MATTIVI, FULVIO
MATTIVI, FULVIO
A functional genomics approach toward the understanding of polyphenol metabolism in grapevine
2005-01-01 Gatto, P.; Zamboni, A.; Muth, J.; Segala, C.; Romualdi, C.; Pruefer, D.; Grando, M.S.; Moser, C.; Mattivi, F.; Velasco, R.
A metabolomic view of wine micro-oxygenation
2010-01-01 Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.
A química dos taninos e o gosto do vinho
2008-01-01 Mattivi, F.
A survey of ellagitannin content in raspberry and blackberry cultivars grown in Trentino (Italy)
2008-01-01 Vrhovsek, U.; Giongo, L.; Mattivi, F.; Viola, R.
A survey on the content and main degree of polymerization of ellagitannins in raspberry and blackberry cultivars grown in Trentino (Italy)
2006-01-01 Vrhovsek, U.; Giongo, L.; Mattivi, F.
Absorption of trans-caftaric acid from the stomach of anaesthetized rats
2006-01-01 Vanzo, A.; Cecotti, R.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Passamonti, S.
Accumulation of grape polyphenols in the rat kidney
2009-01-01 Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Tramer, F.; Mattivi, F.; Passamonti, S.
Accumulation of resveratrol during the ripening of Cabernet Sauvignon and Merlot grape
2000-01-01 Mattivi, F.; Clauser, E.; Tonon, D.; Forti, D.
Accurate identification and profiling of ellagitannins in strawberries and woodland strawberries: the influence of cultivar on the concentration and composition of ellagitannins
2013-01-01 Gasperotti, M.; Masuero, D.; Guella, G.; Palmieri, L.; Martinatti, P.; Pojer, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Accurate identification and profiling of ellagitannins in strawberries and woodland strawberries: the influence of cultivar on the concentration and composition of ellagitannins
2013-01-01 Gasperotti, M.; Masuero, D.; Guella, G.; Palmieri, L.; Martinatti, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Advanced knowledge of three important classes of grape phenolics: Anthocyanins, Stilbenes and Flavonols
2013-01-01 Flamini, R.; Mattivi, F.; De Rosso, M.; Arapitsas, P.; Bavaresco, L.
Agrimoniin the most important ellagitannin in human diet: elucidation of its identity in strawberry fruits and the influence of fruit ripening on its concentration
2012-01-01 Gasperotti, M.; Guella, G.; Palmieri, L.; Martinatti, P.; Pojer, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Agronomical and enological performances of a Marzemino clone before and after virus (GLRAV-1 and GVA) elimination
2006-01-01 Malossini, U.; Nicolini, G.; Ciccotti, A.M.; Zulini, L.; Mattivi, F.; Ramponi, M.; Bianchedi, P.
Ambiente che trovi, vino che bevi
1998-01-01 Bertamini, M.; Iacono, F.; Mattivi, F.
Analisi chimico merceologica delle bacche di mirto, dei semilavorati e dei liquori al commercio
1998-01-01 Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G.
Analisi comparativa del Bardolino
2000-01-01 Mattivi, F.
Analisi dei determinanti genetici del contenuto di flavonoli nella bacca
2010-01-01 Malacarne, G.; Coller, E.; Vrhovsek, U.; Stefanini, M.; Velasco, R.; Mattivi, F.; Moser, C.
Analisi dei determinanti genetici del contenuto di flavonoli nella bacca
2012-01-01 Malacarne, G.; Coller, E.; Vrhovsek, U.; Stefanini, M.; Velasco, R.; Mattivi, F.; Moser, C.
Analisi dei prodotti di cessione durante l'invecchiamento dei distillati: problematiche relative all'analisi degli acidi e delle aldeidi feniliche e dei principali indicatori della permanenza in legno
1987-01-01 Mattivi, F.; Versini, G.; Sarti, S.
L'analisi dei profili metabolici
2008-01-01 Mattivi, F.; Falginella, L.; Vrhovsek, U.; Castellarin, S.D.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2005 | A functional genomics approach toward the understanding of polyphenol metabolism in grapevine | Gatto, P.; Zamboni, A.; Muth, J.; Segala, C.; Romualdi, C.; Pruefer, D.; Grando, M.S.; Moser, C.; Mattivi, F.; Velasco, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | A metabolomic view of wine micro-oxygenation | Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | A química dos taninos e o gosto do vinho | Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | A survey of ellagitannin content in raspberry and blackberry cultivars grown in Trentino (Italy) | Vrhovsek, U.; Giongo, L.; Mattivi, F.; Viola, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | A survey on the content and main degree of polymerization of ellagitannins in raspberry and blackberry cultivars grown in Trentino (Italy) | Vrhovsek, U.; Giongo, L.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Absorption of trans-caftaric acid from the stomach of anaesthetized rats | Vanzo, A.; Cecotti, R.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Passamonti, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Accumulation of grape polyphenols in the rat kidney | Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Tramer, F.; Mattivi, F.; Passamonti, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Accumulation of resveratrol during the ripening of Cabernet Sauvignon and Merlot grape | Mattivi, F.; Clauser, E.; Tonon, D.; Forti, D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Accurate identification and profiling of ellagitannins in strawberries and woodland strawberries: the influence of cultivar on the concentration and composition of ellagitannins | Gasperotti, M.; Masuero, D.; Guella, G.; Palmieri, L.; Martinatti, P.; Pojer, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Accurate identification and profiling of ellagitannins in strawberries and woodland strawberries: the influence of cultivar on the concentration and composition of ellagitannins | Gasperotti, M.; Masuero, D.; Guella, G.; Palmieri, L.; Martinatti, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Advanced knowledge of three important classes of grape phenolics: Anthocyanins, Stilbenes and Flavonols | Flamini, R.; Mattivi, F.; De Rosso, M.; Arapitsas, P.; Bavaresco, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Agrimoniin the most important ellagitannin in human diet: elucidation of its identity in strawberry fruits and the influence of fruit ripening on its concentration | Gasperotti, M.; Guella, G.; Palmieri, L.; Martinatti, P.; Pojer, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Agronomical and enological performances of a Marzemino clone before and after virus (GLRAV-1 and GVA) elimination | Malossini, U.; Nicolini, G.; Ciccotti, A.M.; Zulini, L.; Mattivi, F.; Ramponi, M.; Bianchedi, P. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Ambiente che trovi, vino che bevi | Bertamini, M.; Iacono, F.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-1998 | Analisi chimico merceologica delle bacche di mirto, dei semilavorati e dei liquori al commercio | Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2000 | Analisi comparativa del Bardolino | Mattivi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2010 | Analisi dei determinanti genetici del contenuto di flavonoli nella bacca | Malacarne, G.; Coller, E.; Vrhovsek, U.; Stefanini, M.; Velasco, R.; Mattivi, F.; Moser, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Analisi dei determinanti genetici del contenuto di flavonoli nella bacca | Malacarne, G.; Coller, E.; Vrhovsek, U.; Stefanini, M.; Velasco, R.; Mattivi, F.; Moser, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1987 | Analisi dei prodotti di cessione durante l'invecchiamento dei distillati: problematiche relative all'analisi degli acidi e delle aldeidi feniliche e dei principali indicatori della permanenza in legno | Mattivi, F.; Versini, G.; Sarti, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | L'analisi dei profili metabolici | Mattivi, F.; Falginella, L.; Vrhovsek, U.; Castellarin, S.D. | Articolo in rivista |