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The hidden world within plants: ecological and evolutionary considerations for defining functioning of microbial endophytes
2015-01-01 Hardoim, P.; van Overbeek, L.; Berg, G.; Pirttilä, A.; Compant, S.; Campisano, A.; Döring, M.; Sessitsch, A.
High resolution assessment of spatio-temporal changes in O2 concentration in root-pathogen interaction
2018-01-01 Rodeghiero, M.; Rubol, S.; Bellin, A.; Turco, E.; Molinatto, G.; Gianelle, D.; Pertot, I.
How to select efficient and suitable PGPR for biostimulant product development: design of a tailored screening program
2019-01-01 Vasseur Coronado, M.F.; Perazzolli, M.; Dupré de Boulois, H.; Vos, C.; Pertot, I.; Puopolo, G.
The human-associated bacterium Propionibacterium acnes as a grapevine endophyte
2014-01-01 Campisano, A.; Ometto, L.; Compant, S.; Bergna, A.; Bulgari, D.; Antonielli, L.; Rota Stabelli, O.
I batteri acetici nel vino, un problema reale?
2021-01-01 Guzzon, R.
I batteri acetici: specie, biologia e gestione in cantina
2019-01-01 Guzzon, R.
I lieviti secchi attivi
2020-01-01 Guzzon, R.
Il biocontrollo in enologia
2021-01-01 Guzzon, R.
Il biocontrollo in enologia, una strategia promettente
2023-01-01 Guzzon, R.
Il ciclo dell’azoto in enologia
2021-01-01 Guzzon, R.
Il controllo microbiologico nei vasi vinari in legno
2019-01-01 Guzzon, R.
Il nuovo ruolo dei batteri lattici: oltre la malolattica
2020-01-01 Guzzon, R.
Imbottigliamento: vademecum per piccole cantine
2019-01-01 Guzzon, R.
Impact of different temperature profiles on simultaneous yeast and bacteria fermentation
2020-01-01 Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R.
Impact of individual and combined abiotic stresses on plant growth promoting bacteria
2019-01-01 Tufail, M.A.; Puopolo, G.; Perazzolli, M.; Pertot, I.
Impact of two new non-conventional yeasts, Candida oleophila and Starmerella lactis-condensi, isolated from sugar-rich substrates, on Frappato wine aroma
2024-01-01 Francesca, N.; Naselli, V.; Prestianni, R.; Pirrone, A.; Viola, E.; Guzzon, R.; Settanni, L.; Maggio, A.; Vaglica, A.; Bruno, M.; Gristina, L.; Oliva, D.; Ferranti, G.; Notarbartolo, G.; Alfonzo, A.; Moschetti, G.
Improvement of traditional alpine cheeses made from raw cow's milk in Trento Province (Italy) by exploitation of native lactic acid bacteria as starters of fermentation
2018-01-01 Schiavon, S.; Guber, F.; Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R.
In vitro and in vivo activities of lactic acid bacteria from Italian mountain cheese" and their exploitation in dairy production
2016-02-22 Carafa, I.
In vitro probiotic characterization of high GABA producing strain Lactobacilluas brevis DSM 32386 isolated from traditional “wild” Alpine cheese
2019-01-01 Mancini, A.; Carafa, I.; Franciosi, E.; Nardin, T.; Larcher, R.; Bottari, B.; Tuohy, K.
In vitro rumen fermentation traits of Mentha piperita and Rose
2023-01-01 Dallavalle, G.; Massaro, S.; Andersen, J.; Secchi, G.; Giannuzzi, D.; Schiavon, S.; Tagliapietra, F.; Franciosi, E.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2015 | The hidden world within plants: ecological and evolutionary considerations for defining functioning of microbial endophytes | Hardoim, P.; van Overbeek, L.; Berg, G.; Pirttilä, A.; Compant, S.; Campisano, A.; Döring, M.; Sessitsch, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | High resolution assessment of spatio-temporal changes in O2 concentration in root-pathogen interaction | Rodeghiero, M.; Rubol, S.; Bellin, A.; Turco, E.; Molinatto, G.; Gianelle, D.; Pertot, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | How to select efficient and suitable PGPR for biostimulant product development: design of a tailored screening program | Vasseur Coronado, M.F.; Perazzolli, M.; Dupré de Boulois, H.; Vos, C.; Pertot, I.; Puopolo, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | The human-associated bacterium Propionibacterium acnes as a grapevine endophyte | Campisano, A.; Ometto, L.; Compant, S.; Bergna, A.; Bulgari, D.; Antonielli, L.; Rota Stabelli, O. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2021 | I batteri acetici nel vino, un problema reale? | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | I batteri acetici: specie, biologia e gestione in cantina | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | I lieviti secchi attivi | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Il biocontrollo in enologia | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Il biocontrollo in enologia, una strategia promettente | Guzzon, R. | - | |
1-gen-2021 | Il ciclo dell’azoto in enologia | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Il controllo microbiologico nei vasi vinari in legno | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Il nuovo ruolo dei batteri lattici: oltre la malolattica | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Imbottigliamento: vademecum per piccole cantine | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Impact of different temperature profiles on simultaneous yeast and bacteria fermentation | Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Impact of individual and combined abiotic stresses on plant growth promoting bacteria | Tufail, M.A.; Puopolo, G.; Perazzolli, M.; Pertot, I. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2024 | Impact of two new non-conventional yeasts, Candida oleophila and Starmerella lactis-condensi, isolated from sugar-rich substrates, on Frappato wine aroma | Francesca, N.; Naselli, V.; Prestianni, R.; Pirrone, A.; Viola, E.; Guzzon, R.; Settanni, L.; Maggio, A.; Vaglica, A.; Bruno, M.; Gristina, L.; Oliva, D.; Ferranti, G.; Notarbartolo, G.; Alfonzo, A.; Moschetti, G. | - | |
1-gen-2018 | Improvement of traditional alpine cheeses made from raw cow's milk in Trento Province (Italy) by exploitation of native lactic acid bacteria as starters of fermentation | Schiavon, S.; Guber, F.; Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
22-feb-2016 | In vitro and in vivo activities of lactic acid bacteria from Italian mountain cheese" and their exploitation in dairy production | Carafa, I. | Doctoral Thesis | |
1-gen-2019 | In vitro probiotic characterization of high GABA producing strain Lactobacilluas brevis DSM 32386 isolated from traditional “wild” Alpine cheese | Mancini, A.; Carafa, I.; Franciosi, E.; Nardin, T.; Larcher, R.; Bottari, B.; Tuohy, K. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | In vitro rumen fermentation traits of Mentha piperita and Rose | Dallavalle, G.; Massaro, S.; Andersen, J.; Secchi, G.; Giannuzzi, D.; Schiavon, S.; Tagliapietra, F.; Franciosi, E. | - |
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