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An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines
2013-01-01 Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F.
Urine metabolomic profiling to identify biomarkers of a flavonoid-rich and flavonoid-poor fruits and vegetables diet in adults
2015-01-01 Ulaszewska, M.M.
Use of enzymes with glucosidase activity in musts and wines mainly from North Italian varieties: a few examples
1997-01-01 Nicolini, G.; Versini, G.; Mattivi, F.
The use of IRMS, 1H NMR and chemical analysis to characterise Italian and imported Tunisian olive oils
2016-01-01 Camin, F.; Pavone, A.; Bontempo, L.; Wehrens, H.R.M.J.; Paolini, M.; Faberi, A.; Marianella, R.M.; Capitani, D.; Vista, S.; Mannina, L.
The use of stable isotope ratio analysis to characterize saw palmetto (Serenoa repens) extract
2018-01-01 Paolini, M.; Perini, M.; Camin, F.
Uso di glicosidasi esogene in mosti e vini ed attività enzimatiche collaterali
1994-01-01 Nicolini, G.; Mattivi, F.; Versini, G.
Validation of a calibration model able to estimate the concentration of pesticides in an alpine stream through passive sampling (POCIS) monitoring
2023-01-01 Casari, A.; Tonidandel, L.; Zolezzi, G.; Bellin, A.; Negri, P.; Barbero, A.; Larcher, R.
Validation of gas chromatographic methods for lavender essential oil authentication based on volatile organic compounds and stable isotope ratios
2023-01-01 Khatri, P.K.; Paolini, M.; Larcher, R.; Ziller, L.; Magdas, D.A.; Marincas, O.; Roncone, A.; Bontempo, L.
Valutazione dell'influenza della sfogliatura e dell'ombreggiamento sulle varietà Chardonnay e Pinot nero da base spumante in Franciacorta
2012-01-01 Valenti, L.; Ghiglieno, I.; Mattivi, F.
Valutazione mediante metodi statistici multivariati dell'evoluzione di alcuni parametri compositivi di uve Cabernet Sauvignon e Cannonau allevate a spalliera ed a tendone in Sardegna
1992-01-01 Castia, T.; Franco, M.A.; Mattivi, F.; Muggiolu, G.; Sferlazzo, G.; Versini, G.
Variazioni nel profilo sensoriale di vini Sauvignon blanc in relazione all'iperossidazione dei mosti
1992-01-01 Nicolini, G.
Varietal differences in the methanol content of experimental wines
2000-01-01 Nicolini, G.; Gimenez Martinez, R.; Versini, G.; Dalla Serra, A.
A versatile targeted metabolomics method for the rapid quantification of multiple classes of phenolics and their metabolites: its application in food metabolome and nutritional studies
2013-01-01 Vrhovsek, U.; Gasperotti, M.; Carvalho, E.; Masuero, D.; Mattivi, F.
Vigneti policlonali ed ottimizzazione delle caratteristiche sensoriali dei vini
1993-01-01 Iacono, F.; Campostrini, F.; Nicolini, G.
Vini spumanti di qualità metodo champenois
1984-01-01 Margheri, G.; Versini, G.; Gianotti, L.
Vitis vinifera - a chemotaxonomic approach: seed storage proteins
1990-01-01 Scienza, A.; Anzani, R.; Failla, O.; Mattivi, F.; Villa, P.; Tedesco, G.; Righetti, P.; Ettori, C.; Magenes, S.; Gianazza, E.
Volatile compound production during the bread-making process: effect of flour, yeast and their interaction
2015-01-01 Makhoul, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Spano, G.; Capozzi, V.; Aprea, E.; Benozzi, E.; Mӓrk, T.D.; Gasperi, F.; El Nakat, H.; Guzzo, J.; Biasioli, F.
Volatile compounds of spirits
1993-01-01 Versini, G.
Volatile Sulfur Compounds (VSCs) quantification by Head-Space Solid Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry (HS-SPMEGC-MS/MS) in wines
2015-01-01 Slaghenaufi, D.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Volatilomics by direct injection mass spectrometry
2016-01-01 Biasioli, F.
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