Granitto, Pablo M.
Granitto, Pablo M.
Effect of the pig rearing system on the final volatile profile of Iberian dry-cured ham as detected by PTR-ToF-MS
2013-01-01 Sánchez del Pulgar, J.; Soukoulis, C.; Carrapiso, A.I.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi
2012-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Maerk, T.D.
PTR-ToF-MS and data mining methods: a new tool for fruit metabolomics
2012-01-01 Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Dallabetta, N.; Costa, F.; Viola, R.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Rapid characterization of dry cured ham produced following different PDOs by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-ToF-MS)
2011-01-01 Sanchez del Pulgar, J.S.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Garcia, C.; Gasperi, F.; Granitto, P.M.; Mark, T.D.; Piasentier, E.; Schuhfried, E.
PTR-TOF-MS and data-mining methods for rapid characterisation of agro-industrial samples: influence of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese
2010-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.
Tecniche di post-elaborazione di previsione di temperatura minima a confronto per un'area alpina=Post-processing techniques compared for minimum temperature prediction in an alpine area
2008-01-01 Eccel, E.; Ghielmi, L.; Granitto, P.M.; Barbiero, R.; Grazzini, F.; Cesari, D.
Discriminant models based on sensory evaluations: single assessors versus panel average
2008-01-01 Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Modern data mining tools in descriptive sensory analysis: a case study with Random forest approach
2007-01-01 Granitto, P.M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Trainotti, E.; Furlanello, C.1.
Rapid and non-destructive identification of strawberry cultivars by direct PTR-MS headspace analysis and data mining techniques
2007-01-01 Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Furlanello, C.1.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Prediction of minimum temperatures in an Alpine region by linear and non-linear post-processing of meteorological models
2007-01-01 Eccel, E.; Ghielmi, L.; Granitto, P.M.; Barbiero, R.; Grazzini, F.; Cesari, D.
Recursive feature elimination with random forest for PTR-MS analysis of agroindustrial products
2006-01-01 Granitto, P.M.; Furlanello, C.1.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
| Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
|---|---|---|---|---|
| 1-gen-2013 | Effect of the pig rearing system on the final volatile profile of Iberian dry-cured ham as detected by PTR-ToF-MS | Sánchez del Pulgar, J.; Soukoulis, C.; Carrapiso, A.I.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2012 | L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Endrizzi, I.; Maerk, T.D. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2012 | PTR-ToF-MS and data mining methods: a new tool for fruit metabolomics | Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Granitto, P.M.; Dallabetta, N.; Costa, F.; Viola, R.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2011 | Rapid characterization of dry cured ham produced following different PDOs by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-ToF-MS) | Sanchez del Pulgar, J.S.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Garcia, C.; Gasperi, F.; Granitto, P.M.; Mark, T.D.; Piasentier, E.; Schuhfried, E. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2010 | PTR-TOF-MS and data-mining methods for rapid characterisation of agro-industrial samples: influence of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese | Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2008 | Tecniche di post-elaborazione di previsione di temperatura minima a confronto per un'area alpina=Post-processing techniques compared for minimum temperature prediction in an alpine area | Eccel, E.; Ghielmi, L.; Granitto, P.M.; Barbiero, R.; Grazzini, F.; Cesari, D. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2008 | Discriminant models based on sensory evaluations: single assessors versus panel average | Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2007 | Modern data mining tools in descriptive sensory analysis: a case study with Random forest approach | Granitto, P.M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Trainotti, E.; Furlanello, C.1. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2007 | Rapid and non-destructive identification of strawberry cultivars by direct PTR-MS headspace analysis and data mining techniques | Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Furlanello, C.1.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2007 | Prediction of minimum temperatures in an Alpine region by linear and non-linear post-processing of meteorological models | Eccel, E.; Ghielmi, L.; Granitto, P.M.; Barbiero, R.; Grazzini, F.; Cesari, D. | Articolo in rivista | |
| 1-gen-2006 | Recursive feature elimination with random forest for PTR-MS analysis of agroindustrial products | Granitto, P.M.; Furlanello, C.1.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista |