Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Mott, D.; Fasoli, S.; Stoppa, G.; Boscaini, E.; Märk, T.D. (2003). Trentingrana cheese: sensory profiling and PTR-MS analysis of volatiles emissions. In: Milk & dairy products: European dairy congress 03: book of abstracts, Portorose, Slovenia, 15-18 November 2003. Ljubjana: University. Biotechnical Faculty: 59 (poster PB 14). ISBN: 9616204181. handle: http://hdl.handle.net/10449/16513

Trentingrana cheese: sensory profiling and PTR-MS analysis of volatiles emissions

Gasperi, Flavia;Biasioli, Franco;Framondino, Valeria;Aprea, Eugenio;Endrizzi, Isabella;Mott, Daniela;
2003-01-01

9616204181
2003
Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Mott, D.; Fasoli, S.; Stoppa, G.; Boscaini, E.; Märk, T.D. (2003). Trentingrana cheese: sensory profiling and PTR-MS analysis of volatiles emissions. In: Milk & dairy products: European dairy congress 03: book of abstracts, Portorose, Slovenia, 15-18 November 2003. Ljubjana: University. Biotechnical Faculty: 59 (poster PB 14). ISBN: 9616204181. handle: http://hdl.handle.net/10449/16513
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10449/16513
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact