Sfoglia per Autore
Progress in the stable isotope analysis of bioelements for improving the genuininess and geographic origin control of some foodstuffs, e.g. grape and other fruits derivates, dairy products and honey
1998-01-01 Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A.
Variazioni, in areali ristretti ed in funzione della varietà e quota, del tenore di isotopi stabili in alcuni costituenti dei vini
2000-01-01 Camin, F.; Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L.
Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma
2000-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L.
Improved control of the authenticity and geographic origin of grape products using stable multi-isotopic analyses
2000-01-01 Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Larcher, R.; Carrau, F.; Dellacassa, E.
Dieta-origine geografica, latte e formaggio: riscontri con l'analisi isotopica
2001-01-01 Camin, F.; Coloru, G.; Depentori, D.; Franco, M.A.; Manca, M.G.; Versini, G.
Analisi innovative per marcare i prodotti lattiero-caseari di montagna
2001-01-01 Camin, F.; Versini, G.
Characterization of the geographical origin of Pecorino Sardo cheese by casein stable isotope (13C/12C and 15N/14N) ratios and free amino acid ratios
2001-01-01 Manca, M.G.; Camin, F.; Coloru, G.; Del Caro, A.; Depentori, D.; Franco, M.A.; Versini, G.
Application of 18O water analysis on the study of hydrological renewal in an alpine lake (Lago della Serraia, Trentino, Italy)
2002-01-01 Camin, F.; Corradini, F.; Tonon, A.; Flaim, G.; Versini, G.
Geographical characterisation by means of isotopic techniques of cattle cheeses of some Italian regions
2002-01-01 Franco, M.A.; Manca, M.G.; Versini, G.; Camin, F.; Giaccio, M.; Bogoni, P.
Application of multi-isotopic stable isotope ratio analysis to the geographical characterisation of North Italian cheeses
2003-01-01 Camin, F.; Hölzl, S.; Horn, P.; Nicolai, R.; Rossmann, A.; Versini, G.
Applicazioni dell'analisi di isotopi stabili a mieli del Trentino e relative indicazioni discriminatorie
2003-01-01 Camin, F.; Versini, G.; Bontempo, L.
Il miele del Trentino: quali specificità per una sua valorizzazione: atti del convegno tenuto a San Michele all'Adige il 17 maggio 2002
2003-01-01 Camin, F.; Nicolini, G.; Versini, G.
Multi-element stable isotope ratio analysis applied to lentils for the characterisation of some Italian productions vs those of other countries
2003-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Nicolai, R.; Perini, M.; Ziller, L.; Rossmann, A.; Rummel, S.; Schlicht, C.
Analisi di base e profili aromatici di alcuni tipi di miele del Trentino
2003-01-01 Versini, G.; Carlin, S.; Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.
Stable isotope ratio analysis for authentication of lamb meat
2003-01-01 Piasentier, E.; Valusso, R.; Camin, F.; Versini, G.
Nostrani a confronto
2004-01-01 Poznanski, E.; Cavazza, A.; Schiavon, S.; Camin, F.; Gasperi, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Bontempo, L.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Biasioli, F.; Versini, G.
Aggiornamenti sull'applicazione delle analisi degli isotopi stabili di bioelementi nel settore del controllo della genuinità e dell'origine nell'agroalimentare
2004-01-01 Versini, G.; Camin, F.
Characterisation of Italian (Trentino) and Spanish (Galicia) marc distillates on the basis of volatile and stable isotope parameters
2004-01-01 Versini, G.; Orriols, I.; Dalla Serra, A.; Camin, F.; Barchetti, P.
La variabilità dei rapporti isotopici 13C/12C, 15N/14N e 18O/16O nel formaggio Pecorino DOP romano
2004-01-01 Chiacchierini, E.; Manca, M.G.; Camin, F.; Versini, G.; Franco, M.A.; Vinci, G.
Application of multielement stable isotopes ratio analysis on some botanical and regional Italian honey types
2004-01-01 Versini, G.; Camin, F.
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile