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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2023 Un’aspra e dolce sfida: il rilancio del miele italiano Fontana, P. -
1-gen-2017 Up in the neighbor’s garden: ecology of bank vole in high Alpine habitats Ferrari, G.; Mustoni, A.; Armanini, M.; Grasso, D.; Ossi, F.; Scaravelli, D. Conference object
1-gen-2012 Up-regulating the human intestinal microbiome using whole plant foods, polyphenols, and/or fiber Tuohy, K.M.; Conterno, L.; Gasperotti, M.; Viola, R. Articolo in rivista
1-gen-2011 Up-regulating the human microbiome with fruit and vegetables-do flavonoids play a role? Tuohy, K.M.; Shen, Q.; Heppel, S.; Klinder, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Franciosi, E.; Rowland, I.R.; Lovegrove, J. Abstract in Atti di convegno
1-giu-2018 Update on the biopesticide regulation and development of protein-based products for the biocontrol of crop diseases Cappelletti, M. Doctoral Thesis
1-gen-2018 An update on wine ageing and sulfonation Arapitsas, P.; Guella, G.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Updated knowledge on Italian Dermaptera with the report of a new alien species: Forficula smyrnensis Audinet-Serville, 1838 Fontana, P.; Marangoni, F.; Kočárek, P.; Tirello, P.; Giovagnoli, G.; Colacurcio, L. Articolo in rivista
1-gen-2021 Updated version- Lake biofilms sampling for both downstream DNA analysis and microscopic counts Rimet, F.; Kurmayer, R.; Salmaso, N.; Capelli, C.; Chardon, C.; Vautier, M.; Gueguen, J.; Bouchez, A.; Domaizon, I. Other
1-gen-2012 An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Roman, T.; Nicolini, G.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 An updating about the performances of Pinot Gris and Traminer vines affected by the GPGV trichovirus-related grapevine disease Malossini, U.; Bianchedi, P.; Roman, T.; Varner, M.; Gualandri, V.; Nicolini, G. Poster
1-gen-1999 Updating of varietal aroma components in wines Versini, G.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Dellacassa, E.; Carrau, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 An upgraded core set of 11 SSR markers for grapevine cultivar identification: the case of berry color mutants Migliaro, D.; De Nardi, B.; Vezzulli, S.; Crespan, M. Articolo in rivista
1-gen-2010 UPLC-QTOF-MS metabolomic analysis of different apple varieties Gika, H.; Theodoridis, G.; Scholz, M.U.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Poster
1-gen-2007 Upregulation of PR-genes in grape during the infection of the fungal pathogen Armillaria mellea Perazzolli, M.; Faccin, S.; Ciccotti, A.M.; Pertot, I.; Gessler, C.; Moser, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Uptake of grape anthocyanins into the rat kidney and the involvement of bibitranslocase Vanzo, A.; Terdoslavich, M.; Brandoni, A.; Torres, A.M.; Vrhovsek, U.; Passamonti, S. Articolo in rivista
1-gen-2022 Urban farming; ecosystems and climate change adaptation in urban environments: the case of SATURN Pan European programme Nikologianni, A.; Betta, A.; Andreola, M.; Pianegonda, A.; Battistel, G.A.; Ternell, A.; Gretter, A. Articolo in rivista
1-gen-2005 Urea analysis by differential pH-metry in still and sparkling Italian wines Larcher, R.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 L'urea nel vino, spumante e champagne: metodo in ph-metria differenziale De Vita, S.; Luzzana, M.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Urea nel vino: una presenza da tenere sotto controllo Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D. Articolo in rivista
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