Sulfur compounds in still and sparkling wines and in Grappa: analytical and technological aspects
2011-01-01 Fedrizzi, B.; Versini, G.; Ferrarini, R.; Finato, F.; Nicolini, G.; Magno, F.
Genome sequence initiatives
2011-01-01 Adam Blondon, A.F.; Jaillon, O.; Vezzulli, S.; Zharkikh, A.; Troggio, M.; Velasco, R.
Epizoic diatoms on gastropod shells: when substrate complexity selects for microcommunity complexity
2011-01-01 D'Alelio, D.; Cante, M.T.; Russo, G.F.; Totti, C.; De Stefano, M.
I terreni trentini in relazione alla coltivazione della fragola
2003-01-01 Ramponi, M.; Porro, D.; Nicolini, G.
I terreni trentini in relazione alla coltivazione dei frutti di bosco
2003-01-01 Ramponi, M.; Porro, D.; Nicolini, G.
Variazioni sul tema II: Description of Carcinocaris Dussarti sp. nov. associated with xanthid crabs and new data on the distribution of Carcinocaris serrichelata (Copepoda, Harpaticoida)
2011-01-01 Cottarelli, V.; Bruno, M.C.
Acanthocyclops magistridussarti sp. nov. from ground waters of peninsular Italy, with comments on the intraspecific variability of the antennary basis ornamentation (Copepoda, Cyclopoida, Cyclopidae)
2011-01-01 Stoch, F.; Bruno, M.C.
Tracciabilità su base molecolare dell'intera filiera vitivinicola
2011-01-01 Grando, M.S.; Vignani, R.; Scali, M.; Sordo, M.; Paolucci, E.; Lorenzi, S.; Bigliazzi, J.; Maia Moreira, F.; Velasco, R.; Cresti, M.
Genetica e genomica della vite
2008-01-01 Velasco, R.; Vezzulli, S.
Molecular breeding of grapevine for aromatic quality and other traits relevant to viticulture
2011-01-01 Emanuelli, F.; Battilana, J.; Costantini, L.; Grando, M.S.
Culture independent analysis of the human gut microbiota and its activities
2011-01-01 Swann, J.; Richards, S.E.; Shen, Q.; Holmes, E.; Marchesi, J.; Tuohy, K.M.
Flavor release and perception of custard desserts: influence of food composition and oral parameters
2008-01-01 Van Ruth, S.; Rey Uriarte, A.; Aprea, E.; Sheehan, E.
Interactions between food texture and oral processing affecting the strawberry flavour of custard desserts
2006-01-01 Van Ruth, S.; Aprea, E.; Rey Uriarte, A.
A critical presentation of innovative techniques for automated pollen identification in aerobiological monitoring networks
2010-01-01 Dell'Anna, R.; Cristofori, A.; Gottardini, E.; Monti, F.
Fragola in Trentino
2010-01-01 Giongo, L.
Shaping the human microbiome with prebiotic foods: current perspectives for continued development
2011-01-01 Tuohy, K.M.; Brown, D.T.; Klinder, A.; Costabile, A.; Costabile, A.
Marzemino: risultanze e problematiche enologiche
2010-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M.
Marzemino: il progetto Cavit
2010-01-01 Faustini, A.; Marinconz, F.; Malossini, U.
Donne in campo: marginalità e strategie delle donne in un'agricoltura di montagna
2010-01-01 Marchesoni, C.; De Ros, G.
