Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 217
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2009 IRMS and ICPMS for the traceability of Parmigiano Reggiano cheese Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nocetti, M.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Efectos de tratamientos enológicos sobre la composición mineral y la trazabilidad geogràfica de los vinos Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Roman, T. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Product analysis of european mineral waters Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Lorenz, G.; Voerkelius, S.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Baxter, M.; Hoogewerff, J.; Brereton, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 A statistical-mathematical approach to wine traceability based on elemental composition: interference of oenological treatments Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Roman, T. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Possible analytical markers for characterising organic fruits Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Fabroni, S.; Faedi, W.; Magnani, S.; Bonoli, M.; Tabilio, M.R.; Musmeci, S.; Rossmann, A.; Kelly, S.D.; Rapisarda, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Using isotopic and elemental profiling as a beeline for the origin of honey Schellenberg, A.; Schlicht, C.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Kelly, S.D.; Rossmann, A.; Thomas, F.; Jamin, E.; Horacek, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Applicazione dell'analisi isotopica per la differenziazione della frutta biologica da quella convenzionale Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Multi-element (h CNS) stable isotope ratio characteristics of honey from different European regions Schellenberg, A.; Chmielus, S.; Schlicht, C.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Kelly, S.D.; Rossmann, A.; Thomas, F.; Jamin, E.; Horacek, K. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Elemental and isotopic composition of typical cheeses from the Italian Alps=Composizione di elementi e isotopi di formaggi tipici delle Alpi italiane Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Analytical traceability of Parmigiano Reggiano cheese=Tracciabilità analitica del Parmigiano Reggiano Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Elemental composition and stable isotope characteristics (H, C, N, O) of tomato and derivatives Bontempo, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 HCNOS stable isotope measurements during the TRACE project-how do we compare? Camin, F.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Horacek, K.; Kelly, S.D.; Marigheto, N.; Schlicht, C.; Schellenberg, A.; Thomas, F.; Rossmann, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Where does your meat come from? Horacek, M.; Rossmann, A.; Kelly, S.D.; Thomas, F.; Heinrich, K.; Camin, F.; Bontempo, L.; Schlicht, C.; Schellenberg, A.; Hoogewerff, J.; Wimmer, B. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Traceability of tomato and derivatives along the production chain Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.; Manzocco, L.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Isotopic and mineral data for tracing the origin of European olive oils Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Perini, M.; Bontempo, L.; Bertoldi, D.; Heinrich, K.; Horacek, K.; Schlicht, C.; Schellenberg, A.; Thomas, F.; Voerkelius, S.; Rossmann, A.; Kelly, S.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Food authentication by chemical profiling: consumers booklet TRACE project Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Bertoldi, D. Monografia o trattato scientifico
1-gen-2009 Isotopic and elemental data for tracing the origin of european olive oils Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Bertoldi, D.; Perini, M.; Schlicht, C.; Schellenberg, A.; Thomas, F.; Heinrich, K.; Voerkelius, S.; Horacek, M.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Wimmer, B.; Heiss, G.; Baxter, M.; Rossmann, A.; Hoogewerff, J. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Multielement (H, C, N, O, S) stable isotope characteristics of lamb meat from different Italian regions Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L.; Rossmann, A.; Piasentier, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Coast and year effect on H, O and C stable isotope ratios of Tyrrhenian and Adriatic Italian olive oils Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Perini, M.; Rossmann, A. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 41 a 60 di 217
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile