Sfoglia per Autore
Multi-parametric measurement by IRMS and ICP-MS for the traceability of the italian PDO olive oils
2007-01-01 Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.
Amine biogene in mosti e vini
2007-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.
Quantificazione HPLC-coularray dei fenoli volatili nei vini
2007-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F.
Influence of botanical origin of Italian honeys on the mineral and stable isotope composition
2007-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Bertoldi, D.; Persano Oddo, L.; Versini, G.
Application of differential pH technique to the determination of urea in Italian wines
2007-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.
Rapid quantification of 4-ethylphenol in wine using high-performance liquid chromatography with a fluorimetric detector
2007-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F.
Indagine sulla composizione dell'essudato xilematico in V. vinifera cv Chardonnay: prime evidenze
2008-01-01 Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M.; Concheri, G.
Mineral composition: traceability from soil to grape
2008-01-01 Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Bertamini, M.; Concheri, G.
Rare earth elements distribution in grape berries=Distribution d'éléments chimiques rares dans les baies de raisin
2008-01-01 Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M.; Concheri, G.
Winemaking factors affecting mineral composition and wine traceability
2008-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Camin, F.
Quantification par HPLC et importance organoleptique de 4-ethylcatéchol dans le vin=Cuantificación por HPLC e importancia del 4-etilcatecol en el vino
2008-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C.
Fenoli volatili dei vini: metodi rapidi per controlli enochimici di processo
2008-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C.
Composizione minerale di mieli trentini anche in relazione alla loro origine botanica
2008-01-01 Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Urea nel vino: una presenza da tenere sotto controllo
2008-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.
Rare earth elements distribution in grapes and soil: study of different soil extraction methods=Eléments chimiques rares dans les raisin et le sol: étude de differentes méthodes d'extraction de sol
2008-01-01 Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M.; Concheri, G.
Determination of 4-ethylcatechol in wine by high-performance liquid chromatography-coulometric electrochemical array detection
2008-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Nardin, T.
Misura e impatto del 4-etilcatecolo in vino
2008-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C.
IRMS and ICPMS for the traceability of Parmigiano Reggiano cheese
2009-01-01 Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nocetti, M.; Nicolini, G.
Incidence of several winemaking treatments and procedures on the elemental composition of grapes and wine
2009-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Malacarne, M.
Efectos de tratamientos enológicos sobre la composición mineral y la trazabilidad geogràfica de los vinos
2009-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Roman, T.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2007 | Multi-parametric measurement by IRMS and ICP-MS for the traceability of the italian PDO olive oils | Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Amine biogene in mosti e vini | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Quantificazione HPLC-coularray dei fenoli volatili nei vini | Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Influence of botanical origin of Italian honeys on the mineral and stable isotope composition | Nicolini, G.; Larcher, R.; Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Bertoldi, D.; Persano Oddo, L.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Application of differential pH technique to the determination of urea in Italian wines | Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Rapid quantification of 4-ethylphenol in wine using high-performance liquid chromatography with a fluorimetric detector | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Indagine sulla composizione dell'essudato xilematico in V. vinifera cv Chardonnay: prime evidenze | Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M.; Concheri, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Mineral composition: traceability from soil to grape | Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bontempo, L.; Bertamini, M.; Concheri, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Rare earth elements distribution in grape berries=Distribution d'éléments chimiques rares dans les baies de raisin | Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M.; Concheri, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Winemaking factors affecting mineral composition and wine traceability | Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Quantification par HPLC et importance organoleptique de 4-ethylcatéchol dans le vin=Cuantificación por HPLC e importancia del 4-etilcatecol en el vino | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Fenoli volatili dei vini: metodi rapidi per controlli enochimici di processo | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Composizione minerale di mieli trentini anche in relazione alla loro origine botanica | Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Urea nel vino: una presenza da tenere sotto controllo | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Rare earth elements distribution in grapes and soil: study of different soil extraction methods=Eléments chimiques rares dans les raisin et le sol: étude de differentes méthodes d'extraction de sol | Bertoldi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertamini, M.; Concheri, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Determination of 4-ethylcatechol in wine by high-performance liquid chromatography-coulometric electrochemical array detection | Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Nardin, T. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Misura e impatto del 4-etilcatecolo in vino | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Puecher, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | IRMS and ICPMS for the traceability of Parmigiano Reggiano cheese | Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nocetti, M.; Nicolini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Incidence of several winemaking treatments and procedures on the elemental composition of grapes and wine | Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Malacarne, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Efectos de tratamientos enológicos sobre la composición mineral y la trazabilidad geogràfica de los vinos | Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Roman, T. | Contributo in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile