RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Application of flow cytometry in the monitoring of yeast in oenological environment
2014-01-01 Guzzon, R.; Larcher, R.
Application of flow cytometry in the monitoring of yeast in oenological environment
2015-01-01 Guzzon, R.; Facchinelli, G.; Larcher, R.
Application of mineral elements and stable isotopes analyses to identify geographical and botanical origin of italian honeys
2007-01-01 Persano Oddo, L.; Camin, F.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Bontempo, L.; Versini, G.
Application of NMR spectroscopy for tracing improved nutritional values in caciotta-like cheeses
2023-01-01 Solovyev, P.; Andersen, J.; Bossetti, M.; Mancini, A.; Nardin, T.; Larcher, R.; Franciosi, E.; Bontempo, L.
Application of ozone at the microbial control through the vitienological chain
2019-01-01 Guzzon, R.; Moser, S.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Nardin, T.; Larcher, R.
Application of ozone during grape drying for the production of straw wine: effects on the microbiota and compositive profile of grapes
2018-01-01 Guzzon, R.; Franciosi, E.; Moser, S.; Carafa, I.; Larcher, R.
Aroma and fermentation performance of yeast strains in ready to drink sparkling wine production
2015-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R.
Aroma characterisation of mold resistant sparkling wines produced in a warm-temperate area
2023-01-01 Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Paolini, M.; Moser, S.; Cappello, N.; Larcher, R.
Aroma characterization of mold resistant basewines for sparkling wine produced in a warm-temperate area at two different altitudes
2023-01-01 Paolini, M.; Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Moser, S.; Cappello, N.; Larcher, R.
Aroma compounds and elemental analysis applied to wines for supporting variety and/or peculiar grape treatment control and geo-origin assessment
2004-01-01 Versini, G.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Dalla Serra, A.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2014 | Application of flow cytometry in the monitoring of yeast in oenological environment | Guzzon, R.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Application of flow cytometry in the monitoring of yeast in oenological environment | Guzzon, R.; Facchinelli, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Application of mineral elements and stable isotopes analyses to identify geographical and botanical origin of italian honeys | Persano Oddo, L.; Camin, F.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Bontempo, L.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | Application of NMR spectroscopy for tracing improved nutritional values in caciotta-like cheeses | Solovyev, P.; Andersen, J.; Bossetti, M.; Mancini, A.; Nardin, T.; Larcher, R.; Franciosi, E.; Bontempo, L. | - | |
1-gen-2019 | Application of ozone at the microbial control through the vitienological chain | Guzzon, R.; Moser, S.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Nardin, T.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Application of ozone during grape drying for the production of straw wine: effects on the microbiota and compositive profile of grapes | Guzzon, R.; Franciosi, E.; Moser, S.; Carafa, I.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Aroma and fermentation performance of yeast strains in ready to drink sparkling wine production | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Aroma characterisation of mold resistant sparkling wines produced in a warm-temperate area | Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Paolini, M.; Moser, S.; Cappello, N.; Larcher, R. | - | |
1-gen-2023 | Aroma characterization of mold resistant basewines for sparkling wine produced in a warm-temperate area at two different altitudes | Paolini, M.; Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Moser, S.; Cappello, N.; Larcher, R. | - | |
1-gen-2004 | Aroma compounds and elemental analysis applied to wines for supporting variety and/or peculiar grape treatment control and geo-origin assessment | Versini, G.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Dalla Serra, A. | Contributo in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1.01 Articolo in rivista 259
- 1.05 Abstract in rivista 4
- 2.01 Contributo in volume (Capito... 10
- 3.01 Monografia o trattato scient... 2
- 4.01 Contributo in Atti di convegno 92
- 4.02 Abstract in Atti di convegno 199
- 4.03 Poster 13
- 5.16 Applicazione o prodotto mult... 5
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 110
- 2010 - 2019 367
- 2000 - 2009 106
- 1999 - 1999 1
Editore
- Società Chimica Italiana 14
- Chiriotti 11
- Elsevier Science Limited 11
- Wiley-Blackwell 6
- Fondazione Edmund Mach 5
- Universidad Salamanca 5
- Universidad Zaragoza 5
- Centre Wallon de recherches agron... 3
- EBS 3
- ENEA 3
Rivista
- L'ENOLOGO 28
- INFOWINE 16
- FOOD CHEMISTRY 13
- VITIS 10
- INDUSTRIE DELLE BEVANDE 7
- JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 7
- TERRA TRENTINA 7
- EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 6
- RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA 6
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 5
Serie
- ATTI DELLE GIORNATE TECNICHE 2
- ACTA ITALUS HORTUS 1
Settore disciplinare
- Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 230
- Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 82
- Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 53
- Settore AGR/16 - MICROBIOLOGIA AG... 18
- Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 8
- Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 7
- Settore CHIM/08 - CHIMICA FARMACE... 7
- Settore BIO/01 - BOTANICA GENERALE 4
- Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE 3
- Settore BIO/07 - ECOLOGIA 3
Keyword
- Wine 46
- Orbitrap 9
- Ozone 9
- Alkaloids 8
- Aroma 8
- IRMS 8
- Brettanomyces 7
- Polysulfides 7
- Atypical ageing 6
- LC-HRMS 6
Lingua
- eng 387
- ita 111
- spa 13
- fre 3
- ger 1
- por 1
Accesso al fulltext
- open 295
- restricted 131
- no fulltext 115
- reserved 40
- partially open 3
Impact Factor
- si 148
- no 115