Gasperi, F.; Zannoni, M.; Abbà, S. (2012). I formaggi. In: Atlante sensoriale dei prodotti alimentari (editor(s) Società Italiana di Scienze Sensoriali). Milano: Tecniche nuove: 193-241. ISBN: 978-88-481-2841-4 handle: http://hdl.handle.net/10449/21798
Citation: | Gasperi, F.; Zannoni, M.; Abbà, S. (2012). I formaggi. In: Atlante sensoriale dei prodotti alimentari (editor(s) Società Italiana di Scienze Sensoriali). Milano: Tecniche nuove: 193-241. ISBN: 978-88-481-2841-4 handle: http://hdl.handle.net/10449/21798 |
Internal authors: | |
Organization unit: | Food Quality and Nutrition Department # CRI_2011-JAN2016 |
Authors: | Gasperi, F.; Zannoni, M.; Abbà, S. |
Title: | I formaggi |
Book editors: | Società Italiana di Scienze Sensoriali |
Book title: | Atlante sensoriale dei prodotti alimentari |
Publisher name: | Tecniche nuove |
Issue Date: | 2012 |
ISBN: | 978-88-481-2841-4 |
Nature of content: | Contributo in volume (Capitolo o Saggio)/Book chapter (Chapter or Essay) |
Appears in Collections: | 02 - Book chapter |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.