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Thinning via shading: the sensory quality of apples grown by a new technique
2013-01-01 Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F.
Towards high throughput phenotyping of the multisensory space of apple quality
2012-01-01 Biasioli, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Cappellin, L.; Corollaro, M.L.; Costa, F.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Romano, A.; Ting, V.; Gasperi, F.
Towards the valorization of the Italian walnut production: the example of the project noble
2019-01-01 Di Pierro, E.; Franceschi, P.; Poles, L.; Masuero, D.; Ziller, L.; Tonon, A.; Bertoldi, D.; Endrizzi, I.; Marrano, A.; Neale, D.B.; Gasperi, F.; Larcher, R.; Guella, G.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bianco, L.; Troggio, M.
Trentingrana cheese: sensory profiling and PTR-MS analysis of volatiles emissions
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Mott, D.; Fasoli, S.; Stoppa, G.; Boscaini, E.; Märk, T.D.
Two-step procedure for classifying consumers in a L-structured data context
2010-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Calo, D.G.; Vigneau, E.
Two-step procedure for classifying consumers in a L-structured data context
2008-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Vigneau, E.
Un approccio combinato per la valutazione della qualità sensoriale della mela
2010-01-01 Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Costa, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F.
Un nuovo approccio per valutare la qualità: le scienze sensoriali
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.
Un test del consumatore su formaggi di malga
2004-01-01 Framondino, V.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.; Del Piccolo, C.; Stoppa, G.
Un test del consumatore su formaggi di malga
2004-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Del Piccolo, C.; Stoppa, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2013 | Thinning via shading: the sensory quality of apples grown by a new technique | Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Towards high throughput phenotyping of the multisensory space of apple quality | Biasioli, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Cappellin, L.; Corollaro, M.L.; Costa, F.; Dematte', M.L.; Endrizzi, I.; Romano, A.; Ting, V.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Towards the valorization of the Italian walnut production: the example of the project noble | Di Pierro, E.; Franceschi, P.; Poles, L.; Masuero, D.; Ziller, L.; Tonon, A.; Bertoldi, D.; Endrizzi, I.; Marrano, A.; Neale, D.B.; Gasperi, F.; Larcher, R.; Guella, G.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bianco, L.; Troggio, M. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Trentingrana cheese: sensory profiling and PTR-MS analysis of volatiles emissions | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Mott, D.; Fasoli, S.; Stoppa, G.; Boscaini, E.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Two-step procedure for classifying consumers in a L-structured data context | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Calo, D.G.; Vigneau, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Two-step procedure for classifying consumers in a L-structured data context | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Vigneau, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Un approccio combinato per la valutazione della qualità sensoriale della mela | Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Costa, F.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Un nuovo approccio per valutare la qualità: le scienze sensoriali | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Un test del consumatore su formaggi di malga | Framondino, V.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.; Del Piccolo, C.; Stoppa, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Un test del consumatore su formaggi di malga | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Del Piccolo, C.; Stoppa, G. | Contributo in Atti di convegno |
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