Sfoglia per SSD
An investigation into the relationship of circulating gut microbiome molecules and inflammatory markers with the risk of incident dementia in later life
In corso di stampa Oluwagbemigun, K.; Anesi, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Martino Adami, P.; Pentzek, M.; Scherer, M.; Riedel-Heller, S.G.; Weyerer, S.; Bickel, H.; Wiese, B.; Schmid, M.; Cryan, J.F.; Ramirez, A.; Wagner, M.; Nöthlings, U.
An investigation into the temporal reproducibility of Tryptophan metabolite networks among healthy adolescents
2021-01-01 Oluwagbemigun, K.; Anesi, A.; Clarke, G.; Schmid, M.; Mattivi, F.; Nöthlings, U.
Investigation of analytical parameters characterizing Pinot Blanc and Pinot Gris musts and wines and compared to other non-floral varieties
1994-01-01 Versini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Nicolini, G.; Stefanini, M.
Investigation of Kaftrio secondary effects on sphingolipid synthesis
2023-01-01 Armirotti, A.; Liessi, N.; Ciobanu, D.; Tomati, V.; Capurro, V.; Pedemonte, N.; Bassi, R.; Loberto, N.; Dobi, D.; Aureli, M.; Garcia-Aloy, M.; Franceschi, P.
Investigation of volatile and non-volatile compounds of wines obtained from interspecific hybrids cultivated in Italy and Germany
2017-01-01 Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Patz, C.; Rühl, E.; Mattivi, F.; Rauhut, D.; Vrhovsek, U.
Ion mobility mass spectrometric investigation of ellagitannins and their non-covalent aggregates
2011-01-01 Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Guella, G.
Iperossigenazione dei mosti: conseguenze analitiche e sensoriali su vini della vendemmia 1989
1991-01-01 Nicolini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.
IRMS, SNIF-NMR and proton NMR in wine analysis
2019-01-01 Camin, F.; Solovyev, P.
Isotope ratio mass spectrometry (IRMS) methods for distinguishing organic from conventional food products: a review
2024-01-01 Giannioti, Z.; Ogrinc, N.; Suman, M.; Camin, F.; Bontempo, L.
Isotopic pattern analysis applied to ms-based labelling experiments in metabolomics
2016-01-01 Ferrazza, R.; Griffin, J.L.; Guella, G.; Franceschi, P.
IsotopicLabelling: an R package for the analysis of MS isotopic patterns of labelled analytes
2017-01-01 Ferrazza, R.; Griffin, J.L.; Guella, G.; Franceschi, P.
L'autolisi del lievito in enologia
1984-01-01 Margheri, G.; Versini, G.; Dalla Serra, A.; Gianotti, L.; Pellegrini, R.; Mattarei, C.
L'impiego di lieviti immobilizzati nella preparazione di vini spumanti dei colli Euganei
1992-01-01 Crapisi, A.; Pasini, G.; Borin, G.; Versini, G.; Spettoli, P.
L'indagine sulla presenza di scopoletina nelle acqueviti invecchiate del commercio
1989-01-01 Mattivi, F.; Versini, G.; Sarti, S.
L'influenza del clima e delle tecniche di gestione del vigneto sui polifenoli del vino
1998-01-01 Bertamini, M.; Mattivi, F.; Nicolini, G.
L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale
2020-01-01 Paolini, M.; Tonidandel, L.; Roman Villegas, T.; Moser, S.; Gallo, A.; Larcher, R.
L'ozono, uno strumento potente e sostenibile nel controllo microbiologico all'interno delle botti: test di laboratorio ed esperienze pratiche in una cantina italiana
2012-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Facchinelli, G.; Nicolini, G.; Larcher, R.
La caratterizzazione del profilo antocianico di cultivar di Vitis vinifera della Sardegna
1994-01-01 Del Caro, A.; Franco, M.A.; Sferlazzo, G.; Mattivi, F.; Versini, G.; Monetti, A.; Castia, T.
La composizione polifenolica del vino Marzemino trentino
1997-01-01 Mattivi, F.; Nicolini, G.; Falcetti, M.
