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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2013 Absolute real-time non-destructive ethylene detection with SRI-MS and PTRMS: the example of fruits, leaves and bacteria Makhoul, S.; Cappellin, L.; Romano, A.; Schuhfried, E.; Ahrar, M.; Farneti, B.; Costa, F.; El Nakat, H.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1993 Adaptability of Chardonnay clones at different altitudes. Note 2: organoleptic characteristics of wines Iacono, F.; Stefanini, M.; Porro, D.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2016 Advances in wine analysis by PTR-ToF-MS: Optimization of the method and discrimination of wines from different geographical origins and fermented with different malolactic starters Campbell-Sills, H.; Capozzi, V.; Romano, A.; Cappellin, L.; Breniaux, M.; Lucas, P.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2022 Aging discrimination of Grana Padano PDO cheese with an NMR-based metabolomic approach Maestrello, V.; Solovyev, P.; Bontempo, L.; Franceschi, P.; Camin, F. -
1-gen-2000 Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Ampelographic and oenological characterization of the ancient grapevine cv. Dobricic grown in the coastal region of Croatia Zdunic, G.; Budic Leto, I.; Vrhovsek, U.; Tomic Potrebujes, I.; Maletic, E. Articolo in rivista
1-gen-1998 Analisi chimico merceologica delle bacche di mirto, dei semilavorati e dei liquori al commercio Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2012 Analisi dei determinanti genetici del contenuto di flavonoli nella bacca Malacarne, G.; Coller, E.; Vrhovsek, U.; Stefanini, M.; Velasco, R.; Mattivi, F.; Moser, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1987 Analisi dei prodotti di cessione durante l'invecchiamento dei distillati: problematiche relative all'analisi degli acidi e delle aldeidi feniliche e dei principali indicatori della permanenza in legno Mattivi, F.; Versini, G.; Sarti, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 Analysis of anatoxin‐a and cylindrospermopsin by Ultra High-Performance Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry Cerasino, L. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2013 Analysis of anthocyanin-related transcription factors during fruit development in Rubus ideaus and Fragaria vesca Herrera Valderrama, A.L.; Li Wang, K.; Feller, A.C.; Martens, S.; Allan, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Analysis of breath by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry in rats with steatohepatitis induced by high-fat diet Aprea, E.; Morisco, F.; Biasioli, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Lembo, V.; Gasperi, F.; D'Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N. Articolo in rivista
1-gen-2019 Analysis of flavor generation in beer by PTR-ToF-MS Richter, T.; Silcock, P.; Eyres, G.T.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Bremer, P.J.; Capozzi, V.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Analysis of microcystins and nodularin by Ultra High‐Performance Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry Cerasino, L. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2014 Analysis of untargeted MS-based metabolomics data: the metaMS package for R Franceschi, P.; Wehrens, H.R.M.J. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Analysis of volatile organic compounds in crumb and crust of different baked and toasted gluten-free breads by direct PTR-ToF-MS and fast-GC- PTR-ToF-MS Pico, J.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Navarini, L.; Bernal, J.; Gómez, M.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Analytical metabolomics-based approaches to pancreatic cancer Di Gangi, I.M.; Vrhovsek, U.; Pazienza, V.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Analyze drug distribution in tumors by MSI and image analysis Prasad, M.; Giordano, S.; Morosi, L.; Davoli, E.; Franceschi, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1998 Antiossidanti naturali nei vini italiani: qualità e quantità Mattivi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2012 Antioxidant activity of phenolic acids and their metabolites: synthesis and antioxidant properties of the sulfate derivatives of ferulic and caffeic acids and of the acyl glucuronide of ferulic acid Piazzon, A.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Mattivi, F.; Mandoj, F.; Nardini, M. Articolo in rivista
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