Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 216 a 235 di 541
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1999 Impiego di colture di batteri lattici selezionati in vinificazione: inoculo diretto o riattivazione? Cavazza, A.; Vavassori, L.; Volonterio, G. Articolo in rivista
1-gen-2017 Implementation of rapid and non-invasive quality control through PTR-TOF-MS for anhydrous milk fat quality control Pedrotti, M.; Khomenko, I.; Cappellin, L.; Fogliano, V.; Biasioli, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 The implication of different pruining methods on apple training systems Dallabetta, N.; Forno, F.; Mattedi, L.; Giordan, M.; Wehrens, H.R.M.J. Articolo in rivista
1-gen-2003 Improved LC-MS method for the analysis of anthocyanins in plasma and liver Vrhovsek, U.; Passamonti, S.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Improved understanding of flavor generation in beer through the use of proton transfer reaction time of flight mass spectrometry Richter, T.; Silcock, P.; Eyres, G.T.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Bremer, P.J.; Capozzi, V.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 Improvement of Caciotta-like cheese nutritional value by means of enrichment with blackcurrant (Ribes nigrum) and Cornelian cherry (Cornus mas) Andersen, J.; Bosetti, M.; Mancini, A.; Solovyev, P.; Nardin, T.; Bontempo, L.; Larcher, R.; Franciosi, E. -
1-gen-2018 In nose-space analysis through Proton Transfer Reaction-Mass Spectrometry: investigating variability in flavor release and perception during chewing gum consumption Pedrotti, M.; Khomenko, I.; Fogliano, V.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 In situ riboflavin fortification of different kefir-like cereal-based beverages using selected Andean LAB strains Yépez, A.; Russo, P.; Spano, G.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Capozzi, V.; Aznar, R. Articolo in rivista
1-gen-2024 In vitro faecal fermentation of Tritordeum breads and its effect on the human gut health Arora, K.; Gaudioso, G.; Solovyev, P.; Tuohy, K.; Di Cagno, R.; Gobbetti, M.; Fava, F. -
1-gen-2021 In vivo aroma release and dynamic sensory perception of composite foods van Eck, A.; Pedrotti, M.; Brouwer, R.; Supapong, A.; Fogliano, V.; Scholten, E.; Biasioli, F.; Stieger, M. Articolo in rivista
1-gen-1981 Indagine gascromatografica in colonna capillare dei costituenti terpenici del Riesling renano del Trentino Alto Adige: distribuzione dell'acino, passaggio del mosto e presenza nel vino a seconda di diverse tecniche di vinificazione. Considerazioni organolettiche=A capillary column gaschromatographic research into the terpenes constituents of Riesling Renano (Rhine Riesling) wine from Trentino Alto Adige: their distribution within berries, their passage into must and their presence in the wine according to different wine-making procedures. Organoleptic considerations Versini, G.; Inama, S.; Sartori, G. Articolo in rivista
1-gen-1998 Indagine sul contenuto di residui di fitofarmaci nei vini del Trentino Stefani, R.; Buzzi, M.; Grazzi, R.; Pilati, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 An indirect assay for volatile compound production in yeast strains Ravasio, D.; Walther, A.; Trost, K.; Vrhovsek, U.; Wendland, J. Articolo in rivista
1-gen-2014 Influence of co-vapors on biogas filtration for fuel cells monitored with PTR-MS (Proton Transfer-Reaction Mass Spectrometry) Papurello, D.; Schuhufried, E.; Lanzini, A.; Romano, A.; Cappellin, L.; Maerk, T.; Silvestri, S.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-1997 Influence of nitrogen compounds in grapes on aroma compounds of wines Rapp, A.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Influence of two grinding methods on the uncertainty of determinations of heavy metals in atomic absorption spectrometry/electrothermal atomisation of plant samples Stringari, G.; Pancheri, I.; Möller, F.; Failla, O. Articolo in rivista
1-gen-2013 Innovative approaches in the prevention of wine spoilage during aging in barrels Guzzon, R.; Nardin, T.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Integrated approach for metabolite identification in LC-MS Shahaf, N.; Rogachev, I.; Meir, S.; Wehrens, H.R.M.J.; Aharoni, A. Poster
1-gen-2019 Interplay of apple volatile organic compounds with Neofabraea vagabunda and other post‐harvest pathogens Neri, F.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Spadoni, A.; Cameldi, I.; Folchi, A.; Baraldi, E. Articolo in rivista
1-gen-2016 Investigating the in-vitro and in-vivo flavour release from 21 fresh-cut apples Ting, V.; Romano, A.; Soukoulis, C.; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, L.; Biasioli, F. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 216 a 235 di 541
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile