Granitto, Pablo M.

Granitto, Pablo M.  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 32 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2006 Caratterizzazione della cultivar con l'aroma di singoli frutti Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Gasperi, F.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Caratterizzazione varietale di lampone basata su tecniche di spazio di testa Carlin, S.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Cascade classifiers for multiclass problems Granitto, P.M.; Rébola, A.; Cerviño, U.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Ceccatto, H.A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Cheese flavour profile by sensory and instrumental analysis: calibration and innovative classification methods Gasperi, F.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Chemometrics and direct injection analysis of volatile compounds by PTR-TOF-MS: a tool for metabolomic investigations Cappellin, L.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2006 Classification of strawberry cultivars by PTR-MS fingerprinting: from standard multivariate analysis to innovative data mining techniques Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Discriminant models based on sensory evaluations: single assessors versus panel average Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2005 Discriminazione di cultivar di fragola con identificazione head space Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Märk, T.D.; Mott, D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Effect of the pig rearing system on the final volatile profile of Iberian dry-cured ham as detected by PTR-ToF-MS Sánchez del Pulgar, J.; Soukoulis, C.; Carrapiso, A.I.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2011 L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2010 L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Maerk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2005 L'esperienza dell'Istituto Agrario di S. Michele a/Adige nella valutazione della qualità sensoriale di prodotti tipici Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Granitto, P.M.; Mott, D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 La classificazione di Parmigiano Reggiano, Grana Padano e Trentingrana attraverso tecniche sensoriali e strumentali Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Versini, G.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Modeling sensory analysis datasets: the case of Italian cheeses Granitto, P.M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Furlanello, C.1. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Modelli di classificazione basati sul profilo sensoriale: un modello per la media del panel o uno per ogni giudice? Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Modern data mining tools in descriptive sensory analysis: a case study with Random forest approach Granitto, P.M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Trainotti, E.; Furlanello, C.1. Articolo in rivista
1-gen-2010 Multiclass classification study of raspberry cultivars based on innovative data mining techniques (PDA,RF, dPLS) and volatile organic compounds analyses (GC/MS and PTR/MS) Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Carlin, S.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 New PTR-ToF-MS data challenges addressed by chemometrics and data mining Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Perforamances of classification models based on sensory profiling data: single assessors versus panel average Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno