Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 208
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2007 Multi-parametric measurement by IRMS and ICP-MS for the traceability of the italian PDO olive oils Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Amine biogene in mosti e vini Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D. Articolo in rivista
1-gen-2007 Quantificazione HPLC-coularray dei fenoli volatili nei vini Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Influence of botanical origin of Italian honeys on the mineral and stable isotope composition Nicolini, G.; Larcher, R.; Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Bertoldi, D.; Persano Oddo, L.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Application of differential pH technique to the determination of urea in Italian wines Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D. Articolo in rivista
1-gen-2007 Rapid quantification of 4-ethylphenol in wine using high-performance liquid chromatography with a fluorimetric detector Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F. Articolo in rivista
1-gen-2008 Indagine sulla composizione dell'essudato xilematico in V. vinifera cv Chardonnay: prime evidenze Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M.; Concheri, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Mineral composition: traceability from soil to grape Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Bertamini, M.; Concheri, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Rare earth elements distribution in grape berries=Distribution d'éléments chimiques rares dans les baies de raisin Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M.; Concheri, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Winemaking factors affecting mineral composition and wine traceability Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Camin, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Quantification par HPLC et importance organoleptique de 4-ethylcatéchol dans le vin=Cuantificación por HPLC e importancia del 4-etilcatecol en el vino Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Fenoli volatili dei vini: metodi rapidi per controlli enochimici di processo Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C. Articolo in rivista
1-gen-2008 Composizione minerale di mieli trentini anche in relazione alla loro origine botanica Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Larcher, R.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Urea nel vino: una presenza da tenere sotto controllo Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D. Articolo in rivista
1-gen-2008 Rare earth elements distribution in grapes and soil: study of different soil extraction methods=Eléments chimiques rares dans les raisin et le sol: étude de differentes méthodes d'extraction de sol Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M.; Concheri, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Determination of 4-ethylcatechol in wine by high-performance liquid chromatography-coulometric electrochemical array detection Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Nardin, T. Articolo in rivista
1-gen-2008 Misura e impatto del 4-etilcatecolo in vino Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 IRMS and ICPMS for the traceability of Parmigiano Reggiano cheese Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nocetti, M.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Incidence of several winemaking treatments and procedures on the elemental composition of grapes and wine Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Malacarne, M. Articolo in rivista
1-gen-2009 Efectos de tratamientos enológicos sobre la composición mineral y la trazabilidad geogràfica de los vinos Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Roman, T. Contributo in Atti di convegno
Mostrati risultati da 21 a 40 di 208
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile