Solovyev, P.; Andersen, J.; Bossetti, M.; Mancini, A.; Nardin, T.; Larcher, R.; Franciosi, E.; Bontempo, L. (2023). Application of NMR spectroscopy for tracing improved nutritional values in caciotta-like cheeses. In: NMR Day Bari: Quantitative and non-targeted NMR for the protection of health and food, Bari, Italy, June 16th, 2023. url: https://innovative-solutions.it/wp-content/uploads/2023/06/1-Solovyev.pdf handle: https://hdl.handle.net/10449/82495
Application of NMR spectroscopy for tracing improved nutritional values in caciotta-like cheeses
Solovyev, P.
Primo
;Andersen, J.;Mancini, A.;Nardin, T.;Larcher, R.;Franciosi, E.;Bontempo, L.Ultimo
2023-01-01
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
2023 NMR Day Solovyev.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Versione editoriale (Publisher’s layout)
Licenza:
Tutti i diritti riservati (All rights reserved)
Dimensione
182.16 kB
Formato
Adobe PDF
|
182.16 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.