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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2015 Effects of dairy system, herd within dairy system, and individual cow characteristics on the volatile organic compound profile of ripened model cheeses Bergamaschi, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2021 Effects of diet-modulated autologous fecal microbiota transplantation on weight regain Rinott, E.; Youngster, I.; Meir, A.Y.; Tsaban, G.; Zelicha, H.; Kaplan, A.; Knights, D.; Tuohy, K.; Fava, F.; Scholz, M.U.; Ziv, O.; Reuven, E.; Tirosh, A.; Rudich, A.; Blüher, M.; Stumvoll, M.; Ceglarek, U.; Clement, K.; Koren, O.; Wang, D.D.; Hu, F.B.; Stampfer, M.J.; Shai, I. Articolo in rivista
1-gen-2015 Effects of pasteurization on volatile compounds and sensory properties of coconut (Cocos nucifera L.) water: thermal vs. high-pressure carbon dioxide pasteurization De Marchi, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2023 Effects of plant-based diet on gut microbiome composition, host metabolome and microbiome resilience in the context of Clostridioides difficile infection Fontana, M.; Dobani, S.; Solovyev, P.; Caro, M.G.P.; Fox, G.; Wright, V.; Fava, F.; Tuohy, K.; Ternan, N.; Gill, C. -
1-gen-2014 Effects of sensory characteristics and health information on fresh unprocessed products: conjoint studies on apple acceptability Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 The effects of the Green-Mediterranean diet on cardiometabolic health are linked to gut microbiome modifications: a randomized controlled trial Rinott, E.; Meir, A.Y.; Tsaban, G.; Zelicha, H.; Kaplan, A.; Knights, D.; Tuohy, K.; Scholz, M.U.; Koren, O.; Stampfer, M.J.; Wang, D.D.; Shai, I.; Youngster, I. Articolo in rivista
1-gen-2012 Effet des levures commerciales sur la richesse des vins en composés azotés à faibles poids moleculaires Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Zanon, N.; Nardin, T.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2018 Effetto del congelamento sulla qualità sensoriale del latte delattosato: indagine preliminare per studi sul processo produttivo e la shelf life Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Manghi, P. Poster
1-gen-2014 Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. anidride carbonica in pressione De Marchi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Efficacia di alcuni tannini di uva nell'esaltazione della nota fruttato tropicale agrumata dei bianchi Roman, T.; Zatelli, D.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2013 Elemental and isotopic profiling: a tool for distinguishing the botanical origin of oenological tannins Bertoldi, D.; Santato, D.; Camin, F.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 "Engage with the future": A brief summary of the 13th Pangborn Sensory Science Symposium Pedrotti, M. Journal article
1-gen-2023 Enologia e biotecnologie vitivinicole Guzzon, R.; Mattivi, F.; Ferrari, M.; Menta, A. -
1-gen-2019 Enological characterization of mold resistant varieties grown in the Trentino alpine region Roman, T.; Moser, S.; Barp, L.; Bottura, M.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Environmental sustainability in the production of grappa with the use of mould-resistant grape varieties: the aroma characterisation of distillates Gallo, A.; Moser, S.; Roman Villegas, T.; Tonidandel, L.; Paolini, M.; Larcher, R. -
1-gen-2019 Esperienze di abbattimento di pesticidi nel vino; focus sul fosetyl e la sua formazione durante le fasi di vinificazione Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Paolini, M.; Nicolini, G.; Larcher, R. Other
1-gen-1994 Esperienze di vinificazione per macerazione a freddo nella produzione di vino Prosecco Nicolini, G.; Versini, G.; Dalla Serra, A.; Barchetti, P.; Menini, G. Articolo in rivista
1-gen-2019 Ethnicity, gender and physiological parameters: their effect on in vivo flavour release and perception during chewing gum consumption Pedrotti, M.; Spaccasassi, A.; Biasioli, F.; Fogliano, V. Articolo in rivista
1-gen-2013 Ethyl carbamate formation in sub-optimal wine storage conditions and influence of the yeast starter Larcher, R.; Moser, S.; Menolli, A.U.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2021 Evaluation of an optimized enzymatic biosensor for ethanol used in apple storage management with low oxygen stress Turrini, L.; Paolini, M.; Zeni, F.; Tonidandel, L.; Angeli, D.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. Abstract in Atti di convegno
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