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High-throughput automatic cooking, analysis, and data mining of food matrices by PTR-ToF-MS
2023-01-01 Khomenko, I.
Horticultural and nutritional qualities of white, red and black currants
2008-01-01 Giongo, L.; Grisenti, M.; Eccher, M.; Palchetti, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
How do probiotics and prebiotics function at distant sites?
2017-01-01 Reid, G.; Abrahamsson, T.; Bailey, M.; Bindels, L.; Bubnov, R.; Ganguli, K.; Martoni, C.; O'Neill, C.; Savignac, H.; Stanton, C.; Ship, N.; Surette, M.; Tuohy, K.; van Hemert, S.
How does flavouring influence apple liking?
2013-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Romano, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
How is the smell of a picky eater?
2019-01-01 Menghi, L.; Penza, F.; Zambanini, J.; Endrizzi, I.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Gasperi, F.
How to assess gastrointestinal health benefits of prebiotics: focusing on "microbial fermentation and metabolism"
2014-01-01 Verbeke, K.; Boobis, A.R.; Chiodini, A.; Edwards, C.; Franck, A.; Kleerebezem, M.; Nauta, A.; Raes, J.; Tuohy, K.M.; Van Tol, R.
HS-SPME-GC-MS quantitative analysis of lipoxygenase pathway volatile compounds in monocultivar extra virgin olive oils from Tuscan germplasm
2018-01-01 Aprea, E.; Cantini, C.; Sani, G.; Betta, E.; Gasperi, F.
Hypocholesterolemic and prebiotic effects of a whole-grain oat-based granola breakfast cereal in a cardio-metabolic “at risk” population
2016-01-01 Connolly, M.L.; Tzounis, X.; Tuohy, K.M.; Lovegrove, J.A.
I formaggi di malga: la parola ai consumatori
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G.
I vini naturali: percezione sensoriale e conoscenza del consumatore
2022-01-01 Endrizzi, I.; Favaro, A.; Mescalchin, E.; Gasperi, F.
Il controllo della qualità sensoriale del Trentingrana: una sinergia tra mondo produttivo e ricerca
2018-01-01 Menghi, L.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Goss, A.; Merz, A.
Il laboratorio sensoriale della Fondazione Mach. Studi sulla qualità dei prodotti e sulle risposte dei consumatori
2019-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, I.
Il miele del Trentino: quali specificità per una sua valorizzazione: atti del convegno tenuto a San Michele all'Adige il 17 maggio 2002
2003-01-01 Camin, F.; Nicolini, G.; Versini, G.
Il Moscato giallo in Trentino
2013-01-01 Nicolini, G.; Moser, S.; Malossini, U.; Larcher, R.
Il prodotto d'alpeggio e la percezione del consumatore
2022-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Gasperi, F.
Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Betta, E.; Costa, F.; Magnago, P.; Gasperi, F.
Il ruolo della conoscenza nella percezione del consumatore del pesce alimentato a base di insetti
2022-01-01 Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S.
Image analysis as support for sensory evaluation of food
2018-01-01 Aprea, E.; Granitto, P.; Endrizzi, I.; Larese, M.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F.
Immune-spaying as an alternative to surgical spaying in Iberian × Duroc females: effect on carcass traits and meat quality characteristics
2015-01-01 Gamero Negrón, R.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Ventanas, J.; García, C.
Impact of ageing and a synbiotic on the immune response to seasonal influenza vaccination: a randomised controlled trial
2018-01-01 Enani, S.; Przemska-Kosicka, A.; Childs, C.E.; Maidens, C.; Dong, H.; Conterno, L.; Tuohy, K.; Todd, S.; Gosney, M.; Yaqoob, P.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2023 | High-throughput automatic cooking, analysis, and data mining of food matrices by PTR-ToF-MS | Khomenko, I. | - | |
1-gen-2008 | Horticultural and nutritional qualities of white, red and black currants | Giongo, L.; Grisenti, M.; Eccher, M.; Palchetti, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2017 | How do probiotics and prebiotics function at distant sites? | Reid, G.; Abrahamsson, T.; Bailey, M.; Bindels, L.; Bubnov, R.; Ganguli, K.; Martoni, C.; O'Neill, C.; Savignac, H.; Stanton, C.; Ship, N.; Surette, M.; Tuohy, K.; van Hemert, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | How does flavouring influence apple liking? | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Romano, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | How is the smell of a picky eater? | Menghi, L.; Penza, F.; Zambanini, J.; Endrizzi, I.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | How to assess gastrointestinal health benefits of prebiotics: focusing on "microbial fermentation and metabolism" | Verbeke, K.; Boobis, A.R.; Chiodini, A.; Edwards, C.; Franck, A.; Kleerebezem, M.; Nauta, A.; Raes, J.; Tuohy, K.M.; Van Tol, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | HS-SPME-GC-MS quantitative analysis of lipoxygenase pathway volatile compounds in monocultivar extra virgin olive oils from Tuscan germplasm | Aprea, E.; Cantini, C.; Sani, G.; Betta, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Hypocholesterolemic and prebiotic effects of a whole-grain oat-based granola breakfast cereal in a cardio-metabolic “at risk” population | Connolly, M.L.; Tzounis, X.; Tuohy, K.M.; Lovegrove, J.A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | I formaggi di malga: la parola ai consumatori | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | I vini naturali: percezione sensoriale e conoscenza del consumatore | Endrizzi, I.; Favaro, A.; Mescalchin, E.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2018 | Il controllo della qualità sensoriale del Trentingrana: una sinergia tra mondo produttivo e ricerca | Menghi, L.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Goss, A.; Merz, A. | Poster | |
1-gen-2019 | Il laboratorio sensoriale della Fondazione Mach. Studi sulla qualità dei prodotti e sulle risposte dei consumatori | Gasperi, F.; Endrizzi, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Il miele del Trentino: quali specificità per una sua valorizzazione: atti del convegno tenuto a San Michele all'Adige il 17 maggio 2002 | Camin, F.; Nicolini, G.; Versini, G. | Curatela | |
1-gen-2013 | Il Moscato giallo in Trentino | Nicolini, G.; Moser, S.; Malossini, U.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Il prodotto d'alpeggio e la percezione del consumatore | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Gasperi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2014 | Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale | Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Betta, E.; Costa, F.; Magnago, P.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Il ruolo della conoscenza nella percezione del consumatore del pesce alimentato a base di insetti | Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S. | - | |
1-gen-2018 | Image analysis as support for sensory evaluation of food | Aprea, E.; Granitto, P.; Endrizzi, I.; Larese, M.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Immune-spaying as an alternative to surgical spaying in Iberian × Duroc females: effect on carcass traits and meat quality characteristics | Gamero Negrón, R.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Ventanas, J.; García, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Impact of ageing and a synbiotic on the immune response to seasonal influenza vaccination: a randomised controlled trial | Enani, S.; Przemska-Kosicka, A.; Childs, C.E.; Maidens, C.; Dong, H.; Conterno, L.; Tuohy, K.; Todd, S.; Gosney, M.; Yaqoob, P. | Articolo in rivista |
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