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Application of multielement stable isotopes ratio analysis on some botanical and regional Italian honey types
2004-01-01 Versini, G.; Camin, F.
Caratterizzazione multi-isotopica di foraggi per produzioni tipiche
2005-01-01 Perini, M.; Versini, G.; Camin, F.; Ligabue, M.
Discriminazione dei formaggi trentini in base al tenore di isotopi stabili
2005-01-01 Camin, F.; Versini, G.; Rossmann, A.; Rossmann, A.; Nicolai, R.
Evaluation of markers for the traceability of potato tubers grown in organic vs conventional regime
2005-01-01 Camin, F.; Moschella, A.; Miselli, F.; Parisi, B.; Versini, G.; Ranalli, P.; Bagnaresi, P.
Caratterizzazione isotopica della fragola e piccoli frutti nel Trentino
2005-01-01 Camin, F.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Versini, G.
Stable isotope analysis in grape products: C-based internal standardisation methods to improve the detection of some adulterations
2005-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Ramponi, M.; Dellacassa, E.
Markers for characterization of agricultural regime and geographical origin in potato
2005-01-01 Moschella, A.; Camin, F.; Miselli, F.; Parisi, B.; Versini, G.; Ranalli, P.; Bagnaresi, P.
Developing of a novel method to analyse positional d13C values of L-ascorbic acid to detect undeclared addition of industrially produced vitamin C in fruit juices
2005-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Ziller, L.; Frassanito, R.; Mattivi, F.; Rossmann, A.
Stable isotope analysis in grape products: 13C-based internal standardisation methods to improve the detection of some types of adulterations
2006-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Ramponi, M.; Dellacassa, E.
Foliar nitrogen composition and application timing influence nitrogen uptake by, as well as partitioning within, two grapevine cultivars
2006-01-01 Porro, D.; Dorigatti, C.; Stefanini, M.; Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L.
Application of d18 O water analysis in the study of hydrological renewal in some Alpine lakes
2006-01-01 Perini, M.; Camin, F.; Flaim, G.; Corradini, F.; Tonon, A.; Versini, G.
Ripartizione dell'azoto in diversi organi aerei della vite in relazione a tempo e modalità di somministrazione fogliare
2006-01-01 Porro, D.; Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Ziller, L.; Camin, F.; Policarpo, M.
Efficienza fogliare nell'assorbimento azotato nell'olivo in relazione alla forma somministrata
2006-01-01 Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L.; Scariano, L.; Lo Bianco, R.
Aspetti di genuinità degli aceti di vino controllati attraverso l'analisi del tenore in d18O dell'acqua
2006-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Gagliano, G.; Bontempo, L.; Perini, M.; Tonon, A.
Correlation between multielement stable isotope ratio geographical origin in peretta cows' milk cheese
2006-01-01 Manca, M.G.; Franco, M.A.; Versini, G.; Camin, F.; Rossmann, A.; Tola, A.
Nuova tecnica di analisi per riconoscere la patata bio
2007-01-01 Bagnaresi, P.; Camin, F.; Moschella, A.; Miselli, F.; Parisi, B.; Versini, G.; Ranalli, P.
Evaluation of markers for the traceability of potato tubers grown in organic vs conventional regime
2007-01-01 Camin, F.; Moschella, A.; Miselli, F.; Parisi, B.; Versini, G.; Ranalli, P.; Bagnaresi, P.
Identificazione di marker bio-molecolari e metabolici specifici per la tracciabilità delle filiere biologiche di barbabietola da zucchero e pomodoro da industria
2007-01-01 Bagnaresi, P.; Moschella, A.; Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Parisi, B.; Ranalli, P.
Multi-element (H,C,N,S) stable isotope characteristics of lamb meat from different European regions
2007-01-01 Camin, F.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Horacek, K.; Kelly, S.D.; Schlicht, C.; Thomas, F.; Monahan, F.; Hoogewerff, J.; Rossmann, A.
Multi-element (H,C,N,S) stable isotope characteristics of lamb meat from different European regions
2007-01-01 Camin, F.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Horacek, K.; Kelly, S.D.; Schlicht, C.; Thomas, F.; Monahan, F.; Hoogewerff, J.; Rossmann, A.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2004 | Application of multielement stable isotopes ratio analysis on some botanical and regional Italian honey types | Versini, G.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Caratterizzazione multi-isotopica di foraggi per produzioni tipiche | Perini, M.; Versini, G.; Camin, F.; Ligabue, M. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2005 | Discriminazione dei formaggi trentini in base al tenore di isotopi stabili | Camin, F.; Versini, G.; Rossmann, A.; Rossmann, A.; Nicolai, R. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2005 | Evaluation of markers for the traceability of potato tubers grown in organic vs conventional regime | Camin, F.; Moschella, A.; Miselli, F.; Parisi, B.; Versini, G.; Ranalli, P.; Bagnaresi, P. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Caratterizzazione isotopica della fragola e piccoli frutti nel Trentino | Camin, F.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Stable isotope analysis in grape products: C-based internal standardisation methods to improve the detection of some adulterations | Versini, G.; Camin, F.; Ramponi, M.; Dellacassa, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Markers for characterization of agricultural regime and geographical origin in potato | Moschella, A.; Camin, F.; Miselli, F.; Parisi, B.; Versini, G.; Ranalli, P.; Bagnaresi, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | Developing of a novel method to analyse positional d13C values of L-ascorbic acid to detect undeclared addition of industrially produced vitamin C in fruit juices | Versini, G.; Camin, F.; Ziller, L.; Frassanito, R.; Mattivi, F.; Rossmann, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Stable isotope analysis in grape products: 13C-based internal standardisation methods to improve the detection of some types of adulterations | Versini, G.; Camin, F.; Ramponi, M.; Dellacassa, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Foliar nitrogen composition and application timing influence nitrogen uptake by, as well as partitioning within, two grapevine cultivars | Porro, D.; Dorigatti, C.; Stefanini, M.; Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Application of d18 O water analysis in the study of hydrological renewal in some Alpine lakes | Perini, M.; Camin, F.; Flaim, G.; Corradini, F.; Tonon, A.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Ripartizione dell'azoto in diversi organi aerei della vite in relazione a tempo e modalità di somministrazione fogliare | Porro, D.; Stefanini, M.; Dorigatti, C.; Ziller, L.; Camin, F.; Policarpo, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Efficienza fogliare nell'assorbimento azotato nell'olivo in relazione alla forma somministrata | Policarpo, M.; Camin, F.; Ziller, L.; Scariano, L.; Lo Bianco, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Aspetti di genuinità degli aceti di vino controllati attraverso l'analisi del tenore in d18O dell'acqua | Versini, G.; Camin, F.; Gagliano, G.; Bontempo, L.; Perini, M.; Tonon, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Correlation between multielement stable isotope ratio geographical origin in peretta cows' milk cheese | Manca, M.G.; Franco, M.A.; Versini, G.; Camin, F.; Rossmann, A.; Tola, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Nuova tecnica di analisi per riconoscere la patata bio | Bagnaresi, P.; Camin, F.; Moschella, A.; Miselli, F.; Parisi, B.; Versini, G.; Ranalli, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Evaluation of markers for the traceability of potato tubers grown in organic vs conventional regime | Camin, F.; Moschella, A.; Miselli, F.; Parisi, B.; Versini, G.; Ranalli, P.; Bagnaresi, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Identificazione di marker bio-molecolari e metabolici specifici per la tracciabilità delle filiere biologiche di barbabietola da zucchero e pomodoro da industria | Bagnaresi, P.; Moschella, A.; Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Parisi, B.; Ranalli, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Multi-element (H,C,N,S) stable isotope characteristics of lamb meat from different European regions | Camin, F.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Horacek, K.; Kelly, S.D.; Schlicht, C.; Thomas, F.; Monahan, F.; Hoogewerff, J.; Rossmann, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Multi-element (H,C,N,S) stable isotope characteristics of lamb meat from different European regions | Camin, F.; Bontempo, L.; Heinrich, K.; Horacek, K.; Kelly, S.D.; Schlicht, C.; Thomas, F.; Monahan, F.; Hoogewerff, J.; Rossmann, A. | Articolo in rivista |
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