Sfoglia per Autore
Caratterizzazione compositiva del miele di rododendro
2008-01-01 Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.; Perini, M.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Persano Oddo, L.; Versini, G.
A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening
2008-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Analysis of aroma compounds in wine
2008-01-01 Versini, G.; Dellacassa, E.; Carlin, S.; Fedrizzi, B.; Magno, F.
Monitoring benzene formation from benzoate in model systems by proton transfer reaction-mass spectrometry
2008-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Goldtraminer: caratterizzazione viti-enologica di un "nuovo" vitigno per valorizzare vini da vendemmia tardiva
2009-01-01 Malossini, U.; Nicolini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Vecchione, A.; Zulini, L.
Determinazione della frazione aromatica nel lampone
2009-01-01 Carlin, S.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Le basi chimiche della diversità dell'aroma del vino
2009-01-01 Mattivi, F.; Carlin, S.
Toward a protocol for untargeted metabolomic profiling of Brettanomyces bruxellensis
2009-01-01 Aprea, E.; Conterno, L.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Carlin, S.; Masuero, D.; Gasperotti, M.; Mattivi, F.
PTR-MS monitoring of benzene formation in beverages containing benzoate and ascorbic acid
2009-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
From target analysis to untargeted metabolomic profiling of Brettanomyces Bruxellensis
2009-01-01 Aprea, E.; Conterno, L.; Carlin, S.; Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Gasperotti, M.; Mattivi, F.
Filling the gap between so many ions and a really lower number of true metabolites
2009-01-01 Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Aprea, E.; Masuero, D.; Carlin, S.; Gasperotti, M.; Mattivi, F.
Goldtraminer: caratterizzazione viti-enologica di un "nuovo" vitigno per valorizzare vini da vendemmia tardiva
2009-01-01 Malossini, U.; Nicolini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Vecchione, A.; Zulini, L.
Si fa presto a dire aromi
2009-01-01 Mattivi, F.; Carlin, S.
Investigation of volatile compounds in two raspberry cultivars by two headspace techniques: solid phase microextraction/gas chromatography-mass spectrometry (SPME/GC-MS) and proton-transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS)
2009-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Effects of supercritical CO2 and N2O pasteurisation on the quality of fresh apple juice
2009-01-01 Gasperi, F.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S.
Multidisciplinary characterization of primocane raspberries compared to floricane fruiting cultivars
2009-01-01 Giongo, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Grassi, A.; Gasperi, F.
Il distillato di pera Spadona del Trentino e il suo aroma
2010-01-01 Versini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Pilzer, B.
Marker identification for the discrimination of apple varieties using SPME GC-TOF metabolite profiling
2010-01-01 Aprea, E.; Gika, H.; Carlin, S.; Theodoridis, G.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Multiclass classification study of raspberry cultivars based on innovative data mining techniques (PDA,RF, dPLS) and volatile organic compounds analyses (GC/MS and PTR/MS)
2010-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Carlin, S.; Gasperi, F.
Sensory characterization of raspberry cultivars
2010-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, E.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Grisenti, M.; Giongo, L.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2008 | Caratterizzazione compositiva del miele di rododendro | Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.; Perini, M.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Persano Oddo, L.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | A factory-scale application of secondary adjunct cultures selected from lactin acid becteria during Puzzone di Moena cheese ripening | Franciosi, E.; Settanni, L.; Carlin, S.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Analysis of aroma compounds in wine | Versini, G.; Dellacassa, E.; Carlin, S.; Fedrizzi, B.; Magno, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2008 | Monitoring benzene formation from benzoate in model systems by proton transfer reaction-mass spectrometry | Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Goldtraminer: caratterizzazione viti-enologica di un "nuovo" vitigno per valorizzare vini da vendemmia tardiva | Malossini, U.; Nicolini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Vecchione, A.; Zulini, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Determinazione della frazione aromatica nel lampone | Carlin, S.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Le basi chimiche della diversità dell'aroma del vino | Mattivi, F.; Carlin, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Toward a protocol for untargeted metabolomic profiling of Brettanomyces bruxellensis | Aprea, E.; Conterno, L.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Carlin, S.; Masuero, D.; Gasperotti, M.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | PTR-MS monitoring of benzene formation in beverages containing benzoate and ascorbic acid | Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | From target analysis to untargeted metabolomic profiling of Brettanomyces Bruxellensis | Aprea, E.; Conterno, L.; Carlin, S.; Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Gasperotti, M.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Filling the gap between so many ions and a really lower number of true metabolites | Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Aprea, E.; Masuero, D.; Carlin, S.; Gasperotti, M.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Goldtraminer: caratterizzazione viti-enologica di un "nuovo" vitigno per valorizzare vini da vendemmia tardiva | Malossini, U.; Nicolini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Vecchione, A.; Zulini, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Si fa presto a dire aromi | Mattivi, F.; Carlin, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Investigation of volatile compounds in two raspberry cultivars by two headspace techniques: solid phase microextraction/gas chromatography-mass spectrometry (SPME/GC-MS) and proton-transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) | Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Effects of supercritical CO2 and N2O pasteurisation on the quality of fresh apple juice | Gasperi, F.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Multidisciplinary characterization of primocane raspberries compared to floricane fruiting cultivars | Giongo, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Grassi, A.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Il distillato di pera Spadona del Trentino e il suo aroma | Versini, G.; Moser, S.; Carlin, S.; Pilzer, B. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Marker identification for the discrimination of apple varieties using SPME GC-TOF metabolite profiling | Aprea, E.; Gika, H.; Carlin, S.; Theodoridis, G.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Poster | |
1-gen-2010 | Multiclass classification study of raspberry cultivars based on innovative data mining techniques (PDA,RF, dPLS) and volatile organic compounds analyses (GC/MS and PTR/MS) | Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Carlin, S.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Sensory characterization of raspberry cultivars | Gasperi, F.; Endrizzi, E.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Grisenti, M.; Giongo, L. | Contributo in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile