Granitto, Pablo M.
Granitto, Pablo M.
Caratterizzazione della cultivar con l'aroma di singoli frutti
2006-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Gasperi, F.; Märk, T.D.
Caratterizzazione varietale di lampone basata su tecniche di spazio di testa
2008-01-01 Carlin, S.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Gasperi, F.
Cascade classifiers for multiclass problems
2005-01-01 Granitto, P.M.; Rébola, A.; Cerviño, U.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Ceccatto, H.A.
Cheese flavour profile by sensory and instrumental analysis: calibration and innovative classification methods
2005-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Versini, G.
Chemometrics and direct injection analysis of volatile compounds by PTR-TOF-MS: a tool for metabolomic investigations
2012-01-01 Cappellin, L.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Classification of strawberry cultivars by PTR-MS fingerprinting: from standard multivariate analysis to innovative data mining techniques
2006-01-01 Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Discriminant models based on sensory evaluations: single assessors versus panel average
2008-01-01 Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Discriminazione di cultivar di fragola con identificazione head space
2005-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Märk, T.D.; Mott, D.; Gasperi, F.
Effect of the pig rearing system on the final volatile profile of Iberian dry-cured ham as detected by PTR-ToF-MS
2013-01-01 Sánchez del Pulgar, J.; Soukoulis, C.; Carrapiso, A.I.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità
2011-01-01 Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi
2012-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Maerk, T.D.
L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
L'esperienza dell'Istituto Agrario di S. Michele a/Adige nella valutazione della qualità sensoriale di prodotti tipici
2005-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Granitto, P.M.; Mott, D.
La classificazione di Parmigiano Reggiano, Grana Padano e Trentingrana attraverso tecniche sensoriali e strumentali
2006-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Versini, G.; Märk, T.D.
Modeling sensory analysis datasets: the case of Italian cheeses
2005-01-01 Granitto, P.M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Furlanello, C.1.
Modelli di classificazione basati sul profilo sensoriale: un modello per la media del panel o uno per ogni giudice?
2008-01-01 Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Modern data mining tools in descriptive sensory analysis: a case study with Random forest approach
2007-01-01 Granitto, P.M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Trainotti, E.; Furlanello, C.1.
Multiclass classification study of raspberry cultivars based on innovative data mining techniques (PDA,RF, dPLS) and volatile organic compounds analyses (GC/MS and PTR/MS)
2010-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Carlin, S.; Gasperi, F.
New PTR-ToF-MS data challenges addressed by chemometrics and data mining
2010-01-01 Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Perforamances of classification models based on sensory profiling data: single assessors versus panel average
2006-01-01 Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2006 | Caratterizzazione della cultivar con l'aroma di singoli frutti | Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Gasperi, F.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Caratterizzazione varietale di lampone basata su tecniche di spazio di testa | Carlin, S.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Cascade classifiers for multiclass problems | Granitto, P.M.; Rébola, A.; Cerviño, U.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Ceccatto, H.A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Cheese flavour profile by sensory and instrumental analysis: calibration and innovative classification methods | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Chemometrics and direct injection analysis of volatile compounds by PTR-TOF-MS: a tool for metabolomic investigations | Cappellin, L.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Classification of strawberry cultivars by PTR-MS fingerprinting: from standard multivariate analysis to innovative data mining techniques | Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Mott, D.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Discriminant models based on sensory evaluations: single assessors versus panel average | Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | Discriminazione di cultivar di fragola con identificazione head space | Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Märk, T.D.; Mott, D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Effect of the pig rearing system on the final volatile profile of Iberian dry-cured ham as detected by PTR-ToF-MS | Sánchez del Pulgar, J.; Soukoulis, C.; Carrapiso, A.I.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | L'analisi della frazione volatile: fra riferimenti sicuri e nuove possibilità | Biasioli, F.; Fabris, A.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2012 | L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Maerk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | L'esperienza dell'Istituto Agrario di S. Michele a/Adige nella valutazione della qualità sensoriale di prodotti tipici | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Granitto, P.M.; Mott, D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | La classificazione di Parmigiano Reggiano, Grana Padano e Trentingrana attraverso tecniche sensoriali e strumentali | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Granitto, P.M.; Mott, D.; Versini, G.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Modeling sensory analysis datasets: the case of Italian cheeses | Granitto, P.M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Furlanello, C.1. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Modelli di classificazione basati sul profilo sensoriale: un modello per la media del panel o uno per ogni giudice? | Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Modern data mining tools in descriptive sensory analysis: a case study with Random forest approach | Granitto, P.M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Trainotti, E.; Furlanello, C.1. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Multiclass classification study of raspberry cultivars based on innovative data mining techniques (PDA,RF, dPLS) and volatile organic compounds analyses (GC/MS and PTR/MS) | Biasioli, F.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Carlin, S.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | New PTR-ToF-MS data challenges addressed by chemometrics and data mining | Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Perforamances of classification models based on sensory profiling data: single assessors versus panel average | Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno |