MOSER, SERGIO

MOSER, SERGIO  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 161 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2024 Aromatic characterisation of Moscato Giallo by GC-MS/MS and validation of stable isotopic ratio analysis of the major volatile compounds Paolini, M.; Roncone, A.; Cucinotta, L.; Sciarrone, D.; Mondello, L.; Camin, F.; Moser, S.; Larcher, R.; Bontempo, L. -
1-gen-2024 Base wines for sparkling wine from resistant varieties: effect of the altitude on the aromatic profile Paolini, M.; Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Moser, S.; Cappello, N.; Larcher, R. -
4-nov-2023 Insights into the stable isotope ratio variability of hybrid grape varieties: a preliminary study Perini, M.; Roman, T.; Lanz, S.; Moser, S.; Pianezze, S.; Camin, F. -
1-gen-2023 Insights into the grape must composition effect on Hanseniaspora vineae performance and metabolic aroma compounds in Chardonnay base wine for sparkling wine production Gallo, A.; Larcher, R.; Cappello, N.; Paolini, M.; Moser, S.; Carrau, F.; Schneider, R.; Nardin, T.; Roman, T. -
1-gen-2023 Profundización del conocimiento sobre el aroma de las variedades de vinos tintos resistentes a los hongos producidos en Trentino Moser, S.; Roman Villegas, T.; Larcher, R.; Bottura, M.; Osorio, J.; Boido, E.; Dellacassa, E. -
1-gen-2023 Aromatic characterization of Moscato Giallo by GC-MS/MS and stable isotopic ratio analysis of the major volatile compounds Paolini, M.; Cucinotta, L.; Roncone, A.; Bontempo, L.; Sciarrone, D.; Camin, F.; Moser, S.; Larcher, R. -
1-gen-2023 Ripening behaviour and grape must quality of eleven white resistant varieties in Trentino Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Bottura, M.; Moser, S.; Stefanini, M.; Malacarne, M. -
1-gen-2023 Aroma characterisation of mold resistant sparkling wines produced in a warm-temperate area Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Paolini, M.; Moser, S.; Cappello, N.; Larcher, R. -
1-gen-2023 Aroma characterization of mold resistant basewines for sparkling wine produced in a warm-temperate area at two different altitudes Paolini, M.; Roman Villegas, T.; Cisilotto, B.; Moser, S.; Cappello, N.; Larcher, R. -
1-gen-2022 Aromatic composition of wine Fariña, L.; Carrau, F.; Moser, S.; Dellacassa, E.; Boido, E. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2022 Environmental sustainability in the production of grappa with the use of mould-resistant grape varieties: the aroma characterisation of distillates Gallo, A.; Moser, S.; Roman Villegas, T.; Tonidandel, L.; Paolini, M.; Larcher, R. -
1-gen-2022 A thorough investigation of Moscato Giallo volatiles in grapes by means of enantio multidimensional gas chromatography coupled to isotopic ratio mass spectrometry Cucinotta, L.; Larcher, R.; De Grazia, G.; Moser, S.; Paolini, M.; Roncone, A.; Bontempo, L.; Camin, F.; Mondello, L.; Sciarrone, D. -
1-gen-2021 Gestire il vigneto al meglio in funzione del meteo Bottura, M.; Groff, L.; Gelmetti, A.; Malacarne, M.; Zottele, F.; Moser, S.; Roman Villegas, T. Articolo in rivista
1-gen-2021 Viti resistenti in Trentino Bottura, M.; Roman Villegas, T.; Moser, S.; Stefanini, M.; Gretter, L.; Betalli, V. Articolo in rivista
1-gen-2021 Las nuevas variedades de vides resistentes a las enfermedades fúngicas Roman Villegas, T.; Bottura, M.; Malacarne, M.; Stefanini, M.; Moser, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2021 Insights into the stable isotope ratio variability of hybrid grape varieties Perini, M.; Camin, F.; Lanz, S.; Moser, S.; Roman Villegas, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 The use of Hanseniaspora vineae on the production of base sparkling wine Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Gallo, A.; Paolini, M.; Nardin, T.; Moser, S.; Carrau, F.; Schneider, R.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Influence of the agronomic management on the aroma of Riesling wines Zanzotti, R.; Roman Villegas, T.; Paolini, M.; Coller, E.; Cappello, N.; Moser, S.; Malacarne, M.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc Roman, T.; Moser, S.; Crimi, S.; Cappello, N.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2020 L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale Paolini, M.; Tonidandel, L.; Roman Villegas, T.; Moser, S.; Gallo, A.; Larcher, R. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)