Sfoglia per SSD  Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 20 di 540
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2009 The 1-deoxy-d -xylulose 5-phosphate synthase gene co-localizes with a major QTL affecting monoterpene content in grapevine Battilana, J.; Costantini, L.; Emanuelli, F.; Sevini, F.; Segala, C.; Moser, S.; Velasco, R.; Versini, G.; Grando, M.S. Articolo in rivista
1-gen-2024 1H-NMR approach for the discrimination of PDO Grana Padano cheese from non-PDO cheeses Maestrello, V.; Solovyev, P.; Franceschi, P.; Stroppa, A.; Bontempo, L. -
1-gen-1993 2-Aminoacetophenon: verursachende Komponente der "untypischen Alterungsnote" ("Naphthalinton", "Hybridton") bei Wein Rapp, A.; Versini, G.; Ullemeyer, H. Articolo in rivista
1-gen-1990 2-exo-Hydroxy-1,8-cineole: a new component from grape var. Sauvignon Bitteur, S.M.; Baumes, R.L.; Bayonove, C.L.; Versini, G.; Martin, C.A.; Dalla Serra, A. Articolo in rivista
1-gen-2013 3rd MS Food day 2013 : October 9-11, 2013 University of Trento : book of abstracts Biasioli, F. Curatela
1-gen-2011 4-ethylcatecol in Italian wines, vinegars and spirits Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Absolute real-time non-destructive ethylene detection with SRI-MS and PTRMS: the example of fruits, leaves and bacteria Makhoul, S.; Cappellin, L.; Romano, A.; Schuhfried, E.; Ahrar, M.; Farneti, B.; Costa, F.; El Nakat, H.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1993 Adaptability of Chardonnay clones at different altitudes. Note 2: organoleptic characteristics of wines Iacono, F.; Stefanini, M.; Porro, D.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2016 Advances in wine analysis by PTR-ToF-MS: Optimization of the method and discrimination of wines from different geographical origins and fermented with different malolactic starters Campbell-Sills, H.; Capozzi, V.; Romano, A.; Cappellin, L.; Breniaux, M.; Lucas, P.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2022 Aging discrimination of Grana Padano PDO cheese with an NMR-based metabolomic approach Maestrello, V.; Solovyev, P.; Bontempo, L.; Franceschi, P.; Camin, F. -
1-gen-2000 Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Ampelographic and oenological characterization of the ancient grapevine cv. Dobricic grown in the coastal region of Croatia Zdunic, G.; Budic Leto, I.; Vrhovsek, U.; Tomic Potrebujes, I.; Maletic, E. Articolo in rivista
1-gen-1998 Analisi chimico merceologica delle bacche di mirto, dei semilavorati e dei liquori al commercio Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2012 Analisi dei determinanti genetici del contenuto di flavonoli nella bacca Malacarne, G.; Coller, E.; Vrhovsek, U.; Stefanini, M.; Velasco, R.; Mattivi, F.; Moser, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1987 Analisi dei prodotti di cessione durante l'invecchiamento dei distillati: problematiche relative all'analisi degli acidi e delle aldeidi feniliche e dei principali indicatori della permanenza in legno Mattivi, F.; Versini, G.; Sarti, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 Analysis of anatoxin‐a and cylindrospermopsin by Ultra High-Performance Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry Cerasino, L. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2013 Analysis of anthocyanin-related transcription factors during fruit development in Rubus ideaus and Fragaria vesca Herrera Valderrama, A.L.; Li Wang, K.; Feller, A.C.; Martens, S.; Allan, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Analysis of breath by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry in rats with steatohepatitis induced by high-fat diet Aprea, E.; Morisco, F.; Biasioli, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Lembo, V.; Gasperi, F.; D'Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N. Articolo in rivista
1-gen-2019 Analysis of flavor generation in beer by PTR-ToF-MS Richter, T.; Silcock, P.; Eyres, G.T.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Bremer, P.J.; Capozzi, V.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Analysis of microcystins and nodularin by Ultra High‐Performance Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry Cerasino, L. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Mostrati risultati da 1 a 20 di 540
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile