Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 207 a 226 di 511
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2023 High-throughput automatic cooking, analysis, and data mining of food matrices by PTR-ToF-MS Khomenko, I. -
1-gen-2008 Horticultural and nutritional qualities of white, red and black currants Giongo, L.; Grisenti, M.; Eccher, M.; Palchetti, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 How do probiotics and prebiotics function at distant sites? Reid, G.; Abrahamsson, T.; Bailey, M.; Bindels, L.; Bubnov, R.; Ganguli, K.; Martoni, C.; O'Neill, C.; Savignac, H.; Stanton, C.; Ship, N.; Surette, M.; Tuohy, K.; van Hemert, S. Articolo in rivista
1-gen-2013 How does flavouring influence apple liking? Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Romano, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 How is the smell of a picky eater? Menghi, L.; Penza, F.; Zambanini, J.; Endrizzi, I.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 How to assess gastrointestinal health benefits of prebiotics: focusing on "microbial fermentation and metabolism" Verbeke, K.; Boobis, A.R.; Chiodini, A.; Edwards, C.; Franck, A.; Kleerebezem, M.; Nauta, A.; Raes, J.; Tuohy, K.M.; Van Tol, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 HS-SPME-GC-MS quantitative analysis of lipoxygenase pathway volatile compounds in monocultivar extra virgin olive oils from Tuscan germplasm Aprea, E.; Cantini, C.; Sani, G.; Betta, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Hypocholesterolemic and prebiotic effects of a whole-grain oat-based granola breakfast cereal in a cardio-metabolic “at risk” population Connolly, M.L.; Tzounis, X.; Tuohy, K.M.; Lovegrove, J.A. Articolo in rivista
1-gen-2003 I formaggi di malga: la parola ai consumatori Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G. Articolo in rivista
1-gen-2022 I vini naturali: percezione sensoriale e conoscenza del consumatore Endrizzi, I.; Favaro, A.; Mescalchin, E.; Gasperi, F. -
1-gen-2018 Il controllo della qualità sensoriale del Trentingrana: una sinergia tra mondo produttivo e ricerca Menghi, L.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Goss, A.; Merz, A. Poster
1-gen-2019 Il laboratorio sensoriale della Fondazione Mach. Studi sulla qualità dei prodotti e sulle risposte dei consumatori Gasperi, F.; Endrizzi, I. Articolo in rivista
1-gen-2003 Il miele del Trentino: quali specificità per una sua valorizzazione: atti del convegno tenuto a San Michele all'Adige il 17 maggio 2002 Camin, F.; Nicolini, G.; Versini, G. Curatela
1-gen-2013 Il Moscato giallo in Trentino Nicolini, G.; Moser, S.; Malossini, U.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Il prodotto d'alpeggio e la percezione del consumatore Endrizzi, I.; Aprea, E.; Gasperi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2014 Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Betta, E.; Costa, F.; Magnago, P.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Il ruolo della conoscenza nella percezione del consumatore del pesce alimentato a base di insetti Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S. -
1-gen-2018 Image analysis as support for sensory evaluation of food Aprea, E.; Granitto, P.; Endrizzi, I.; Larese, M.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Immune-spaying as an alternative to surgical spaying in Iberian × Duroc females: effect on carcass traits and meat quality characteristics Gamero Negrón, R.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Ventanas, J.; García, C. Articolo in rivista
1-gen-2018 Impact of ageing and a synbiotic on the immune response to seasonal influenza vaccination: a randomised controlled trial Enani, S.; Przemska-Kosicka, A.; Childs, C.E.; Maidens, C.; Dong, H.; Conterno, L.; Tuohy, K.; Todd, S.; Gosney, M.; Yaqoob, P. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 207 a 226 di 511
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile