, F.; Perini, M.; Colombari, G.; Bontempo, L.; Versini, G.
The development of methods to verify the geographical origin of chicken meat
2009-01-01 Kelly, S.D.; Marigheto, N.; Gunning, Y.; Colquhoun, I.; Schellenberg, A.; Schlicht, C.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Rossmann, A.; Thomas, F.; Jamin, E.; Horacek, K.; Rummel, S.; Hoelzl, S.; Dekant, C.
Possible analytical markers for characterising organic fruits
2009-01-01 Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Fabroni, S.; Faedi, W.; Magnani, S.; Bonoli, M.; Tabilio, M.R.; Musmeci, S.; Rossmann, A.; Kelly, S.D.; Rapisarda, P.
Using isotopic and elemental profiling as a beeline for the origin of honey
2009-01-01 Schellenberg, A.; Schlicht, C.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Kelly, S.D.; Rossmann, A.; Thomas, F.; Jamin, E.; Horacek, M.
Applicazione dell'analisi isotopica per la differenziazione della frutta biologica da quella convenzionale
2009-01-01 Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.
Multi-element (h CNS) stable isotope ratio characteristics of honey from different European regions
2009-01-01 Schellenberg, A.; Chmielus, S.; Schlicht, C.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Kelly, S.D.; Rossmann, A.; Thomas, F.; Jamin, E.; Horacek, K.
Isotopic and mineral data for tracing the origin of European olive oils
2009-01-01 Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Perini, M.; Bontempo, L.; Bertoldi, D.; Heinrich, K.; Horacek, K.; Schlicht, C.; Schellenberg, A.; Thomas, F.; Voerkelius, S.; Rossmann, A.; Kelly, S.D.
Isotopic and elemental data for tracing the origin of european olive oils
2009-01-01 Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Bertoldi, D.; Perini, M.; Schlicht, C.; Schellenberg, A.; Thomas, F.; Heinrich, K.; Voerkelius, S.; Horacek, M.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Wimmer, B.; Heiss, G.; Baxter, M.; Rossmann, A.; Hoogewerff, J.
Use of δ18O in the interpretation of hydrological dynamics in lakes
2009-01-01 Perini, M.; Camin, F.; Corradini, F.; Obertegger, U.; Flaim, G.
A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets
2009-01-01 Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F.
Multielement (H, C, N, O, S) stable isotope characteristics of lamb meat from different Italian regions
2009-01-01 Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L.; Rossmann, A.; Piasentier, E.
Coast and year effect on H, O and C stable isotope ratios of Tyrrhenian and Adriatic Italian olive oils
2009-01-01 Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Perini, M.; Rossmann, A.
Multi-element (H, C, N, O) stable isotope characterization of blueberries
2009-01-01 Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Giongo, L.
Applicazione dell'analisi isotopica nell'agroalimentare
2010-01-01 Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L.
Tracciabilità della carne d'agnello mediante l'analisi dei rapporti isotopici di H, C, O, N, S
2010-01-01 Perini, M.; Piasentier, E.; Bontempo, L.; Camin, F.
A berries varieties handbook: phenotyping for the fresh market use
2010-01-01 Giongo, L.; Grisenti, M.; Saviane, A.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Eccher, M.; Kroll, K.; Mazzalai, M.; Mladin, P.; Danek, J.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2008 | Caratterizzazione compositiva del miele di rododendro | Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.; Perini, M.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Persano Oddo, L.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Multielement (H, C, N, O) stable isotope chracteristics of lamb from different italian regions | Perini, M.; Camin, F.; Piasentier, E.; Bontempo, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Multi-element (H, C, N, O) stable isotope characteristics of soft fruits and strawberries | Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Giongo, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Influenza di dosi crescenti di Zea mays sui rapporti isotopici di carbonio e azoto di razioni unifeed e latte | Colombari, G.; Zapparoli, G.A.; Araldi, F.; Migliorati, L.; Buttasi, C.; Perini, M.; Bontempo, L.; Camin, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Influence of dietary composition on the carbon, nitrogen, oxygen and hydrogen stable isotope ratios of milk | Camin, F.; Perini, M.; Colombari, G.; Bontempo, L.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | The development of methods to verify the geographical origin of chicken meat | Kelly, S.D.; Marigheto, N.; Gunning, Y.; Colquhoun, I.; Schellenberg, A.; Schlicht, C.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Rossmann, A.; Thomas, F.; Jamin, E.; Horacek, K.; Rummel, S.; Hoelzl, S.; Dekant, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Possible analytical markers for characterising organic fruits | Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Fabroni, S.; Faedi, W.; Magnani, S.; Bonoli, M.; Tabilio, M.R.; Musmeci, S.; Rossmann, A.; Kelly, S.D.; Rapisarda, P. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Using isotopic and elemental profiling as a beeline for the origin of honey | Schellenberg, A.; Schlicht, C.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Kelly, S.D.; Rossmann, A.; Thomas, F.; Jamin, E.; Horacek, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Applicazione dell'analisi isotopica per la differenziazione della frutta biologica da quella convenzionale | Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Multi-element (h CNS) stable isotope ratio characteristics of honey from different European regions | Schellenberg, A.; Chmielus, S.; Schlicht, C.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Kelly, S.D.; Rossmann, A.; Thomas, F.; Jamin, E.; Horacek, K. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Isotopic and mineral data for tracing the origin of European olive oils | Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Perini, M.; Bontempo, L.; Bertoldi, D.; Heinrich, K.; Horacek, K.; Schlicht, C.; Schellenberg, A.; Thomas, F.; Voerkelius, S.; Rossmann, A.; Kelly, S.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Isotopic and elemental data for tracing the origin of european olive oils | Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Bertoldi, D.; Perini, M.; Schlicht, C.; Schellenberg, A.; Thomas, F.; Heinrich, K.; Voerkelius, S.; Horacek, M.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Wimmer, B.; Heiss, G.; Baxter, M.; Rossmann, A.; Hoogewerff, J. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Use of δ18O in the interpretation of hydrological dynamics in lakes | Perini, M.; Camin, F.; Corradini, F.; Obertegger, U.; Flaim, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets | Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Multielement (H, C, N, O, S) stable isotope characteristics of lamb meat from different Italian regions | Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L.; Rossmann, A.; Piasentier, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Coast and year effect on H, O and C stable isotope ratios of Tyrrhenian and Adriatic Italian olive oils | Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Perini, M.; Rossmann, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Multi-element (H, C, N, O) stable isotope characterization of blueberries | Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Giongo, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Applicazione dell'analisi isotopica nell'agroalimentare | Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Tracciabilità della carne d'agnello mediante l'analisi dei rapporti isotopici di H, C, O, N, S | Perini, M.; Piasentier, E.; Bontempo, L.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | A berries varieties handbook: phenotyping for the fresh market use | Giongo, L.; Grisenti, M.; Saviane, A.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Eccher, M.; Kroll, K.; Mazzalai, M.; Mladin, P.; Danek, J. | Monografia o trattato scientifico |
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