Vigneti terrazzati della Val di Cembra=The vineyards of Val di Cembra
2010-01-01 La Porta, N.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2011 | Sulfur compounds in still and sparkling wines and in Grappa: analytical and technological aspects | Fedrizzi, B.; Versini, G.; Ferrarini, R.; Finato, F.; Nicolini, G.; Magno, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Genome sequence initiatives | Adam Blondon, A.F.; Jaillon, O.; Vezzulli, S.; Zharkikh, A.; Troggio, M.; Velasco, R. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Epizoic diatoms on gastropod shells: when substrate complexity selects for microcommunity complexity | D'Alelio, D.; Cante, M.T.; Russo, G.F.; Totti, C.; De Stefano, M. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2003 | I terreni trentini in relazione alla coltivazione della fragola | Ramponi, M.; Porro, D.; Nicolini, G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2003 | I terreni trentini in relazione alla coltivazione dei frutti di bosco | Ramponi, M.; Porro, D.; Nicolini, G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Variazioni sul tema II: Description of Carcinocaris Dussarti sp. nov. associated with xanthid crabs and new data on the distribution of Carcinocaris serrichelata (Copepoda, Harpaticoida) | Cottarelli, V.; Bruno, M.C. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Acanthocyclops magistridussarti sp. nov. from ground waters of peninsular Italy, with comments on the intraspecific variability of the antennary basis ornamentation (Copepoda, Cyclopoida, Cyclopidae) | Stoch, F.; Bruno, M.C. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Tracciabilità su base molecolare dell'intera filiera vitivinicola | Grando, M.S.; Vignani, R.; Scali, M.; Sordo, M.; Paolucci, E.; Lorenzi, S.; Bigliazzi, J.; Maia Moreira, F.; Velasco, R.; Cresti, M. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2008 | Genetica e genomica della vite | Velasco, R.; Vezzulli, S. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Molecular breeding of grapevine for aromatic quality and other traits relevant to viticulture | Emanuelli, F.; Battilana, J.; Costantini, L.; Grando, M.S. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Culture independent analysis of the human gut microbiota and its activities | Swann, J.; Richards, S.E.; Shen, Q.; Holmes, E.; Marchesi, J.; Tuohy, K.M. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2008 | Flavor release and perception of custard desserts: influence of food composition and oral parameters | Van Ruth, S.; Rey Uriarte, A.; Aprea, E.; Sheehan, E. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2006 | Interactions between food texture and oral processing affecting the strawberry flavour of custard desserts | Van Ruth, S.; Aprea, E.; Rey Uriarte, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2010 | A critical presentation of innovative techniques for automated pollen identification in aerobiological monitoring networks | Dell'Anna, R.; Cristofori, A.; Gottardini, E.; Monti, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2010 | Fragola in Trentino | Giongo, L. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2011 | Shaping the human microbiome with prebiotic foods: current perspectives for continued development | Tuohy, K.M.; Brown, D.T.; Klinder, A.; Costabile, A.; Costabile, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2010 | Marzemino: risultanze e problematiche enologiche | Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2010 | Marzemino: il progetto Cavit | Faustini, A.; Marinconz, F.; Malossini, U. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2010 | Donne in campo: marginalità e strategie delle donne in un'agricoltura di montagna | Marchesoni, C.; De Ros, G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2010 | Vigneti terrazzati della Val di Cembra=The vineyards of Val di Cembra | La Porta, N. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Scopri
Tipologia
- 2.01 Contributo in volume (Capito...527
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024107
- 2010 - 2019216
- 2000 - 2009168
- 1990 - 199936
Editore
- Springer56
- Istituto agrario di San Michele a...36
- Fondazione Edmund Mach31
- Wiley26
- Elsevier19
- Consorzio tutela del Marzemino Tr...9
- Liguori9
- Cambridge university press8
- Società per lo studio e la valori...8
- Accademia Nazionale Italiana di E...7
Rivista
- BFW-DOKUMENTATION2
- FOREST CONDITION IN EUROPE ... EX...2
- NATURA ALPINA1
Serie
- QUADERNI SOZOOALP13
- ENTOMOLOGIA9
- METHODS IN MOLECULAR BIOLOGY7
- ANIMAL SIGNALS AND COMMUNICATION4
- ASPECTS OF APPLIED BIOLOGY4
- CONTAMINAZIONI3
- MANAGING FOREST ECOSYSTEMS3
- RAPPORTI ISTISAN3
- ACS SYMPOSIUM SERIES2
- COMPENDIUM OF PLANT GENOMES2
Settore disciplinare
- Settore BIO/07 - ECOLOGIA49
- Settore AGR/11 - ENTOMOLOGIA GENE...45
- Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE...35
- Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A...28
- Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE18
- Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA17
- Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA14
- Settore AGR/02 - AGRONOMIA E COLT...13
- Settore AGR/05 - ASSESTAMENTO FOR...12
- Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL...10
Keyword
- Cyanobacteria6
- Metabolomics6
- Marzemino5
- Cianobatteri4
- Cianotossine4
- Climate change4
- Cyanotoxins4
- Gut microbiota4
- ICP Forests4
- Mass spectrometry4
Lingua
- eng205
- ita191
- por5
- spa3
- fre2
- ger2
Accesso al fulltext
- no fulltext262
- open99
- reserved88
- restricted78
Impact Factor
- no2