La grappa del Trentino: ricerche inerenti alla sua caratterizzazione
1977-01-01 Avancini, D.; Versini, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
In corso di stampa | An investigation into the relationship of circulating gut microbiome molecules and inflammatory markers with the risk of incident dementia in later life | Oluwagbemigun, K.; Anesi, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Martino Adami, P.; Pentzek, M.; Scherer, M.; Riedel-Heller, S.G.; Weyerer, S.; Bickel, H.; Wiese, B.; Schmid, M.; Cryan, J.F.; Ramirez, A.; Wagner, M.; Nöthlings, U. | - | |
1-gen-2021 | An investigation into the temporal reproducibility of Tryptophan metabolite networks among healthy adolescents | Oluwagbemigun, K.; Anesi, A.; Clarke, G.; Schmid, M.; Mattivi, F.; Nöthlings, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-1994 | Investigation of analytical parameters characterizing Pinot Blanc and Pinot Gris musts and wines and compared to other non-floral varieties | Versini, G.; Rapp, A.; Dalla Serra, A.; Nicolini, G.; Stefanini, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | Investigation of Kaftrio secondary effects on sphingolipid synthesis | Armirotti, A.; Liessi, N.; Ciobanu, D.; Tomati, V.; Capurro, V.; Pedemonte, N.; Bassi, R.; Loberto, N.; Dobi, D.; Aureli, M.; Garcia-Aloy, M.; Franceschi, P. | - | |
1-gen-2017 | Investigation of volatile and non-volatile compounds of wines obtained from interspecific hybrids cultivated in Italy and Germany | Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Patz, C.; Rühl, E.; Mattivi, F.; Rauhut, D.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Ion mobility mass spectrometric investigation of ellagitannins and their non-covalent aggregates | Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Guella, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1991 | Iperossigenazione dei mosti: conseguenze analitiche e sensoriali su vini della vendemmia 1989 | Nicolini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | IRMS, SNIF-NMR and proton NMR in wine analysis | Camin, F.; Solovyev, P. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2024 | Isotope ratio mass spectrometry (IRMS) methods for distinguishing organic from conventional food products: a review | Giannioti, Z.; Ogrinc, N.; Suman, M.; Camin, F.; Bontempo, L. | - | |
1-gen-2016 | Isotopic pattern analysis applied to ms-based labelling experiments in metabolomics | Ferrazza, R.; Griffin, J.L.; Guella, G.; Franceschi, P. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2017 | IsotopicLabelling: an R package for the analysis of MS isotopic patterns of labelled analytes | Ferrazza, R.; Griffin, J.L.; Guella, G.; Franceschi, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-1984 | L'autolisi del lievito in enologia | Margheri, G.; Versini, G.; Dalla Serra, A.; Gianotti, L.; Pellegrini, R.; Mattarei, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-1992 | L'impiego di lieviti immobilizzati nella preparazione di vini spumanti dei colli Euganei | Crapisi, A.; Pasini, G.; Borin, G.; Versini, G.; Spettoli, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-1989 | L'indagine sulla presenza di scopoletina nelle acqueviti invecchiate del commercio | Mattivi, F.; Versini, G.; Sarti, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-1998 | L'influenza del clima e delle tecniche di gestione del vigneto sui polifenoli del vino | Bertamini, M.; Mattivi, F.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | L'odore di cimice in mosto e vino: prime evidenze dell'evoluzione della trans-2-decenale | Paolini, M.; Tonidandel, L.; Roman Villegas, T.; Moser, S.; Gallo, A.; Larcher, R. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2012 | L'ozono, uno strumento potente e sostenibile nel controllo microbiologico all'interno delle botti: test di laboratorio ed esperienze pratiche in una cantina italiana | Guzzon, R.; Nardin, T.; Facchinelli, G.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1994 | La caratterizzazione del profilo antocianico di cultivar di Vitis vinifera della Sardegna | Del Caro, A.; Franco, M.A.; Sferlazzo, G.; Mattivi, F.; Versini, G.; Monetti, A.; Castia, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-1997 | La composizione polifenolica del vino Marzemino trentino | Mattivi, F.; Nicolini, G.; Falcetti, M. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-1977 | La grappa del Trentino: ricerche inerenti alla sua caratterizzazione | Avancini, D.; Versini, G. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile