The online studies of beer aroma generation by PTR-ToF-MS help to unravel the role of yeast and hope on the final product quality
Richter, T.; Silcock, P.; Eyres, G.T.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Bremer, P.J.; Capozzi, V.; Biasioli, F. (2019). Analysis of flavor generation in beer by PTR-ToF-MS. In: 7th MS J-Day: i giovani e la spettrometria di massa, Bolzano, Italy, 27 maggio 2019: 20. handle: http://hdl.handle.net/10449/55791
Analysis of flavor generation in beer by PTR-ToF-MS
Khomenko, I.
;Algarra Alarcon, A.;Biasioli, F.Ultimo
2019-01-01
Abstract
The online studies of beer aroma generation by PTR-ToF-MS help to unravel the role of yeast and hope on the final product qualityFile in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
2019 Bolzano 20.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Versione editoriale (Publisher’s layout)
Licenza:
Tutti i diritti riservati (All rights reserved)
Dimensione
375.22 kB
Formato
Adobe PDF
|
375.22 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.