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Analysis of the effect of grape withering on aroma profile of wine using HS-SPME and GCxGC TOF-MS
2014-01-01 Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Boscaini, A.; Dalcin, A.; Zandonà, V.
Analysis of the phenolic composition of fungus-resistant grape varieties cultivated in Italy and Germany using UHPLC-MS/MS
2014-01-01 Ehrhardt, C.; Arapitsas, P.; Stefanini, M.; Flick, G.; Mattivi, F.
Analysis of Trento DOC sparkling wines using comprehensive two-dimensional gas chromatography ToF-MS with HS-SPME
2014-01-01 Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Bontempo, L.; Mattivi, F.
Analysis of wine composition through MS-based metabolomics: towards a better understanding of the nutritional role of moderate wine consumption
2010-01-01 Mattivi, F.
Analytical characterisation of myrtle berries, partially processed products and commercially available liqueurs
2002-01-01 Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G.
Analytical metabolomics-based approaches to pancreatic cancer
2014-01-01 Di Gangi, I.M.; Vrhovsek, U.; Pazienza, V.; Mattivi, F.
Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes
2015-01-01 Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Anthocyanins in grapes and wines: old, new and recurring chemical problems
2015-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.
Anticancer activity of flavonol and flavan-3-ol rich extracts from Croton celtidifolius latex
2013-01-01 Biscaro, F.; Parisotto, E.; Citadini Zanette, V.; Günther, T.M.; Ferreira, E.; Gris, E.; Correia, J.F.; Pich, C.; Mattivi, F.; Filho, D.; Pedrosa, R.
Antiossidanti naturali nei vini italiani: qualità e quantità
1998-01-01 Mattivi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2014 | Analysis of the effect of grape withering on aroma profile of wine using HS-SPME and GCxGC TOF-MS | Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Boscaini, A.; Dalcin, A.; Zandonà, V. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Analysis of the phenolic composition of fungus-resistant grape varieties cultivated in Italy and Germany using UHPLC-MS/MS | Ehrhardt, C.; Arapitsas, P.; Stefanini, M.; Flick, G.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Analysis of Trento DOC sparkling wines using comprehensive two-dimensional gas chromatography ToF-MS with HS-SPME | Carlin, S.; Lotti, C.; Vrhovsek, U.; Bontempo, L.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Analysis of wine composition through MS-based metabolomics: towards a better understanding of the nutritional role of moderate wine consumption | Mattivi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Analytical characterisation of myrtle berries, partially processed products and commercially available liqueurs | Franco, M.A.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Vacca, V.; Manca, M.G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Analytical metabolomics-based approaches to pancreatic cancer | Di Gangi, I.M.; Vrhovsek, U.; Pazienza, V.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes | Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Anthocyanins in grapes and wines: old, new and recurring chemical problems | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Anticancer activity of flavonol and flavan-3-ol rich extracts from Croton celtidifolius latex | Biscaro, F.; Parisotto, E.; Citadini Zanette, V.; Günther, T.M.; Ferreira, E.; Gris, E.; Correia, J.F.; Pich, C.; Mattivi, F.; Filho, D.; Pedrosa, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-1998 | Antiossidanti naturali nei vini italiani: qualità e quantità | Mattivi, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) |
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