4.03 Poster: [213] Home page tipologia

Sfoglia
Prodotti della tipologia (ordinati per Data di deposito in Decrescente ordine): 1 a 20 di 213
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2024 Preservation of acidity in traditional wine Application of L. thermotolerans at the production of “Vino Santo” Guzzon, R.; Gallo, A.; Ongaro, M.; Paolini, M.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Roman Villegas, T.; Larcher, R. -
1-gen-2024 Is citizen science an effective tool for Lyme Borreliosis surveillance ? Bah Madiou, T.; Durand, J.; Cougoul, A.; Optiz, T.; Frey-Klett, P.; Arsevska, E.; Dagostin, F.; Wint, W.; Bailly, X.; Monfray, K.C. -
1-gen-2024 Comparative rainfastness assessment of different copper-based fungicides Slaviero, A.; Zanzotti, R.; Giovannini, O.; Prodorutti, D. -
1-gen-2024 Real-Time investigation of Lactiplantibacillus plantarum Fermentation in Experimental and Real Food Conditions Using a Metabolomics Approach Corvino, A.; Khomenko, I.; Betta, E.; Capozzi, V.; Biasioli, F. -
1-gen-2024 Esox flaviae, population genomics revealed entangled origin and differentiation of the Italian populations Zadra, N.; Micheletti, D.; Hauffe, H.C.; Gandolfi, A. -
1-gen-2024 Characterization of kefir-like cereal-based beverages volatilome during fermentation by using PTR-ToF-MS Moretton, M.; Khomenko, I.; Cunedioglu, H.; Corvino, A.; Capozzi, V.; Biasioli, F. -
1-gen-2024 Exploring food choices versus healthy food among Italian adolescents with varied levels of food neophobia Fontana, L.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Bontempo, L.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 Designing an online survey to uncover sociocultural, psychological, sensory, and affective barriers in italy's food innovation landscape Domingues Galli, B.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. -
1-gen-2024 Predicting vegetables freshness perceived by consumers by using sensory and instrumental analysis Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2024 The application of direct-injection mass spectrometry techniques in studying microbial VOCs in food: flavour attributes, fermentation monitoring and emerging trends Khomenko, I.; Moretton, M.; Corvino, A.; Dell'Olio, A.; Pedrotti, M.; Capozzi, V.; Biasioli, F. -
1-gen-2024 Exploring the role of trust in novel foods, food neophobia and emotions in the visual liking of red-fleshed apples Galli, B.; Mattina, G.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. -
1-gen-2024 HIGH-THROUGHPUT TARGETED AND UNTARGETED HEADSPACE ANALYSIS OF SPIRITS BY PTR-ToF-MS Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Moretton, M.; Betta, E.; Farneti, B.; Romano, A.; Capozzi, V.; Biasioli, F. -
1-gen-2024 Coupling stem water potential and soil water potential on irrigated and not irrigated vines: preliminary results for Vitis vinifera L. cv Teroldego Mattedi, C.; Zottele, F.; Centurioni, F.; Caffarra, A.; Corradini, S. -
1-gen-2024 Esox flaviae: population genomics revealed entangled origin and differentiation of the Italian populations Zadra, N.; Micheletti, D.; Hauffe, H.C.; Gandolfi, A. -
1-gen-2024 Assessing the biodiversity in the air: first approaches in an alpine environment Zemmer, F.; Cristofori, A.; Cristofolini, F.; Gottardini, E. -
1-gen-2024 An open software development-based ecosystem of R packages for metabolomics data analysis Rainer, J.; Louail, P.; Vicini, A.; Gine, R.; Badia, J.; Stravs, M.; Garcia Aloy, M.; Huber, C.; Salzer, L.; Stanstrup, J.; Shahaf, N.; Panse, C.; Naake, T.; Kumler, W.; Vangeenderhuysen, P.; Brunius, C.; Hecht, H.; Neumann, S.; Witting, M.; Gibb, S.; Gatto, L. -
1-gen-2024 L’accettabilità delle mele a polpa rossa e la sua relazione con la neofobia, fiducia nell'innovazione ed emozioni Domingues Galli, B.; Gasperi, F.; Endrizzi, I. -
1-gen-2024 Seasonal "Windows of opportunity" in Alpine headwaters: implication for diatom assemblages Tolotti, M.; Brighenti, S.; Bruno, M.C.; Cerasino, L.; Voto, G.; Maule, A. -
1-gen-2023 Divergent patterns of metal/metalloid responsiveness and detoxification of two Medicago truncatula Gaertn. phytochelatin synthase genes Li, M.; Yu, J.; Sartore, S.; Bellini, E.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Saba, A.; Sanità di Toppi, L.; Varotto, C. -
1-gen-2024 Ecological factors associated to the invasion by alien Aedes species in the province of Trento, northern Italy Arnoldi, D.; Marini, G.; Inama, E.; Rosso, F.; Tagliapietra, V.; Dagostin, F.; Rizzoli, A. -
Prodotti della tipologia (ordinati per Data di deposito in Decrescente ordine): 1 a 20 di 213
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile

Scopri
Tipologia
  • 4.03 Poster213
Autore
  • TUOHY, KIERAN MICHAEL18
  • BIASIOLI, FRANCO15
  • LARCHER, ROBERTO14
  • RIZZOLI, ANNAPAOLA14
  • VRHOVSEK, URSKA14
  • MALNOY, MICKAEL ARNAUD13
  • MARINI, GIOVANNI13
  • MATTIVI, FULVIO13
  • ENDRIZZI, ISABELLA12
  • GIANELLE, DAMIANO11
Data di pubblicazione
  • 2020 - 202468
  • 2010 - 2019142
  • 2000 - 20093
Editore
  • Fondazione Edmund Mach1
  • Gruppo scientifico italiano studi...1
  • International Society of Microbiota1
  • Oxford University Press1
  • SIGA1
  • Società Chimica Italiana1
  • South African society for enology...1
Rivista
  • CHEMICAL SENSES1
  • PROCEEDINGS OF THE NUTRITION SOCIETY1
  • YEAST1
Serie
  • JULIUS-KÜHN-ARCHIV1
Settore disciplinare
  • Settore BIO/07 - ECOLOGIA28
  • Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A...20
  • Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA19
  • Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL...19
  • Settore VET/06 - PARASSITOLOGIA E...19
  • Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE10
  • Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA10
  • Settore BIO/19 - MICROBIOLOGIA GE...9
  • Settore AGR/11 - ENTOMOLOGIA GENE...6
  • Settore BIO/11 - BIOLOGIA MOLECOLARE6
Keyword
  • Gut microbiota6
  • Grapevine5
  • Vite5
  • Data analysis4
  • Diet4
  • Metabolomics4
  • Remote sensing4
  • Flavivirus3
  • Grapevine moth3
  • Time series3
Lingua
  • eng197
  • ita14
  • fre1
  • spa1
Accesso al fulltext
  • open109
  • restricted51
  • reserved36
  • partially open9
  • no fulltext7
  • mixed1
Impact Factor
  • no1