LARCHER, ROBERTO

LARCHER, ROBERTO  

CTT [2018-01 - today]: FOOD CHARACTERIZATION AND PROCESSING DEPARTMENT  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2012 20 anni di ricerca enologica per il Marzemino Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2011 4-ethylcatecol in Italian wines, vinegars and spirits Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 4-Ethylphenol and 4-ethylguaiacol depletion in wine using esterified cellulose Larcher, R.; Puecher, C.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2009 A new HPLC method with pulsed amperometric detection for gluconic acid Larcher, R.; Nicolini, G.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Puecher, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 A statistical-mathematical approach to wine traceability based on elemental composition: interference of oenological treatments Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Roman, T. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Abbattimento di fenoli volatili in vini con carattere brett mediante un polimero cellulosico Larcher, R.; Nardin, T.; Marchesini, R.; Malacarne, M.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Accumulation and distribution pattern of macro- and microelements and trace elements in Vitis vinifera L. cv. Chardonnay berries Bertoldi, D.; Larcher, R.; Bertamini, M.; Otto, S.; Concheri, G.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2020 Addition of volatile sulfur compounds to yeast at the early stages of fermentation reveals distinct biological and chemical pathways for aroma formation Kinzurik, M.I.; Deed, R.C.; Herbst-Johnstone, M.; Slaghenaufi, D.; Guzzon, R.; Gardner, R.C.; Larcher, R.; Fedrizzi, B. Articolo in rivista
1-gen-2019 Aggiornamenti chimico-compositivi ed enologici sul Traminer aromatico Roman, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G. Other
1-gen-2019 Alkaloid profiling of food tannins using high resolution mass spectrometry Larcher, R.; Apostoli, P.; Nicolini, G.; Nardin, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Alkaloid profiling of food tannins using high resolution mass spectrometry Nardin, T.; Apostoli, P.; Larcher, R. Poster
1-gen-2019 Alkaloid profiling of food tannins using high resolution mass spectrometry Nardin, T.; Apostoli, P.; Larcher, R.; Abballe, F. Poster
1-gen-2018 Alkaloid profiling of herbal drugs using high resolution mass spectrometry Nardin, T.; Piasentier, E.; Barnaba, C.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2007 Amine biogene in mosti e vini Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D. Articolo in rivista
1-gen-2004 Analisi dell'urea: nuovo metodo in ph-metria differenziale e sua applicazione agli spumanti Larcher, R.; Bertoldi, D.; Luzzana, M.R.; Agnellini, D.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2012 Analisi della composizione di acque minerali europee Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Lorenz, G.; Voerkelius, S.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Baxter, M.J.; Hoogewerff, J.; Brereton, P. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2003 Analisi di base e profili aromatici di alcuni tipi di miele del Trentino Versini, G.; Carlin, S.; Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Analisi prevendemmiali e confronto con la serie storica delle scorse annate Malacarne, M.; Roman, T.; Larcher, R. Other
1-gen-2009 Analytical traceability of Parmigiano Reggiano cheese=Tracciabilità analitica del Parmigiano Reggiano Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Anthocyanic profiling of twenty-one different hybrid grape varieties Flamini, R.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Ruggeri, V.; De Rosso, M.; Dalla Vedova, A.; De Marchi, F.; Gardiman, M. Abstract in Atti di convegno