Sfoglia per Autore
Expression of the stilbene synthase (StSy) gene from grapevine in transgenic white poplar: results in high accumulation of the antioxidant resveratrol glucosides
2004-01-01 Giorcelli, A.; Sparvoli, F.; Mattivi, F.; Tava, A.; Balestrazzi, A.; Vrhovsek, U.; Calligari, P.; Bollini, R.; Confalonieri, M.
Quantitation of polyphenols in different apples varieties
2004-01-01 Vrhovsek, U.; Rigo, A.; Tonon, D.; Mattivi, F.
Stable free radicals and peroxyl radical trapping capacity in red wines
2004-01-01 Rossetto, M.; Vanzani, P.; Zennaro, L.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Scarpa, M.; Rigo, A.
Tissue distribution of anthocyanins following gastric absorption of a pure anthocyanin mixture
2004-01-01 Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Vanzo, A.; Mattivi, F.
Grape anthocyanins are absorbed from stomach and incorporated in liver, kidneys and brain
2004-01-01 Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Terdoslavich, M.; Cocolo, A.; Decorti, G.; Passamonti, S.; Mattivi, F.
Detailed characterization of polyphenolic antioxidants in apples
2004-01-01 Vrhovsek, U.; Tonon, D.; Mattivi, F.
Fast access of some grape pigments to the brain
2005-01-01 Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Vanzo, A.
Major phytochemicals in apple cultivars: contribution to peroxyl radical trapping efficiency
2005-01-01 Vanzani, P.; Rossetto, M.; Rigo, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; D'Amato, E.; Scarpa, M.
Un metodo innovativo di pressatura in pressione positiva sotto gas inerte
2005-01-01 Mattivi, F.; Versini, G.; Vrhovsek, U.; Pojer, M.; Zanoni, M.
Hepatic uptake of grape anthocyanins and the role of bilitranslocase
2005-01-01 Passamonti, S.; Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Terdoslavich, M.; Cocolo, A.; Decorti, G.; Mattivi, F.
In vitro inhibition of human cGMP-specific phosphodiesterase-5 by polyphenols from red grapes
2005-01-01 Dell'Agli, M.; Galli, G.V.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Bosisio, E.
La presenza di antociani nella fragola e nei piccoli frutti
2005-01-01 Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Giongo, L.; Mattivi, F.
The importance of anthocyanins of grape, wine and soft fruits in light of their absorption, metabolism and presence in the diet
2005-01-01 Mattivi, F.; Palchetti, A.; Ieri, F.; Giongo, L.; Guzzon, R.; Vrhovsek, U.
Biološka dostopnost polifenolov vina
2005-01-01 Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Passamonti, S.; Mattivi, F.
Applicazione di un nuovo metodo per la valutazione del contenuto di ellagitannini in fragole, more e lamponi coltivati in Trentino
2005-01-01 Palchetti, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Anthocyanins: bioactive compounds in wine
2005-01-01 Vanzo, A.; Vrhovsek, U.
Characterization of Vaccinium cultivars: horticultural and antioxidant profile
2006-01-01 Giongo, L.; Ieri, F.; Vrhovsek, U.; Grisenti, M.; Mattivi, F.; Eccher, M.
Alkohol in rakava obolenja: se vino razlikuje od ostalih alkoholnih pijac?
2006-01-01 Kosmerl, T.; Vrhovsek, U.; Wondra, M.
First evaluation of strawberry genotypes grown in Italian mountains areas
2006-01-01 Giongo, L.; Grisenti, M.; Eccher, M.; Ieri, F.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Faedi, W.
Anthocyanin composition of the red wine Babic affected by maceration treatment
2006-01-01 Budic-Leto, I.; Lovric, T.; Gajdoš Kljusuric, J.; Pezo, I.; Vrhovsek, U.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2004 | Expression of the stilbene synthase (StSy) gene from grapevine in transgenic white poplar: results in high accumulation of the antioxidant resveratrol glucosides | Giorcelli, A.; Sparvoli, F.; Mattivi, F.; Tava, A.; Balestrazzi, A.; Vrhovsek, U.; Calligari, P.; Bollini, R.; Confalonieri, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Quantitation of polyphenols in different apples varieties | Vrhovsek, U.; Rigo, A.; Tonon, D.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Stable free radicals and peroxyl radical trapping capacity in red wines | Rossetto, M.; Vanzani, P.; Zennaro, L.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Scarpa, M.; Rigo, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Tissue distribution of anthocyanins following gastric absorption of a pure anthocyanin mixture | Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Vanzo, A.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Grape anthocyanins are absorbed from stomach and incorporated in liver, kidneys and brain | Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Terdoslavich, M.; Cocolo, A.; Decorti, G.; Passamonti, S.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Detailed characterization of polyphenolic antioxidants in apples | Vrhovsek, U.; Tonon, D.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Fast access of some grape pigments to the brain | Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Vanzo, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | Major phytochemicals in apple cultivars: contribution to peroxyl radical trapping efficiency | Vanzani, P.; Rossetto, M.; Rigo, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; D'Amato, E.; Scarpa, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | Un metodo innovativo di pressatura in pressione positiva sotto gas inerte | Mattivi, F.; Versini, G.; Vrhovsek, U.; Pojer, M.; Zanoni, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | Hepatic uptake of grape anthocyanins and the role of bilitranslocase | Passamonti, S.; Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Terdoslavich, M.; Cocolo, A.; Decorti, G.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | In vitro inhibition of human cGMP-specific phosphodiesterase-5 by polyphenols from red grapes | Dell'Agli, M.; Galli, G.V.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Bosisio, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | La presenza di antociani nella fragola e nei piccoli frutti | Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Giongo, L.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | The importance of anthocyanins of grape, wine and soft fruits in light of their absorption, metabolism and presence in the diet | Mattivi, F.; Palchetti, A.; Ieri, F.; Giongo, L.; Guzzon, R.; Vrhovsek, U. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Biološka dostopnost polifenolov vina | Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Passamonti, S.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Applicazione di un nuovo metodo per la valutazione del contenuto di ellagitannini in fragole, more e lamponi coltivati in Trentino | Palchetti, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Anthocyanins: bioactive compounds in wine | Vanzo, A.; Vrhovsek, U. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Characterization of Vaccinium cultivars: horticultural and antioxidant profile | Giongo, L.; Ieri, F.; Vrhovsek, U.; Grisenti, M.; Mattivi, F.; Eccher, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Alkohol in rakava obolenja: se vino razlikuje od ostalih alkoholnih pijac? | Kosmerl, T.; Vrhovsek, U.; Wondra, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | First evaluation of strawberry genotypes grown in Italian mountains areas | Giongo, L.; Grisenti, M.; Eccher, M.; Ieri, F.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Faedi, W. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Anthocyanin composition of the red wine Babic affected by maceration treatment | Budic-Leto, I.; Lovric, T.; Gajdoš Kljusuric, J.; Pezo, I.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile