Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 441 a 460 di 513
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2015 Studio delle relazioni tra composti volatili e descritori sensoriali Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2013 Supercritical carbon dioxide pasteurization of coconut water: a sport drink with a high vitaminic and nutritional content Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 Sweet taste in apple: the role of sorbitol, individual sugars, organic acids and volatile compounds Aprea, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2023 System genetics approach disclosed the genetic architecture of the chilling injury disorder superficial scald in apple Costa, F.; Busatto, N.; Sayantan, P.; Vittani, L.; Populin, F.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Vrhovsek, U.; Aharoni, A.; Zanella, A. -
1-gen-2022 Systemic innovations for a SusTainable reduction of the EuRopean food waStage: the SISTERS project Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Khomenko, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I. -
1-gen-2023 Tailoring dietary intervention based on PTR-ToF-MS rapid pre-clinical screening Dell'Olio, A.; Rubert, J.; Fogliano, V.; Khomenko, I.; Moretton, M.; Biasioli, F. -
1-gen-2019 Tanti batteri e tanti formaggi: biodiversità microbica nel latte e nei formaggi tipici trentini Franciosi, E.; Carafa, I.; Mancini, A.; Tuohy, K. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Technological variability in wines from red-fruited hybrid varieties Nicolini, G.; Malacarne, M.; Bottura, M.; Battisti, F.; Barp, L.; Larcher, R.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 Technologies for enhancing the aromatic potential of Malvasia grapes Celotti, E.; Damijanic, K.; Staver, M.; Moscarda, M.; Nicolini, G.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Natolino, A. -
1-gen-2016 Temporal dominance of sensations: a new tool to grasp multisensory interactions Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Teroldego: composizione, plasticità enologica e salute Nicolini, G.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Therapeutic effects of dietary iron on ulcerative colitis patient health using an in vitro batch culture models Khalil, N.; Gibson, G.; Tuohy, K.M.; Andrews, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Thinning via shading: the sensory quality of apples grown by a new technique Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Three-component lysine/ornithine decarboxylation system in Lactobacillus saerimneri 30a. Romano, A.; Trip, H.; Lolkema, J.S.; Lucas, P.M. Articolo in rivista
1-gen-2015 Together is better: experience of simultaneous fermentation of yeast and bacteria as a possible strategy to prevent stuck fermentation in difficult wines Guzzon, R.; Malacarne, M.; Moser, S.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2003 Tosela di Primiero cheese: influence of a Streptococcus macedonicus and Lactobacillus paracasei natural integration culture on cheese flavour Schiavon, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2016 Toward microbial fermentation metabolites as markers for health benefits of prebiotics (and probiotics) Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Towards microbial fermentation metabolites as markers for health benefits of prebiotics Verbeke, K.A.; Boobis, A.R.; Chiodini, A.; Edwards, C.A.; Franck, A.; Kleerebezem, M.; Nauta, A.; Raes, J.; van Tol, E.A.; Tuohy, K.M. Articolo in rivista
1-gen-2019 Towards the valorization of the Italian walnut production: the example of the project noble Di Pierro, E.; Franceschi, P.; Poles, L.; Masuero, D.; Ziller, L.; Tonon, A.; Bertoldi, D.; Endrizzi, I.; Marrano, A.; Neale, D.B.; Gasperi, F.; Larcher, R.; Guella, G.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bianco, L.; Troggio, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2024 Tracking the transfer of antimicrobial resistance genes from raw materials to sourdough breads Gargano, V.; Gambino, D.; Viola, E.; Franciosi, E.; Alfonzo, A.; Cicero, L.; Cassata, G.; Settanni, L.; Gaglio, R. -
Mostrati risultati da 441 a 460 di 513
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile