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Produzione di pane a lunga fermentazione e derivati dolciari mediante biotecnologie
2000-01-01 Colato, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Profiling of apple volatile compounds by solid phase microextraction and comprehensive two dimensional gas chromatography with quadrupole mass spectrometry
2015-01-01 Aprea, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Progetto fermalga
2018-01-01 Schiavon, S.
Progetto Food quality: giudizio mediamente positivo
2000-01-01 De Ros, G.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Progetto “FERMALGA”: salvaguardia della biodiversità e della tipicità nelle produzioni casearie delle malghe trentine
2012-01-01 Carafa, I.; Schiavon, S.; Gubert, F.; Tuohy, K.M.; Pecile, A.; Franciosi, E.
Prolungare la maturazione del mirtillo con mirate strategie post-raccolta
2019-01-01 Farneti, B.; Ajelli, M.; Grisenti, M.; Martinatti, P.; Emanuelli, F.; Giongo, L.
Protection of traditional pastures cheeses made in Trento Province (Italy) through the native lactic acid bacteria selection
2018-01-01 Schiavon, S.
Proton transfer reaction mass spectrometry: a green alternative for food volatilome profiling
2022-01-01 Mazzucotelli, M.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Gonzalez-Estanol, K.; Pedrotti, M.; Fragasso, M.; Capozzi, V.; Biasioli, F.
Proton-Transfer-Reaction–Mass Spectrometry
2019-01-01 Khomenko, I.; Farneti, B.
Prove di arricchimento dei mosti d'uva mediante Osmosi Inversa
1992-01-01 Delfini, C.; Giacosa, D.; Nicolini, G.; Bardi, L.; Lanati, D.; Pagliara, A.
PTR-MS applications inside the SISTERS project– Preventing food loss and waste of fresh vegetables by monitoring quality decay through VOCs emissions
2023-01-01 Pedrotti, M.; Betta, E.; Khomenko, I.
PTR-MS as a tool to optimize the performance of electronic noses
2023-01-01 Tonezzer, M.; Quercia, L.; Khomenko, I.; Capuano, R.; Paolesse, R.; Martinelli, E.; Catini, A.; Biasioli, F.; Di Natal, C.
PTR-MS as a tool to understand and improve the performance of electronic noses
2023-01-01 Tonezzer, M.
PTR-MS studies to assess and monitor fruit quality during preservation
2003-01-01 Boschetti, A.; Collini, L.; Fadanelli, L.; Groot, G.; Mon, G.; Raimondi, S.; Iannotta, S.
PTR-Tof-MS analyses as a high-throughput volatilome phenotyping technique in a Genome Wide Association study of an almond germplasm collection
2023-01-01 Luca, L.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Di Guardo, M.; La Malfa, S.; Gentile, A.; Biasioli, F.; Distefano, G.
PTR-ToF-MS fingerprinting of Italian EVOO
2021-01-01 Aprea, E.; Khomenko, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
PTR-ToF-MS VOC’s profiling and monitoring of Red Delicious and Granny Smith apples
2023-01-01 Panarese, A.; Khomenko, I.; Farneti, B.; Zanella, A.
Qualità dei prodotti ortofrutticoli trentini: controlli post-raccolta e garanzie per il mercato e per i consumatori
2010-01-01 Fadanelli, L.
Quantification of γ-aminobutyric acid in Sri Lankan tea by means of Ultra Performance Tandem Mass Spectrometry
2014-01-01 Carvalho, E.; Punyasiri, P.A.N.; Sudarshana Somasiri, H.P.P.; Abeysingheb, I.S.B.; Martens, S.
Quantitative determination of selected volatile compounds in extravirgin olive oils from Tuscan olive germoplasm by SPME/GC-MS
2017-01-01 Aprea, E.; Sani, G.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Cantini, C.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2000 | Produzione di pane a lunga fermentazione e derivati dolciari mediante biotecnologie | Colato, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Profiling of apple volatile compounds by solid phase microextraction and comprehensive two dimensional gas chromatography with quadrupole mass spectrometry | Aprea, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Progetto fermalga | Schiavon, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Progetto Food quality: giudizio mediamente positivo | De Ros, G.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Progetto “FERMALGA”: salvaguardia della biodiversità e della tipicità nelle produzioni casearie delle malghe trentine | Carafa, I.; Schiavon, S.; Gubert, F.; Tuohy, K.M.; Pecile, A.; Franciosi, E. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Prolungare la maturazione del mirtillo con mirate strategie post-raccolta | Farneti, B.; Ajelli, M.; Grisenti, M.; Martinatti, P.; Emanuelli, F.; Giongo, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Protection of traditional pastures cheeses made in Trento Province (Italy) through the native lactic acid bacteria selection | Schiavon, S. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Proton transfer reaction mass spectrometry: a green alternative for food volatilome profiling | Mazzucotelli, M.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Gonzalez-Estanol, K.; Pedrotti, M.; Fragasso, M.; Capozzi, V.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2019 | Proton-Transfer-Reaction–Mass Spectrometry | Khomenko, I.; Farneti, B. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-1992 | Prove di arricchimento dei mosti d'uva mediante Osmosi Inversa | Delfini, C.; Giacosa, D.; Nicolini, G.; Bardi, L.; Lanati, D.; Pagliara, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | PTR-MS applications inside the SISTERS project– Preventing food loss and waste of fresh vegetables by monitoring quality decay through VOCs emissions | Pedrotti, M.; Betta, E.; Khomenko, I. | - | |
1-gen-2023 | PTR-MS as a tool to optimize the performance of electronic noses | Tonezzer, M.; Quercia, L.; Khomenko, I.; Capuano, R.; Paolesse, R.; Martinelli, E.; Catini, A.; Biasioli, F.; Di Natal, C. | - | |
1-gen-2023 | PTR-MS as a tool to understand and improve the performance of electronic noses | Tonezzer, M. | - | |
1-gen-2003 | PTR-MS studies to assess and monitor fruit quality during preservation | Boschetti, A.; Collini, L.; Fadanelli, L.; Groot, G.; Mon, G.; Raimondi, S.; Iannotta, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | PTR-Tof-MS analyses as a high-throughput volatilome phenotyping technique in a Genome Wide Association study of an almond germplasm collection | Luca, L.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Di Guardo, M.; La Malfa, S.; Gentile, A.; Biasioli, F.; Distefano, G. | - | |
1-gen-2021 | PTR-ToF-MS fingerprinting of Italian EVOO | Aprea, E.; Khomenko, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | PTR-ToF-MS VOC’s profiling and monitoring of Red Delicious and Granny Smith apples | Panarese, A.; Khomenko, I.; Farneti, B.; Zanella, A. | - | |
1-gen-2010 | Qualità dei prodotti ortofrutticoli trentini: controlli post-raccolta e garanzie per il mercato e per i consumatori | Fadanelli, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Quantification of γ-aminobutyric acid in Sri Lankan tea by means of Ultra Performance Tandem Mass Spectrometry | Carvalho, E.; Punyasiri, P.A.N.; Sudarshana Somasiri, H.P.P.; Abeysingheb, I.S.B.; Martens, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Quantitative determination of selected volatile compounds in extravirgin olive oils from Tuscan olive germoplasm by SPME/GC-MS | Aprea, E.; Sani, G.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Cantini, C. | Contributo in Atti di convegno |
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