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Effects of dairy system, herd within dairy system, and individual cow characteristics on the volatile organic compound profile of ripened model cheeses
2015-01-01 Bergamaschi, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F.
Effects of diet-modulated autologous fecal microbiota transplantation on weight regain
2021-01-01 Rinott, E.; Youngster, I.; Meir, A.Y.; Tsaban, G.; Zelicha, H.; Kaplan, A.; Knights, D.; Tuohy, K.; Fava, F.; Scholz, M.U.; Ziv, O.; Reuven, E.; Tirosh, A.; Rudich, A.; Blüher, M.; Stumvoll, M.; Ceglarek, U.; Clement, K.; Koren, O.; Wang, D.D.; Hu, F.B.; Stampfer, M.J.; Shai, I.
Effects of pasteurization on volatile compounds and sensory properties of coconut (Cocos nucifera L.) water: thermal vs. high-pressure carbon dioxide pasteurization
2015-01-01 De Marchi, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F.
Effects of plant-based diet on gut microbiome composition, host metabolome and microbiome resilience in the context of Clostridioides difficile infection
2023-01-01 Fontana, M.; Dobani, S.; Solovyev, P.; Caro, M.G.P.; Fox, G.; Wright, V.; Fava, F.; Tuohy, K.; Ternan, N.; Gill, C.
Effects of sensory characteristics and health information on fresh unprocessed products: conjoint studies on apple acceptability
2014-01-01 Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Gasperi, F.
The effects of the Green-Mediterranean diet on cardiometabolic health are linked to gut microbiome modifications: a randomized controlled trial
2022-01-01 Rinott, E.; Meir, A.Y.; Tsaban, G.; Zelicha, H.; Kaplan, A.; Knights, D.; Tuohy, K.; Scholz, M.U.; Koren, O.; Stampfer, M.J.; Wang, D.D.; Shai, I.; Youngster, I.
Effet des levures commerciales sur la richesse des vins en composés azotés à faibles poids moleculaires
2012-01-01 Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Nardin, T.; Larcher, R.
Effetto del congelamento sulla qualità sensoriale del latte delattosato: indagine preliminare per studi sul processo produttivo e la shelf life
2018-01-01 Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Manghi, P.
Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. anidride carbonica in pressione
2014-01-01 De Marchi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F.
Efficacia di alcuni tannini di uva nell'esaltazione della nota fruttato tropicale agrumata dei bianchi
2014-01-01 Roman, T.; Zatelli, D.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Elemental and isotopic profiling: a tool for distinguishing the botanical origin of oenological tannins
2013-01-01 Bertoldi, D.; Santato, D.; Camin, F.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Larcher, R.
"Engage with the future": A brief summary of the 13th Pangborn Sensory Science Symposium
2019-01-01 Pedrotti, M.
Enologia e biotecnologie vitivinicole
2023-01-01 Guzzon, R.; Mattivi, F.; Ferrari, M.; Menta, A.
Enological characterization of mold resistant varieties grown in the Trentino alpine region
2019-01-01 Roman, T.; Moser, S.; Barp, L.; Bottura, M.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Environmental sustainability in the production of grappa with the use of mould-resistant grape varieties: the aroma characterisation of distillates
2022-01-01 Gallo, A.; Moser, S.; Roman Villegas, T.; Tonidandel, L.; Paolini, M.; Larcher, R.
Esperienze di abbattimento di pesticidi nel vino; focus sul fosetyl e la sua formazione durante le fasi di vinificazione
2019-01-01 Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Esperienze di vinificazione per macerazione a freddo nella produzione di vino Prosecco
1994-01-01 Nicolini, G.; Versini, G.; Dalla Serra, A.; Barchetti, P.; Menini, G.
Ethnicity, gender and physiological parameters: their effect on in vivo flavour release and perception during chewing gum consumption
2019-01-01 Pedrotti, M.; Spaccasassi, A.; Biasioli, F.; Fogliano, V.
Ethyl carbamate formation in sub-optimal wine storage conditions and influence of the yeast starter
2013-01-01 Larcher, R.; Moser, S.; Menolli, A.U.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.
Evaluation of an optimized enzymatic biosensor for ethanol used in apple storage management with low oxygen stress
2021-01-01 Turrini, L.; Paolini, M.; Zeni, F.; Tonidandel, L.; Angeli, D.; Larcher, R.; Roman Villegas, T.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2015 | Effects of dairy system, herd within dairy system, and individual cow characteristics on the volatile organic compound profile of ripened model cheeses | Bergamaschi, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Effects of diet-modulated autologous fecal microbiota transplantation on weight regain | Rinott, E.; Youngster, I.; Meir, A.Y.; Tsaban, G.; Zelicha, H.; Kaplan, A.; Knights, D.; Tuohy, K.; Fava, F.; Scholz, M.U.; Ziv, O.; Reuven, E.; Tirosh, A.; Rudich, A.; Blüher, M.; Stumvoll, M.; Ceglarek, U.; Clement, K.; Koren, O.; Wang, D.D.; Hu, F.B.; Stampfer, M.J.; Shai, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Effects of pasteurization on volatile compounds and sensory properties of coconut (Cocos nucifera L.) water: thermal vs. high-pressure carbon dioxide pasteurization | De Marchi, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Effects of plant-based diet on gut microbiome composition, host metabolome and microbiome resilience in the context of Clostridioides difficile infection | Fontana, M.; Dobani, S.; Solovyev, P.; Caro, M.G.P.; Fox, G.; Wright, V.; Fava, F.; Tuohy, K.; Ternan, N.; Gill, C. | - | |
1-gen-2014 | Effects of sensory characteristics and health information on fresh unprocessed products: conjoint studies on apple acceptability | Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | The effects of the Green-Mediterranean diet on cardiometabolic health are linked to gut microbiome modifications: a randomized controlled trial | Rinott, E.; Meir, A.Y.; Tsaban, G.; Zelicha, H.; Kaplan, A.; Knights, D.; Tuohy, K.; Scholz, M.U.; Koren, O.; Stampfer, M.J.; Wang, D.D.; Shai, I.; Youngster, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Effet des levures commerciales sur la richesse des vins en composés azotés à faibles poids moleculaires | Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Nardin, T.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Effetto del congelamento sulla qualità sensoriale del latte delattosato: indagine preliminare per studi sul processo produttivo e la shelf life | Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Manghi, P. | Poster | |
1-gen-2014 | Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. anidride carbonica in pressione | De Marchi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Efficacia di alcuni tannini di uva nell'esaltazione della nota fruttato tropicale agrumata dei bianchi | Roman, T.; Zatelli, D.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Elemental and isotopic profiling: a tool for distinguishing the botanical origin of oenological tannins | Bertoldi, D.; Santato, D.; Camin, F.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | "Engage with the future": A brief summary of the 13th Pangborn Sensory Science Symposium | Pedrotti, M. | Journal article | |
1-gen-2023 | Enologia e biotecnologie vitivinicole | Guzzon, R.; Mattivi, F.; Ferrari, M.; Menta, A. | - | |
1-gen-2019 | Enological characterization of mold resistant varieties grown in the Trentino alpine region | Roman, T.; Moser, S.; Barp, L.; Bottura, M.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Environmental sustainability in the production of grappa with the use of mould-resistant grape varieties: the aroma characterisation of distillates | Gallo, A.; Moser, S.; Roman Villegas, T.; Tonidandel, L.; Paolini, M.; Larcher, R. | - | |
1-gen-2019 | Esperienze di abbattimento di pesticidi nel vino; focus sul fosetyl e la sua formazione durante le fasi di vinificazione | Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Other | |
1-gen-1994 | Esperienze di vinificazione per macerazione a freddo nella produzione di vino Prosecco | Nicolini, G.; Versini, G.; Dalla Serra, A.; Barchetti, P.; Menini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Ethnicity, gender and physiological parameters: their effect on in vivo flavour release and perception during chewing gum consumption | Pedrotti, M.; Spaccasassi, A.; Biasioli, F.; Fogliano, V. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Ethyl carbamate formation in sub-optimal wine storage conditions and influence of the yeast starter | Larcher, R.; Moser, S.; Menolli, A.U.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Evaluation of an optimized enzymatic biosensor for ethanol used in apple storage management with low oxygen stress | Turrini, L.; Paolini, M.; Zeni, F.; Tonidandel, L.; Angeli, D.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. | Abstract in Atti di convegno |
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