BETTA, EMANUELA

BETTA, EMANUELA  

CRI [2022-01 - today]: SENSORY QUALITY  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 78 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2014 A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2018 Acceptability of a new olive pomace enriched biscuits (PreBiÒ®) in a dietary intervention with mildly hypercholesterolemic volunteers Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Conterno, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Acceptability of scab-resistant apple cultivars Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Alkyl pyrazines determination by Gas Chromatography - Ion Mobility Spectrometry: the roasted hazelnut case study Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. -
1-gen-2022 Alkyl pyrazines determination in roasted hazelnut pastes by gas chromatography – ion mobility spectrometry Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Betta, E.; Cetto, I.; Farneti, B.; Gabetti, E.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. -
1-gen-2016 Alterazioni cromatiche in cosmetica: percezione sensoriale e misurazioni strumentali Endrizzi, I.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Munter, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Miori, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Application of headspace solid-phase micro-extraction gas chromatography for the assessment of the volatiles profiles of ultra-high temperature hydrolysed-lactose milk during production and storage Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Fogliano, V.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 APPLICATION OF HS-SPME-GC-MS TO EVALUATE THE POSSIBLE INFLUENCE OF ALTITUDE ON APPLE FLAVOR Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Application of SPME GC-MS to explore possible differences in free-lactose milks from the market Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Contribution of sugars and volatile components to perceived sweetness of apple Aprea, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Zambanini, J.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Correlazioni tra composti volatili ed odori nella mela Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 Determination of volatile compounds in apple by SPME/GC-MS and their influence on perceived sweetness Aprea, E.; Charles, M.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Zambanini, J.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Direct injection and chromatography, mass spectrometry and ion mobility: a synergic approach for strawberry volatilome analysis Farneti, B.; Khomenko, I.; Betta, E.; Mazzucotelli, M.; Cetto, I.; Ganarin, G.; Pantezzi, T.; Giongo, L.; Biasioli, F. -
1-gen-2021 Dissecting the genetic and physiological mechanisms of grapevine resilience to heat stress Pettenuzzo, S.; Cappellin, L.; Lorenzi, S.; Bellin, D.; Vervalle, J.; Faralli, M.; Betta, E.; Roverso, M.; Bogialli, S.; Biasioli, F.; Grando, M.S.; Costantini, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Does the view of your nose help your smell? Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Zampini, M.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Double clustering of PTR-ToF-MS data enables the mapping of QTLs related to apple fruit volatilome Cappellin, L.; Costa, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2017 Dynamic and static sensory methods to study the role of aroma on taste and texture: a multisensory approach to apple perception Charles, M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Effects of dairy system, herd within dairy system, and individual cow characteristics on the volatile organic compound profile of ripened model cheeses Bergamaschi, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 Effects of grazing cow diet on volatile compounds as well as physicochemical and sensory characteristics of 12-month-ripened Montasio cheese Aprea, E.; Romanzin, A.; Corazzin, M.; Favotto, S.; Betta, E.; Gasperi, F.; Bovolenta, S. Articolo in rivista
1-gen-2015 Effects of pasteurization on volatile compounds and sensory properties of coconut (Cocos nucifera L.) water: thermal vs. high-pressure carbon dioxide pasteurization De Marchi, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. Articolo in rivista