Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 461 a 480 di 514
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2024 Tracking the transfer of antimicrobial resistance genes from raw materials to sourdough breads Gargano, V.; Gambino, D.; Viola, E.; Franciosi, E.; Alfonzo, A.; Cicero, L.; Cassata, G.; Settanni, L.; Gaglio, R. -
1-gen-2022 Tradizione, tecnologia e scienza nel burro di malga Schiavon, S.; Roman Villegas, T. -
1-gen-2013 Traitement du caractère Brett des vins par des polymères cellulosiques: de nouvelles solutions et opportunites industrielles pour de nouveaux produits oenologiques Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2023 Transcriptome and metabolic survey disclose the mode of action of static and dynamic low oxygen postharvest storage strategies to prevent the onset of superficial scald disorder in fruit of ‘Granny Smith’ apple cultivar Populin, F.; Vittani, L.; Zanella, A.; Stuerz, S.; Folie, I.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Scholz, M.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Busatto, N.; Costa, F. -
1-gen-2019 Transformation of raw ewes' milk applying “Grana” type pressed cheese technology: development of extra-hard “Gran Ovino” cheese Gaglio, R.; Todaro, M.; Scatassa, M.L.; Franciosi, E.; Corona, O.; Mancuso, I.; Di Gerlando, R.; Cardamone, C.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2018 Trentino di Malga fra tipicità e innovazione Schiavon, S.; Gubert, F.; Pecile, A. Articolo in rivista
1-gen-2019 Tutela dei formaggi alpini a latte crudo mediante valorizzazione tecnologica di batteri lattici autoctoni Schiavon, S.; Guzzon, R.; Gubert, F.; Roman, T.; Pecile, A.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2014 “Tutti frutti” – fruit and other whole plant foods appear to modulate the human gut microbiome, evidence from in vitro and in vivo studies Tuohy, K.M.; Ulaszewska, M.M.; Conterno, L.; Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Fava, F.; Shen, Q.; Gill, C.; Lovegrove, J. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 The type and quantity of dietary fat and carbohydrate alter faecal microbiome and short-chain fatty acid excretion in a metabolic syndrome “at-risk” population Fava, F.; Gitau, R.; Griffin, B.A.; Gibson, G.R.; Tuohy, K.M.; Lovegrove, J.A. Articolo in rivista
1-gen-2018 Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes Celotti, E.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Guzzon, R.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2000 Un anno di HACCP e sicurezza alimentare: questioni sul piatto Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Un nuovo approccio per valutare la qualità: le scienze sensoriali Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Understanding extra virgin olive oil flavour: nose-space analysis by PTR-ToF-MS and relation with dynamic sensory perception Cliceri, D.; Khomenko, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Understanding flavour perception of espresso coffee by the combination of a dynamic sensory method and in-vivo nosespace analysis Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Understanding flavour release and sensory perception of composite foods by combining dynamic sensory methods with in vivo nose space analysis González Estanol, K.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Stieger, M.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
6-giu-2023 Understanding the role of human microbiota on sensory perception Menghi, L. -
1-gen-2016 Uno studio sulle interazioni multisensoriali nella mela Charles, M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Urine metabolomic profiling to identify biomarkers of a flavonoid-rich and flavonoid-poor diets Ulaszewska, M.M.; Trost, K.; Stanstrup, J.; Tuohy, K.M.; Franceschi, P.; Chong Foong Fong, M.; George, T.; Minihane, A.; Lovegrove, J.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Use of d18O authenticity thresholds to differentiate tomato passata from diluted tomato paste Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Tonon, A.; Gagliano, G.; Marianella, R.M.; Marega, M.; Trifirò, A.; Camin, F. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 461 a 480 di 514
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile