Vanzo, Andreja

Vanzo, Andreja  

Mostra records
Risultati 1 - 19 di 19 (tempo di esecuzione: 0.094 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2006 Absorption of trans-caftaric acid from the stomach of anaesthetized rats Vanzo, A.; Cecotti, R.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Passamonti, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Accumulation of grape polyphenols in the rat kidney Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Tramer, F.; Mattivi, F.; Passamonti, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Anthocyanins: bioactive compounds in wine Vanzo, A.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Bioloska dostopnost polifenolov vina Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Passamonti, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Biološka dostopnost polifenolov vina Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Passamonti, S.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Content of hydroxycinnamic acids in grapes and wine of local variety 'Zelen' Cuš, F.; Lisjak, K.; Može, Š.; Lavrencic, P.; Mocivnik, B.; Vrhovsek, U.; Vanzo, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Exceptionally fast uptake and metabolism of cyanidin 3-glucoside by rat kidneys and liver Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Tramer, F.; Mattivi, F.; Passamonti, S. Articolo in rivista
1-gen-2005 Fast access of some grape pigments to the brain Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Vanzo, A. Articolo in rivista
1-gen-2011 Fast uptake and metabolism of cyaniddin 3-glucoside by rat kidneys and liver Mattivi, F.; Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Scholz, M.U.; Tramer, F.; Passamonti, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2004 Grape anthocyanins are absorbed from stomach and incorporated in liver, kidneys and brain Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Terdoslavich, M.; Cocolo, A.; Decorti, G.; Passamonti, S.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Hepatic uptake of dietary anthocyanins and the role of bilitranslocase Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Terdoslavich, M.; Vanzo, A.; Cocolo, A.; Decorti, G.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Hepatic uptake of grape anthocyanins and the role of bilitranslocase Passamonti, S.; Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Terdoslavich, M.; Cocolo, A.; Decorti, G.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2009 Target versus non-target analytical approach for describing metabolism of anthocyanins in rat Vrhovsek, U.; Vanzo, A.; Tramer, F.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Passamonti, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Target versus non-target analytical approach for describing the metabolism of anthocyanins in rat Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Tramer, F.; Passamonti, S.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 The fate of trans-caftaric acid administered into the rat stomach Vanzo, A.; Cecotti, R.; Vrhovsek, U.; Torres, A.M.; Mattivi, F.; Passamonti, S. Articolo in rivista
1-gen-2003 The stomach as a site for anthocyanins absorption from food Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Vanzo, A.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2004 Tissue distribution of anthocyanins following gastric absorption of a pure anthocyanin mixture Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Vanzo, A.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Uptake of grape anthocyanins into the rat kidney and the involvement of bibitranslocase Vanzo, A.; Terdoslavich, M.; Brandoni, A.; Torres, A.M.; Vrhovsek, U.; Passamonti, S. Articolo in rivista
1-gen-2010 Wine pigments: from your cup to your cells Passamonti, S.; Vanzo, A.; Tramer, F.; Ziberna, L.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno