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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2002 Applicabilità del PTR-MS alla qualificazione dei processi di pastorizzazione delle bevande Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Costa, F.; Magnago, P.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Application of a sensory-instrumental tool to study apple texture characteristics shaped by altitude and time of harvest Charles, M.; Corollaro, M.L.; Manfrini, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zanella, A.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2011 Application of fundamental principles of sensory analysis to support the quality control of PDO products based on expert panel evaluations Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Bittante, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Application of headspace solid-phase micro-extraction gas chromatography for the assessment of the volatiles profiles of ultra-high temperature hydrolysed-lactose milk during production and storage Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Fogliano, V.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 APPLICATION OF HS-SPME-GC-MS TO EVALUATE THE POSSIBLE INFLUENCE OF ALTITUDE ON APPLE FLAVOR Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2010 Application of proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-TOF-MS) to monitor in-vitro and in-vivo flavour release of cereal bars varying in sugar content Heenan, S.P.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Silcock, P.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2020 Application of PTR-TOF-MS for the quality assessment of lactose-free milk: Effect of storage time and employment of different lactase preparations Bottiroli, R.; Pedrotti, M.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Fogliano, V.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Application of PTR-TOF-MS to investigate metabolites in exhaled breath of patients affected by coeliac disease under gluten free diet Aprea, E.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Morisco, F.; Lembo, V.; Rispo, A.; Tortora, R.; Vitaglione, P.; Caporaso, N.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2018 Application of SPME GC-MS to explore possible differences in free-lactose milks from the market Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
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Tipologia
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  • 4.03 Poster 9
  • 7.01 Curatela 3
Autore
  • BIASIOLI, FRANCO 338
  • APREA, EUGENIO 287
  • ENDRIZZI, ISABELLA 188
  • CAPPELLIN, LUCA 106
  • BETTA, EMANUELA 65
  • SOUKOULIS, CHRISTOS 54
  • COROLLARO, MARIA LAURA 52
  • Mott, Daniela 48
  • ROMANO, ANDREA 41
  • CHARLES, MATHILDE CLEMENCE 40
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2023 53
  • 2010 - 2019 266
  • 2000 - 2009 179
  • 1990 - 1999 18
  • 1989 - 1989 1
Editore
  • Chiriotti 25
  • Elsevier Science Limited 21
  • University press 16
  • Istituto agrario di San Michele a... 15
  • Fondazione Edmund Mach 13
  • Elsevier 11
  • ISHS 10
  • Wiley-Blackwell 8
  • Eventi&immagine 7
  • Società Chimica Italiana 7
Rivista
  • FOOD QUALITY AND PREFERENCE 17
  • INTERNATIONAL JOURNAL OF MASS SPE... 10
  • FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 9
  • JOURNAL OF MASS SPECTROMETRY 9
  • INGREDIENTI ALIMENTARI 7
  • JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 7
  • ACTA HORTICULTURAE 6
  • POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 6
  • FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 5
  • JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 5
Serie
  • QUADERNI DEL PARCO 1
  • QUADERNI SOZOOALP 1
  • REFERENCE SERIES IN PHYTOCHEMISTRY 1
Settore disciplinare
  • Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 152
  • Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 79
  • Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 44
  • Settore BIO/07 - ECOLOGIA 9
  • Settore M-PSI/01 - PSICOLOGIA GEN... 5
  • Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 3
  • Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 3
  • Settore AGR/02 - AGRONOMIA E COLT... 2
  • Settore AGR/17 - ZOOTECNICA GENER... 2
  • Settore AGR/19 - ZOOTECNICA SPECIALE 2
Keyword
  • PTR-ToF-MS 20
  • PTR-MS 18
  • Apple 17
  • Volatile compounds 17
  • Volatile organic compounds 16
  • Texture 15
  • Aroma 12
  • Composti volatili 11
  • Proton transfer reaction-mass spe... 11
  • Apples 9
Lingua
  • eng 293
  • ita 86
  • fre 1
  • ger 1
Accesso al fulltext
  • no fulltext 237
  • open 132
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Impact Factor
  • si 156
  • no 35