PERINI, MATTEO

PERINI, MATTEO  

CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2010 A berries varieties handbook: phenotyping for the fresh market use Giongo, L.; Grisenti, M.; Saviane, A.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Eccher, M.; Kroll, K.; Mazzalai, M.; Mladin, P.; Danek, J. Monografia o trattato scientifico
1-gen-2009 A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 Accreditation of stable isotope ratio methods: guidelines for the implementation of a quality sistem according to ISO/IEC 17025:1999 Perini, M.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2024 Analisi degli isotopi stabili: un valido strumento per garantire l'autenticità di composti fitoterapici e nutraceutici Perini, M.; Pianezze, S. -
1-gen-2008 Analisi isotopiche per la caratterizzazione dell'olio d'oliva=Stable isotope analysis for the characterisation of olive oils Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Application of nonparametric multivariate analyses to the authentication of wild and farmed European sea bass (Dicentrarchus labrax). Results of a survey on fish sampled in the retail trade Fasolato, L.; Novelli, E.; Salmaso, L.; Corain, L.; Camin, F.; Perini, M.; Antonetti, P.; Balzan, S. Articolo in rivista
1-gen-2021 Application of Stable Isotope Ratio Analysis for the characterization of pharmaceuticals, cosmetics and supplements Perini, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Application of stable isotope techniques to detect the authenticity of high value food products Perini, M.; Pianezze, S. -
1-gen-2006 Application of  d18 O water analysis in the study of hydrological renewal in some Alpine lakes Perini, M.; Camin, F.; Flaim, G.; Corradini, F.; Tonon, A.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Application of  d180 in the interpretation of hydrological dynamics in Alpine lakes Perini, M.; Camin, F.; Corradini, F.; Flaim, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2024 Applicazione degli isotopi stabili di bioelementi a supporto dell'analisi forense Perini, M.; Pianezze, S. -
1-gen-2010 Applicazione dell'analisi isotopica nell'agroalimentare Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Applicazione dell'analisi isotopica per la differenziazione della frutta biologica da quella convenzionale Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Applicazione dello SNIF NMR all'agroalimentare Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Applicazioni dello SNIF NMR all'analisi di aceti e aceti balsamici Perini, M.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2006 Aspetti di genuinità degli aceti di vino controllati attraverso l'analisi del tenore in d18O dell'acqua Versini, G.; Camin, F.; Gagliano, G.; Bontempo, L.; Perini, M.; Tonon, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2023 Authentication and geographical characterisation of Italian grape musts through glucose and fructose carbon isotopic ratios determined by LC IRM Perini, M.; Pianezze, S.; Larcher, R. -
2-feb-2023 Authentication and geographical characterisation of Italian grape musts through glucose and fructose carbon isotopic ratios determined by LC-IRMS Perini, M.; Pianezze, S.; Guardini, K.; Allari, L.; Larcher, R. -
1-gen-2018 C and H stable isotope ratio analysis using GC-IRMS for vanillin authentication Perini, M.; Camin, F.; Pianezze, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 C and H stable isotope ratio analysis using GC-IRMS for vanillin authentication Perini, M.; Pianezze, S.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno