Sfoglia per Titolo

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 9.251 a 9.270 di 12.200
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2007 PTR-MS come metodo diretto per la caratterizzazione di bevande alcoliche: studio di applicabilità Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 PTR-MS evaluation of the effect of supercritical gas pasteurization on the volatile profile of a fresh apple juice Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 PTR-MS in agroindustrial applications: a methodological perspective Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 PTR-MS in food science and technology: a review Biasioli, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 PTR-MS in food science and technology: new perspectives from the TOF version Biasioli, F.; Fabris, A.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 PTR-MS in Italy: a multipurpose sensor with applications in environmental, agri-food and health science Cappellin, L.; Loreto, F.; Aprea, E.; Romano, A.; Sánchez del Pulgar, J.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2005 PTR-MS measurement of headspace concentration of volatile organic compounds after wounding and during eating of strawberry fruits Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 PTR-MS measurements and analysis of models for the calculation of Henry’s law constants of monosulfides and disulfides Schuhfried, E.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Ferrigno, A.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2009 PTR-MS monitoring of benzene formation in beverages containing benzoate and ascorbic acid Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 PTR-MS monitoring of odour emissions from composting plants Biasioli, F.; Gasperi, F.; Odorizzi, G.; Aprea, E.; Mott, D.; Marini, F.; Autiero, G.; Rotondo, G.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2011 PTR-MS monitoring of VOCs and BVOCs in food science and technology Biasioli, F.; Yeretzian, C.; Gasperi, F.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2003 PTR-MS studies to assess and monitor fruit quality during preservation Boschetti, A.; Collini, L.; Fadanelli, L.; Groot, G.; Mon, G.; Raimondi, S.; Iannotta, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 PTR-MS study of volatile sulfur compounds in water and water/ethanol solutions: fragmentation patterns and partition coefficients Ferrigno, A.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 PTR-MS study of esters in water and water/ethanol solutions: fragmentation patterns and partition coefficients Aprea, E.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2009 PTR-MS study of Henry's law constants of sulfides and disulfides Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 PTR-MS una diagnostica ad altissima sensibilità (PPT) di volatili organici per applicazioni agroalimentari: senescenza di bacche Boschetti, A.; Biasioli, F.; van Obpergen, M.; Toccoli, T.; Iannotta, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 PTR-MS: nuove prospettive in campo agroalimentare dalla versione con analizzatore a tempo di volo Biasioli, F.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Gasperi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2011 PTR-QUAD-MS and PTR-ToF-MS in food science and technology Biasioli, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 PTR-Tof-MS analyses as a high-throughput volatilome phenotyping technique in a Genome Wide Association study of an almond germplasm collection Luca, L.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Di Guardo, M.; La Malfa, S.; Gentile, A.; Biasioli, F.; Distefano, G. -
1-gen-2012 PTR-TOF-MS analysis for influence of milk base supplementation on texture and headspace concentration of endogenous volatile compounds in yogurt Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Schuhfried, E.; Cappellin, L.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 9.251 a 9.270 di 12.200
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile