Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 381 a 400 di 513
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2022 Preliminary investigation of biogenic amines in type I sourdoughs produced at home and bakery level Mannino, G.; Cirlincione, F.; Gaglio, R.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Asteggiano, A.; Medana, C.; Gentile, C.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2023 Preliminary screening of elderly gut microbiota metabolites of pea protein enrich-bread Moretton, M.; Anese, M.; Capuano, E.; Pellegrini, N. -
1-gen-2023 Preliminary studies on the combined effect of ultrasound and aspergillopepsins I on the protein instability indices of Gewürztraminer wine Roman Villegas, T.; Natolino, A.; Gallo, A.; Celotti, E. -
1-gen-2014 Presenza di 4-etilcatecolo in condimenti, bevande e alcolici Malacarne, M.; Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2021 Prickly pear seed oil extraction, chemical characterization and potential health benefits Al-Naqeb, G.; Fiori, L.; Ciolli, M.; Aprea, E. Articolo in rivista
1-gen-2021 Principal components analysis of descriptive sensory data; reflections, challenges and suggestions Næs, T.; Tomic, O.; Endrizzi, I.; Varela, P. Articolo in rivista
1-gen-2017 Probiotic reverse engineering: choose your mechanism first then your strain Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Processed animal proteins from insect and poultry by-products in a fish meal-free diet for rainbow trout: impact on intestinal microbiota and inflammatory markers Gaudioso, G.; Marzorati, G.; Faccenda, F.; Weil, T.; Lunelli, F.; Cardinaletti, G.; Marino, G.; Olivotto, I.; Parisi, G.; Tibaldi, E.; Tuohy, K.M.; Fava, F. Articolo in rivista
1-gen-1997 Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-2014 Products selection strategies to better identify sensory key-drivers in a preference mapping, case study on apples Charles, M.C.; Maitre, I.; Mehinagic, E.; Prost, C.; Symoneaux, R.; Ouvrard, C.; Vigneau, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2000 Produzione di latte in alpeggio: i risultati di una sperimentazione pluriennale a Malga Juribello Bovolenta, S.; Ventura, W. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Produzione di pane a lunga fermentazione e derivati dolciari mediante biotecnologie Colato, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Profiling of apple volatile compounds by solid phase microextraction and comprehensive two dimensional gas chromatography with quadrupole mass spectrometry Aprea, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Progetto fermalga Schiavon, S. Articolo in rivista
1-gen-2000 Progetto Food quality: giudizio mediamente positivo De Ros, G.; Cavazza, A.; Poznanski, E. Articolo in rivista
1-gen-2012 Progetto “FERMALGA”: salvaguardia della biodiversità e della tipicità nelle produzioni casearie delle malghe trentine Carafa, I.; Schiavon, S.; Gubert, F.; Tuohy, K.M.; Pecile, A.; Franciosi, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Prolungare la maturazione del mirtillo con mirate strategie post-raccolta Farneti, B.; Ajelli, M.; Grisenti, M.; Martinatti, P.; Emanuelli, F.; Giongo, L. Articolo in rivista
1-gen-2018 Protection of traditional pastures cheeses made in Trento Province (Italy) through the native lactic acid bacteria selection Schiavon, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Proton transfer reaction mass spectrometry: a green alternative for food volatilome profiling Mazzucotelli, M.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Gonzalez-Estanol, K.; Pedrotti, M.; Fragasso, M.; Capozzi, V.; Biasioli, F. -
1-gen-2019 Proton-Transfer-Reaction–Mass Spectrometry Khomenko, I.; Farneti, B. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Mostrati risultati da 381 a 400 di 513
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile