Granitto, Pablo M.
Granitto, Pablo M.
Effect of the pig rearing system on the final volatile profile of Iberian dry-cured ham as detected by PTR-ToF-MS
2013-01-01 Sánchez del Pulgar, J.; Soukoulis, C.; Carrapiso, A.I.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
PTR-ToF-MS analysis of VOC profile in dry-cured hams with different characteristics
2013-01-01 Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Yener, S.; Renaville, B.; Gasperi, F.; Piasentier, E.; Biasioli, F.
L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi
2012-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Maerk, T.D.
PTR-ToF-MS and data mining methods: a new tool for fruit metabolomics
2012-01-01 Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Dallabetta, N.; Costa, F.; Viola, R.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Chemometrics and direct injection analysis of volatile compounds by PTR-TOF-MS: a tool for metabolomic investigations
2012-01-01 Cappellin, L.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Rapid characterization of dry cured ham produced following different PDOs by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-ToF-MS)
2011-01-01 Sanchez del Pulgar, J.S.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Garcia, C.; Gasperi, F.; Granitto, P.M.; Mark, T.D.; Piasentier, E.; Schuhfried, E.
L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità
2011-01-01 Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
PTR-TOF-MS and data-mining methods for rapid characterisation of agro-industrial samples: influence of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.
New PTR-ToF-MS data challenges addressed by chemometrics and data mining
2010-01-01 Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.
L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Multiclass classification study of raspberry cultivars based on innovative data mining techniques (PDA,RF, dPLS) and volatile organic compounds analyses (GC/MS and PTR/MS)
2010-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Carlin, S.; Gasperi, F.
Tecniche di post-elaborazione di previsione di temperatura minima a confronto per un'area alpina=Post-processing techniques compared for minimum temperature prediction in an alpine area
2008-01-01 Eccel, E.; Ghielmi, L.; Granitto, P.M.; Barbiero, R.; Grazzini, F.; Cesari, D.
Discriminant models based on sensory evaluations: single assessors versus panel average
2008-01-01 Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Caratterizzazione varietale di lampone basata su tecniche di spazio di testa
2008-01-01 Carlin, S.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Gasperi, F.
Modelli di classificazione basati sul profilo sensoriale: un modello per la media del panel o uno per ogni giudice?
2008-01-01 Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Prediction of minimum temperatures in an Alpine region by linear and non-linear post-processing of meteorological models
2007-01-01 Eccel, E.; Ghielmi, L.; Granitto, P.M.; Barbiero, R.; Grazzini, F.; Cesari, D.
Modern data mining tools in descriptive sensory analysis: a case study with Random forest approach
2007-01-01 Granitto, P.M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Trainotti, E.; Furlanello, C.1.
Rapid and non-destructive identification of strawberry cultivars by direct PTR-MS headspace analysis and data mining techniques
2007-01-01 Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Furlanello, C.1.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Recursive feature elimination with random forest for PTR-MS analysis of agroindustrial products
2006-01-01 Granitto, P.M.; Furlanello, C.1.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2013 | Effect of the pig rearing system on the final volatile profile of Iberian dry-cured ham as detected by PTR-ToF-MS | Sánchez del Pulgar, J.; Soukoulis, C.; Carrapiso, A.I.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | PTR-ToF-MS analysis of VOC profile in dry-cured hams with different characteristics | Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Yener, S.; Renaville, B.; Gasperi, F.; Piasentier, E.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Maerk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | PTR-ToF-MS and data mining methods: a new tool for fruit metabolomics | Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Dallabetta, N.; Costa, F.; Viola, R.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Chemometrics and direct injection analysis of volatile compounds by PTR-TOF-MS: a tool for metabolomic investigations | Cappellin, L.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Rapid characterization of dry cured ham produced following different PDOs by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-ToF-MS) | Sanchez del Pulgar, J.S.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Garcia, C.; Gasperi, F.; Granitto, P.M.; Mark, T.D.; Piasentier, E.; Schuhfried, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità | Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2010 | PTR-TOF-MS and data-mining methods for rapid characterisation of agro-industrial samples: influence of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | New PTR-ToF-MS data challenges addressed by chemometrics and data mining | Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Tecniche a confronto per l'analisi della componente volatile del formaggio: influenza delle modalità di raccolta del latte sul profilo aromatico del Trentingrana | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Endrizzi, I.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Carlin, S.; Betta, E.; Soukoulis, C.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Multiclass classification study of raspberry cultivars based on innovative data mining techniques (PDA,RF, dPLS) and volatile organic compounds analyses (GC/MS and PTR/MS) | Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Carlin, S.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Tecniche di post-elaborazione di previsione di temperatura minima a confronto per un'area alpina=Post-processing techniques compared for minimum temperature prediction in an alpine area | Eccel, E.; Ghielmi, L.; Granitto, P.M.; Barbiero, R.; Grazzini, F.; Cesari, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Discriminant models based on sensory evaluations: single assessors versus panel average | Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Caratterizzazione varietale di lampone basata su tecniche di spazio di testa | Carlin, S.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Modelli di classificazione basati sul profilo sensoriale: un modello per la media del panel o uno per ogni giudice? | Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Prediction of minimum temperatures in an Alpine region by linear and non-linear post-processing of meteorological models | Eccel, E.; Ghielmi, L.; Granitto, P.M.; Barbiero, R.; Grazzini, F.; Cesari, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Modern data mining tools in descriptive sensory analysis: a case study with Random forest approach | Granitto, P.M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Trainotti, E.; Furlanello, C.1. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Rapid and non-destructive identification of strawberry cultivars by direct PTR-MS headspace analysis and data mining techniques | Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Furlanello, C.1.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Recursive feature elimination with random forest for PTR-MS analysis of agroindustrial products | Granitto, P.M.; Furlanello, C.1.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista |