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I formaggi di malga: la parola ai consumatori
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G.
I vini naturali: percezione sensoriale e conoscenza del consumatore
2022-01-01 Endrizzi, I.; Favaro, A.; Mescalchin, E.; Gasperi, F.
Il controllo della qualità sensoriale del Trentingrana: una sinergia tra mondo produttivo e ricerca
2018-01-01 Menghi, L.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Goss, A.; Merz, A.
Il laboratorio sensoriale della Fondazione Mach. Studi sulla qualità dei prodotti e sulle risposte dei consumatori
2019-01-01 Gasperi, F.; Endrizzi, I.
Il miele del Trentino: quali specificità per una sua valorizzazione: atti del convegno tenuto a San Michele all'Adige il 17 maggio 2002
2003-01-01 Camin, F.; Nicolini, G.; Versini, G.
Il Moscato giallo in Trentino
2013-01-01 Nicolini, G.; Moser, S.; Malossini, U.; Larcher, R.
Il prodotto d'alpeggio e la percezione del consumatore
2022-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Gasperi, F.
Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Betta, E.; Costa, F.; Magnago, P.; Gasperi, F.
Il ruolo della conoscenza nella percezione del consumatore del pesce alimentato a base di insetti
2022-01-01 Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S.
Image analysis as support for sensory evaluation of food
2018-01-01 Aprea, E.; Granitto, P.; Endrizzi, I.; Larese, M.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F.
Immune-spaying as an alternative to surgical spaying in Iberian × Duroc females: effect on carcass traits and meat quality characteristics
2015-01-01 Gamero Negrón, R.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Ventanas, J.; García, C.
Impact of ageing and a synbiotic on the immune response to seasonal influenza vaccination: a randomised controlled trial
2018-01-01 Enani, S.; Przemska-Kosicka, A.; Childs, C.E.; Maidens, C.; Dong, H.; Conterno, L.; Tuohy, K.; Todd, S.; Gosney, M.; Yaqoob, P.
Impact of dietary polydextrose fiber on the human gut metabolome
2014-01-01 Lamichhane, S.; Yde, C.C.; Forssten, S.; Ouwehand, A.C.; Saarinen, M.; Jensen, H.M.; Gibson, G.R.; Rastall, R.; Fava, F.; Bertram, H.C.
Impact of different carbon sources on Volatile Organic Compounds (VOCs) produced during fermentation by Levilactobacillus brevis WLP672 measured using Proton Transfer Reaction Time-of-Flight Mass Spectrometry (PTR-ToF-MS)
2024-01-01 Rajendran, S.; Khomenko, I.; Silcock, P.; Betta, E.; Biasioli, F.; Bremer, P.
The impact of grape processing and carbonic maceration on the microbiota of early stages of winemaking
2020-01-01 Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Franciosi, E.; Toffanin, A.
Impact of thistle rennet from Carlina acanthifolia All. subsp. acanthifolia on bacterial diversity and dynamics of a specialty Italian raw ewes' milk cheese
2017-01-01 Cardinali, F.; Osimani, A.; Taccari, M.; Milanović, V.; Garofalo, C.; Clementi, F.; Polverigiani, S.; Zitti, S.; Raffaelli, N.; Mozzon, M.; Foligni, R.; Franciosi, E.; Tuohy, K.; Aquilanti, L.
Impact on chitosan application of different microorganisms having oenological interest
2022-01-01 Guzzon, R.; Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Larcher, R.
Implementing sensory analysis principles in the quality control of Pdo products: a critical evaluation of a real world case study
2013-01-01 Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Penasa, M.; Bittante, G.; Gasperi, F.
In berry distribution and extraction of thiol precursors in Gewürztraminer
2017-01-01 Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Celotti, E.; Larcher, R.; Roman, T.
In vitro batch cultures of gut microbiota from healthy and ulcerative colitis (UC) subjects suggest that sulphate-reducing bacteria levels are raised in UC and by a protein-rich diet
2014-01-01 Khalil, N.H.; Walton, G.E.; Gibson, G.R.; Tuohy, K.M.; Andrews, S.C.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2003 | I formaggi di malga: la parola ai consumatori | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | I vini naturali: percezione sensoriale e conoscenza del consumatore | Endrizzi, I.; Favaro, A.; Mescalchin, E.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2018 | Il controllo della qualità sensoriale del Trentingrana: una sinergia tra mondo produttivo e ricerca | Menghi, L.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Goss, A.; Merz, A. | Poster | |
1-gen-2019 | Il laboratorio sensoriale della Fondazione Mach. Studi sulla qualità dei prodotti e sulle risposte dei consumatori | Gasperi, F.; Endrizzi, I. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Il miele del Trentino: quali specificità per una sua valorizzazione: atti del convegno tenuto a San Michele all'Adige il 17 maggio 2002 | Camin, F.; Nicolini, G.; Versini, G. | Curatela | |
1-gen-2013 | Il Moscato giallo in Trentino | Nicolini, G.; Moser, S.; Malossini, U.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Il prodotto d'alpeggio e la percezione del consumatore | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Gasperi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2014 | Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale | Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Betta, E.; Costa, F.; Magnago, P.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Il ruolo della conoscenza nella percezione del consumatore del pesce alimentato a base di insetti | Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S. | - | |
1-gen-2018 | Image analysis as support for sensory evaluation of food | Aprea, E.; Granitto, P.; Endrizzi, I.; Larese, M.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Immune-spaying as an alternative to surgical spaying in Iberian × Duroc females: effect on carcass traits and meat quality characteristics | Gamero Negrón, R.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Ventanas, J.; García, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Impact of ageing and a synbiotic on the immune response to seasonal influenza vaccination: a randomised controlled trial | Enani, S.; Przemska-Kosicka, A.; Childs, C.E.; Maidens, C.; Dong, H.; Conterno, L.; Tuohy, K.; Todd, S.; Gosney, M.; Yaqoob, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Impact of dietary polydextrose fiber on the human gut metabolome | Lamichhane, S.; Yde, C.C.; Forssten, S.; Ouwehand, A.C.; Saarinen, M.; Jensen, H.M.; Gibson, G.R.; Rastall, R.; Fava, F.; Bertram, H.C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2024 | Impact of different carbon sources on Volatile Organic Compounds (VOCs) produced during fermentation by Levilactobacillus brevis WLP672 measured using Proton Transfer Reaction Time-of-Flight Mass Spectrometry (PTR-ToF-MS) | Rajendran, S.; Khomenko, I.; Silcock, P.; Betta, E.; Biasioli, F.; Bremer, P. | - | |
1-gen-2020 | The impact of grape processing and carbonic maceration on the microbiota of early stages of winemaking | Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Franciosi, E.; Toffanin, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Impact of thistle rennet from Carlina acanthifolia All. subsp. acanthifolia on bacterial diversity and dynamics of a specialty Italian raw ewes' milk cheese | Cardinali, F.; Osimani, A.; Taccari, M.; Milanović, V.; Garofalo, C.; Clementi, F.; Polverigiani, S.; Zitti, S.; Raffaelli, N.; Mozzon, M.; Foligni, R.; Franciosi, E.; Tuohy, K.; Aquilanti, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | Impact on chitosan application of different microorganisms having oenological interest | Guzzon, R.; Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Larcher, R. | - | |
1-gen-2013 | Implementing sensory analysis principles in the quality control of Pdo products: a critical evaluation of a real world case study | Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Penasa, M.; Bittante, G.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | In berry distribution and extraction of thiol precursors in Gewürztraminer | Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Celotti, E.; Larcher, R.; Roman, T. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | In vitro batch cultures of gut microbiota from healthy and ulcerative colitis (UC) subjects suggest that sulphate-reducing bacteria levels are raised in UC and by a protein-rich diet | Khalil, N.H.; Walton, G.E.; Gibson, G.R.; Tuohy, K.M.; Andrews, S.C. | Articolo in rivista |
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