Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 136
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2013 L’evoluzione della microflora contaminante in cantina: indagine in una casa vinicola Guzzon, R.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2013 Indagine compositiva su acque minerali italiane ed europee in bottiglia Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Lorenz, G.D.; Voerkelius, S.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Baxter, J..M.; Hoogewerff, J.; Brereton, P. Articolo in rivista
1-gen-2013 Comparison of the short-term effects of conventional, organic and biodynamic farming systems on the grape composition Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Roman, T.; Mescalchin, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 FTIR-based multivariate models to forecast the tartaric stability Malacarne, M.; Larcher, R.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Predictive models of wine tartaric stability using infrared spectroscopy Malacarne, M.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Roman, T.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Traitement du caractère Brett des vins par des polymères cellulosiques: de nouvelles solutions et opportunites industrielles pour de nouveaux produits oenologiques Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2013 Grape composition changes during conversion to organic and biodynamic cultivation Mescalchin, E.; Zanzotti, R.; Secchi, M.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Roman, T.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Utilizzo della spettroscopia infrarosso in trasformata di Fourier per la previsione della stabilitá tartarica dei vini Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Malacarne, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Use of Fourier transform infrared spectroscopy to create models forecasting the tartaric stability of wines Malacarne, M.; Bergamo, L.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2013 Simultaneous yeast–bacteria inoculum: a feasible solution for the management of oenological fermentation in red must with low nitrogen content Guzzon, R.; Roman, T.; Pedron, M.; Malacarne, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2013 The influence of the copper content in grape must on alcoholic fermentation kinetics and wine quality: a survey on the performance of 50 commercial active dry yeasts Cavazza, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2013 Influence of oxygen availability during skin-contact maceration on the formation of precursors of 3-mercaptohexan-1-ol in Müller-Thurgau and Sauvignon Blanc grapes Larcher, R.; Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Roman, T.; Malacarne, M.; Fedrizzi, B. Articolo in rivista
1-gen-2014 Lieviti e batteri insieme Guzzon, R.; Malacarne, M.; Moser, S.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2014 Novedades en la caracterizacion y trazabilidad de los taninos enológicos Larcher, R.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Bertoldi, D. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Combined new approaches for identifying the botanical origin of commercial tannins Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 The ozone, a powerful tool in the prevention of microbial spoilage in traditional food factory Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Franciosi, E.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Tioles derivados de los taninos de la uva: nuevas opciones enológicas Nicolini, G.; Román, T.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 The use of commercial grape tannins can increase the 3-mercaptohexanol precursors in juice and affect the tropical fruity characteristics of wine Roman, T.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Tonidandel, L.; Zatelli, D.; Nicolini, G. Poster
1-gen-2014 Evaluation of H, C and O stable isotope ratios of ethanol in the partial fermented wines as marker of a proper productive process Guzzon, R.; Perini, M.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Presenza di 4-etilcatecolo in condimenti, bevande e alcolici Malacarne, M.; Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 41 a 60 di 136
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile