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Advanced knowledge of three important classes of grape phenolics: Anthocyanins, Stilbenes and Flavonols
2013-01-01 Flamini, R.; Mattivi, F.; De Rosso, M.; Arapitsas, P.; Bavaresco, L.
Agrimoniin the most important ellagitannin in human diet: elucidation of its identity in strawberry fruits and the influence of fruit ripening on its concentration
2012-01-01 Gasperotti, M.; Guella, G.; Palmieri, L.; Martinatti, P.; Pojer, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Agronomical and enological performances of a Marzemino clone before and after virus (GLRAV-1 and GVA) elimination
2006-01-01 Malossini, U.; Nicolini, G.; Ciccotti, A.M.; Zulini, L.; Mattivi, F.; Ramponi, M.; Bianchedi, P.
Ambiente che trovi, vino che bevi
1998-01-01 Bertamini, M.; Iacono, F.; Mattivi, F.
An investigation into the relationship of circulating gut microbiome molecules and inflammatory markers with the risk of incident dementia in later life
In corso di stampa Oluwagbemigun, K.; Anesi, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Martino Adami, P.; Pentzek, M.; Scherer, M.; Riedel-Heller, S.G.; Weyerer, S.; Bickel, H.; Wiese, B.; Schmid, M.; Cryan, J.F.; Ramirez, A.; Wagner, M.; Nöthlings, U.
An investigation into the temporal reproducibility of Tryptophan metabolite networks among healthy adolescents
2021-01-01 Oluwagbemigun, K.; Anesi, A.; Clarke, G.; Schmid, M.; Mattivi, F.; Nöthlings, U.
An oligostilbene from vitis roots
1995-01-01 Korhammer, S.; Reniero, F.; Mattivi, F.
An untargeted metabolomics approach to wine micro-oxygenation
2011-01-01 Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Masuero, D.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
An update on wine ageing and sulfonation
2018-01-01 Arapitsas, P.; Guella, G.; Mattivi, F.
An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines
2012-01-01 Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Roman, T.; Nicolini, G.; Mattivi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2013 | Advanced knowledge of three important classes of grape phenolics: Anthocyanins, Stilbenes and Flavonols | Flamini, R.; Mattivi, F.; De Rosso, M.; Arapitsas, P.; Bavaresco, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Agrimoniin the most important ellagitannin in human diet: elucidation of its identity in strawberry fruits and the influence of fruit ripening on its concentration | Gasperotti, M.; Guella, G.; Palmieri, L.; Martinatti, P.; Pojer, E.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Agronomical and enological performances of a Marzemino clone before and after virus (GLRAV-1 and GVA) elimination | Malossini, U.; Nicolini, G.; Ciccotti, A.M.; Zulini, L.; Mattivi, F.; Ramponi, M.; Bianchedi, P. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Ambiente che trovi, vino che bevi | Bertamini, M.; Iacono, F.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
In corso di stampa | An investigation into the relationship of circulating gut microbiome molecules and inflammatory markers with the risk of incident dementia in later life | Oluwagbemigun, K.; Anesi, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Martino Adami, P.; Pentzek, M.; Scherer, M.; Riedel-Heller, S.G.; Weyerer, S.; Bickel, H.; Wiese, B.; Schmid, M.; Cryan, J.F.; Ramirez, A.; Wagner, M.; Nöthlings, U. | - | |
1-gen-2021 | An investigation into the temporal reproducibility of Tryptophan metabolite networks among healthy adolescents | Oluwagbemigun, K.; Anesi, A.; Clarke, G.; Schmid, M.; Mattivi, F.; Nöthlings, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-1995 | An oligostilbene from vitis roots | Korhammer, S.; Reniero, F.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | An untargeted metabolomics approach to wine micro-oxygenation | Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Masuero, D.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | An update on wine ageing and sulfonation | Arapitsas, P.; Guella, G.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines | Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Roman, T.; Nicolini, G.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno |
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